Мнение за две обяви.Моля помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- downshift
- Потребител
-
- Детайли за колата: стара
Re: Мнение за две обяви.Моля помощ
Coulthard написа:за 4 бона сядам в някой френски дръгел след 2002 и ме боли шпека има 307 с5 и лагуни колкот щеш. Тва си е обир, тая кола е събрана от битака такав дупка за наливане на пари ще излезе че свят ще му се завие
къде ги сравняваш тия кошници със е36 328?
Coulthard написа:за 4 бона сядам в някой френски дръгел след 2002 и ме боли шпека има 307 с5 и лагуни колкот щеш. Тва си е обир, тая кола е събрана от битака такав дупка за наливане на пари ще излезе че свят ще му се завие
Ш 'звиняваш, ама честно казано, къв х#й търсиш в този раздел и като цяло в този форум изобщо

Доста сериозно си сбъркал URL-то

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd

ама 4 бона за лего не ме кефи ... тая кола е абсолютен коптор...
относно урл и тн

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
колата има дребни недостатъци но според мен си струва ....
най добре на място с човек дето разбира и преди да си тръганл където и да е да ти прати ВИН , това е най сигурния начин да знаеш какво отиваш да гледаш
най добре на място с човек дето разбира и преди да си тръганл където и да е да ти прати ВИН , това е най сигурния начин да знаеш какво отиваш да гледаш
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
...деааа била сбирн-щайн, била удряна, фара се потил...критиците са много доообри на чуждите коли. То имам чувството, че някои вече по снимка ще фанат и датчик на коляновия вал
ма ще ми по-интересно да започнем да качваме детайлни снимки на личните си коли да видим колко стока са! Голям процент, повече от 60-70 на 100 "уникалните" ни коли нямат права линия, фуга и незнайно колко пласта боя..., пък повечето с прехвърлени мотори букално са обвързани със свински опашки и инсталации готови да превърнат във факла таралясниците ни...

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- sims
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318is на Гняс
svilgg написа:колата има дребни недостатъци но според мен си струва ....
Борис_Малинов написа:...деааа била сбирн-щайн, била удряна, фара се потил...критиците са много доообри на чуждите коли. То имам чувството, че някои вече по снимка ще фанат и датчик на коляновия валма ще ми по-интересно да започнем да качваме детайлни снимки на личните си коли да видим колко стока са! Голям процент, повече от 60-70 на 100 "уникалните" ни коли нямат права линия, фуга и незнайно колко пласта боя..., пък повечето с прехвърлени мотори букално са обвързани със свински опашки и инсталации готови да превърнат във факла таралясниците ни...

п.п.Колега иди и виж колата на живо не слушай глупости,успех

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Колега да не забравиш да си свериш номерата на мотора да не стане така да ти откажат регистрация заради сменян мотор и екотаксата ще ти дойде .. ммм и 4000л са много за е36 катафалник това си е лично мое мнение

- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Добре де пичове какъв е проблема всеки си изказва мнение сега човекае пуснал темата да си изкажеме мненията както и в предишни теми като погледнат много хора всеки забелязва нещо по колата което иначе един човек дори не му е направило впечатление... предполагам колегата точно и заради това е пуснал темата пък и е доста по-добре при огледа като купувача има някакви знаниа за модела и да знае какво да гледа .... нали всяка забележка която съфорумците са намерили на колата ще влезе в пазарлъка а иначе може да остане незабелязана дори..
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Димитър Димитров написа:petio_bmw 318is написа:за тея пари е перфектна,даже ефтина ,вие кво искате 2.8 да струва колкото 316 компот ли![]()
![]()
не слагай всички компакти под един знаменателза тази цифра няма да те пусна да се снимаш до моя компакт
![]()
по сериозно по темата![]()
Някои от вас правил ли си е труда да разгледа чуждестранните сайтове за автомобили? е36-ца все по-трудно се намира в прилично състояние и е логично цените да се вдигат. Аз оглеждам постоянно обявите от "острова" и напоследък читава 328-ца по 1400 паунда не излиза.
Та според мен цената - 4000лв. е нормална за такава кола, най-добре се преценява на място тук само гадаем.
тва с компакта е образно казано,не се засягай

а за колегата с френския вкус,просто нямам думи

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
jorko7120 написа:Добре де пичове какъв е проблема всеки си изказва мнение сега човекае пуснал темата да си изкажеме мненията както и в предишни теми като погледнат много хора всеки забелязва нещо по колата което иначе един човек дори не му е направило впечатление... предполагам колегата точно и заради това е пуснал темата пък и е доста по-добре при огледа като купувача има някакви знаниа за модела и да знае какво да гледа .... нали всяка забележка която съфорумците са намерили на колата ще влезе в пазарлъка а иначе може да остане незабелязана дори..
е аз това имах предвид ма веднага няколко сектанта ме накацаха... КОЛАТА НЕ СТРУВА 4 БОНА, те тва е,
П.С. Аз лично моята щото знам колко лесно ще я продам и изобщо не ми пука за външен вид, Надин или ТрансИнс ще я лапнат веднага... тва и е съдбата на 17 годишна кола.....
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колеги без повече такива теми ако обичате, не ми харесва посоката в която се развиват всеки път!

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2