Цените по Горубляне
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
bam-bam написа:Dimo написа:Наистина къде да търсим читави коли, в мобилето са 90% или фалшиви или като я харесаш и кажеш купувам и той ти вика, аааа не размислих, не я давам за нищо на света, даже един ми каза че пуснал обявата да види дали ще има интерес, представяте ли си какъв кретен!
Дайте да се организираме които търсим коли и да се замъкнем да си внесем, че сам ме е шубе, инак май нема да стане
не и тук .. т.е. в БГ .. или Много РЕдко !!! .. искате коли за без пари пак и читави .. ако може и вътре 1 къфарче с пари да има нема да е лошо![]()
щото като кажеш на некои колко ти е излезнала колата и тои вика много е ... ми мнооого е я има такива за по 7-8 да си зимат... я ми виж колко мнения имам в Е36 с проблеми (зеро).... много е я ... не разбирам от коли и монтьор не ми се става ... 1 познат си ходи до ДЕ и си ги зима сам нема вера на никои .. до колко помня преди време имаше екскурзии за коли по добре платете на некои отидете с него и избирайте на воля сами и си донесете читава кола
АЗ НЕ ТЪРСЯ КОЛА ЗА Е36 8000лв, казах че мога да дам достатъчно стига да е добра и да си струва, колкото до вкарването, твоя човек още ли се занимава с тва? Дай некакав тел, щот ако до седмица не се обадят от една автокъща дето им поръчах преди месец, ще мина на варианта който ми предлагаш

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2