Проблем при Топло палене 2.5 tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
Re: Проблем при Топло палене 2.5 tds
vladobate написа:Вижте ся , да сбъркате трудно палене между стартер и акумулатор ОК , разбирам го. Ама да не може се познае тоз проблем между стартер и гнп , ей това не го разбирам. Друго ( уважавам всички които са писали ама тоя път не съм съгласен хич с някои неща ) , първо това за датчика да се изключвал е глупост не защото не върши работа за паленето ами защото качва разхода ( той е един от основните при смятането на количеството гориво ). Друго , това че се отремонтирала електрониката на гнп , ами не е вярно както и не е вярно че прегрява таз електроника , не бъркайте VP44 там гори е един транзистор , в нашите помпи има само един термистор дето и без него може , пробвано е. Предварение също трудна работа да се хване ( даже невъзможно мисля ) на диагностика при коректно работещ авансатор. Всичко друго е съвсем правилно о обяснено от колегата vld , а ако някой толкоз му е интересно отива в Е34 и чете колко ще , там топлата вода е открита отдавна. ПС: То и въздух в системата да има пак ще пали трудно , особено топла като не подгрява . И да веригите се "разтягат" , защото си увеличават размера и това е факт , а съвсем друг е въпроса как точно трябва да се назове след като реално има не разтягане , а износване на множество елементи водещо в крайна сметка до ефект равен на ефекта от разтягане.

- eko2282
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530D
Re: Проблем при Топло палене 2.5 tds
Здравей колега! аз имам бензинов двигател, но имах същия проблем. свалихме стартера и вътре смених само четките, защото бяха изхабени. излезе ми около 30 лева, но не знам в сервиз колко ще ти вземат. вече нямам никакви проблеми при палене. ако решиш да свалиш стартера погледни дали и при теб четките не са изхабени.дано да съм помогнал! успех! 

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2