Стъкалцата на фаровете...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Re: Стъкалцата на фаровете...

Мнение от BMWMHartge » 12 Апр 2013, 16:14

Малко офф да не пускам нова тема. Имам 2 фара, единият е ДЕПО, другия ЗКВ,и двата са без лупа. И на депота съм сложил предното стъкло заедно с 2та рефлектора от ЗКВ, и така станаха еднакви ЗКВ, без лупа. Въпроса ми е мога ли от фарове с лупа Н1 да взема единствено лупите и да го слижа на моите фарове, без да сменях двата вътрешни рефлектора или нещо друго, защото сега си монтирах и angel eyes?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d
Мечтае да кара: Bmw X5

Re: Стъкалцата на фаровете...

Мнение от senata » 13 Апр 2013, 12:40

BMWMHartge написа:Малко офф да не пускам нова тема. Имам 2 фара, единият е ДЕПО, другия ЗКВ,и двата са без лупа. И на депота съм сложил предното стъкло заедно с 2та рефлектора от ЗКВ, и така станаха еднакви ЗКВ, без лупа. Въпроса ми е мога ли от фарове с лупа Н1 да взема единствено лупите и да го слижа на моите фарове, без да сменях двата вътрешни рефлектора или нещо друго, защото сега си монтирах и angel eyes?

до колкото знам на фаровете ЗКВ рефлекторите на късите и дългите са две отделни и без проблем ако си намериш лупите от ЗКВ ще ти станат без проблем.. ако не е така нека някои колега да ме поправи...
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо - получаваш нови въпроси;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Предишна

Назад към E36