Вандали

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36

Re: Вандали

Мнение от BManqkW » 26 Ное 2012, 13:21

Ники аз съм Митака. Какво да ти кажа човек.... тъпа работа, ако има нещо звънкай ще ти помогна с каквото мога. Ако беше някоя 7ма серия 2010 нямаше да скочи защото знае после какво го чака ама те и законите ни такиваа.. абе всичко без коментар :ranting: :banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 26 Ное 2012, 14:02

jakson написа:Колега, консултирай се с адвокат!
Щом са заловени трябва да ги съдиш!
Те ще ти поемат ремонта.
Боя + капак...
Кажи речи над 300лв.
Пази си бележките за всяко нещо, което си плащал!

+1

Осъди ги ! Ама не да ти платят капак 2ра ръка за 50лв. Да ти платят оригинален от Дару + боя. Задължително се консултирай с адвокат и гледай да вземеш максимално много пари от тези. Съди всеки един от тях.

Eто ти капака колко струва: http://www.darucar.bg/index.php?show=result_part
Това е без боята. Ако имаш драскотини по колата, кажи че ТЕ са ти ги направили. Съди ги и за това. Една нова боя в добър сервиз е 1500лв. Направи иск за покриване на щети от 2500лв. Най-вероятно няма да бъде одобрен, но ще ти дадат примерно 1000+лв, което пак ще е добре.

Не бързай да правиш колата, изправи го сам до колкото успееш, ако можеш да го отвориш. Заведи дело и изчакай да видиш какво ще стане. Със сигурност ще ги осъдиш, въпросът е за колко пари.

Успех! :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 26 Ное 2012, 14:19

Пробвай да се свържеш с тях. Ако са студенти кажи им,че ще ги съдиш за вандализъм и може и да склонят да дадат някой лев без дело. Е вярно няма да вземеш 1000лв, но ще има пари за ремонта. Това само при условие,че не са някакви пълни л*йна. Ще спестиш време и нерви.Аз лично бих дал пари за да знам че няма да съм осъждан.
36436
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 28 Ное 2012, 17:38

vanci88 написа:Пробвай да се свържеш с тях. Ако са студенти кажи им,че ще ги съдиш за вандализъм и може и да склонят да дадат някой лев без дело. Е вярно няма да вземеш 1000лв, но ще има пари за ремонта. Това само при условие,че не са някакви пълни л*йна. Ще спестиш време и нерви.Аз лично бих дал пари за да знам че няма да съм осъждан.

Аз пък лично ще взема парите и ще те осъдя :mhihi: Ходи доказвай, че си ми дал пари. По тази логика може да кажеш и че не си ми скачал върху капака нали? Много тънък момент е това...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 coupe 318is '95 M42B18++
Мечтае да кара: квато и да е Хемка :)))

Мнение от west bam » 28 Ное 2012, 20:27

Лошо е, че такива вандали ги има не само в Студенцията на мен ми откраднаха ето тези емблеми на Калояново по време на 11тия БМВ събор
267719_1605046705804_2853204_n.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW E36 TEAM and HONDA CIVIC 4G - TEAM
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: M

Мнение от carbonated » 28 Ное 2012, 23:21

В Студентки е ужас( и най- вече между тези блокове 12, 13 ,14). Моята е между 13 и 14 и всяка сутрин като тръгвам на работа се моля на колата да и няма нищо. Вече 3 пъти ми чупиха лявото огледало. :bang: В моя случай явно са крадци, защото свалят пластмасата отзад и като видят, че е строшена елката и оставят всичко така, но ми строшиха 3 капачета. :ranting:

Осъди ги тези да ти платят като за нови от дару. Това за парите на ръка не се навивай освен, ако не ти покрият напълно щетите и не ти се занимава със съдилища, защото там нещата ще се проточат доста.

Успех!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E38
Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40

Мнение от jakson » 29 Ное 2012, 2:03

vanci88 написа:Пробвай да се свържеш с тях. Ако са студенти кажи им,че ще ги съдиш за вандализъм и може и да склонят да дадат някой лев без дело. Е вярно няма да вземеш 1000лв, но ще има пари за ремонта. Това само при условие,че не са някакви пълни л*йна. Ще спестиш време и нерви.Аз лично бих дал пари за да знам че няма да съм осъждан.

Колега не прави така!
Това е рекет и изнудване, ще те изкарат теб виновен и ще им платиш даже!
Направо си предявяваш иск в съда, но най-добре се свържи с адвокат!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
Мечтае да кара: BMW

Мнение от русиабн » 29 Ное 2012, 8:32

[quote="b00st"]Тва в студентски град кви диви бустанджии има направо...докато не се събори там всичко и да останат само университетите няма оправия :banghead:[/quot
Съгласен съм напълно, че тия дискотеки при толкова много хора до това водят. И аз изгорях с две абсолютно нарязани гуми и черта от предния до задния капак дълбока 5мм :ranting: :banghead: Ама това е живота, то не е за първи път, а няма да е и за последен.
До колегата с пропадналия капак, бих го посъветвал ако няма капак с неговия цвят на първо време може да вземе един черен и ще свърши работа, пък боя по-натам :yes: :driving:
ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към E36