Вандали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Вандали
Ники аз съм Митака. Какво да ти кажа човек.... тъпа работа, ако има нещо звънкай ще ти помогна с каквото мога. Ако беше някоя 7ма серия 2010 нямаше да скочи защото знае после какво го чака ама те и законите ни такиваа.. абе всичко без коментар

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
jakson написа:Колега, консултирай се с адвокат!
Щом са заловени трябва да ги съдиш!
Те ще ти поемат ремонта.
Боя + капак...
Кажи речи над 300лв.
Пази си бележките за всяко нещо, което си плащал!
+1
Осъди ги ! Ама не да ти платят капак 2ра ръка за 50лв. Да ти платят оригинален от Дару + боя. Задължително се консултирай с адвокат и гледай да вземеш максимално много пари от тези. Съди всеки един от тях.
Eто ти капака колко струва: http://www.darucar.bg/index.php?show=result_part
Това е без боята. Ако имаш драскотини по колата, кажи че ТЕ са ти ги направили. Съди ги и за това. Една нова боя в добър сервиз е 1500лв. Направи иск за покриване на щети от 2500лв. Най-вероятно няма да бъде одобрен, но ще ти дадат примерно 1000+лв, което пак ще е добре.
Не бързай да правиш колата, изправи го сам до колкото успееш, ако можеш да го отвориш. Заведи дело и изчакай да видиш какво ще стане. Със сигурност ще ги осъдиш, въпросът е за колко пари.
Успех!

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Пробвай да се свържеш с тях. Ако са студенти кажи им,че ще ги съдиш за вандализъм и може и да склонят да дадат някой лев без дело. Е вярно няма да вземеш 1000лв, но ще има пари за ремонта. Това само при условие,че не са някакви пълни л*йна. Ще спестиш време и нерви.Аз лично бих дал пари за да знам че няма да съм осъждан.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
vanci88 написа:Пробвай да се свържеш с тях. Ако са студенти кажи им,че ще ги съдиш за вандализъм и може и да склонят да дадат някой лев без дело. Е вярно няма да вземеш 1000лв, но ще има пари за ремонта. Това само при условие,че не са някакви пълни л*йна. Ще спестиш време и нерви.Аз лично бих дал пари за да знам че няма да съм осъждан.
Аз пък лично ще взема парите и ще те осъдя

- west bam
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 coupe 318is '95 M42B18++
- Мечтае да кара: квато и да е Хемка :)))
Лошо е, че такива вандали ги има не само в Студенцията на мен ми откраднаха ето тези емблеми на Калояново по време на 11тия БМВ събор
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW E36 TEAM and HONDA CIVIC 4G - TEAM
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif
- carbonated
- Потребител
-
- Мечтае да кара: M
В Студентки е ужас( и най- вече между тези блокове 12, 13 ,14). Моята е между 13 и 14 и всяка сутрин като тръгвам на работа се моля на колата да и няма нищо. Вече 3 пъти ми чупиха лявото огледало.
В моя случай явно са крадци, защото свалят пластмасата отзад и като видят, че е строшена елката и оставят всичко така, но ми строшиха 3 капачета.
Осъди ги тези да ти платят като за нови от дару. Това за парите на ръка не се навивай освен, ако не ти покрият напълно щетите и не ти се занимава със съдилища, защото там нещата ще се проточат доста.
Успех!

Осъди ги тези да ти платят като за нови от дару. Това за парите на ръка не се навивай освен, ако не ти покрият напълно щетите и не ти се занимава със съдилища, защото там нещата ще се проточат доста.
Успех!
- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
vanci88 написа:Пробвай да се свържеш с тях. Ако са студенти кажи им,че ще ги съдиш за вандализъм и може и да склонят да дадат някой лев без дело. Е вярно няма да вземеш 1000лв, но ще има пари за ремонта. Това само при условие,че не са някакви пълни л*йна. Ще спестиш време и нерви.Аз лично бих дал пари за да знам че няма да съм осъждан.
Колега не прави така!
Това е рекет и изнудване, ще те изкарат теб виновен и ще им платиш даже!
Направо си предявяваш иск в съда, но най-добре се свържи с адвокат!
- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
[quote="b00st"]Тва в студентски град кви диви бустанджии има направо...докато не се събори там всичко и да останат само университетите няма оправия
[/quot
Съгласен съм напълно, че тия дискотеки при толкова много хора до това водят. И аз изгорях с две абсолютно нарязани гуми и черта от предния до задния капак дълбока 5мм
Ама това е живота, то не е за първи път, а няма да е и за последен.
До колегата с пропадналия капак, бих го посъветвал ако няма капак с неговия цвят на първо време може да вземе един черен и ще свърши работа, пък боя по-натам

Съгласен съм напълно, че тия дискотеки при толкова много хора до това водят. И аз изгорях с две абсолютно нарязани гуми и черта от предния до задния капак дълбока 5мм

До колегата с пропадналия капак, бих го посъветвал ако няма капак с неговия цвят на първо време може да вземе един черен и ще свърши работа, пък боя по-натам

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2