И МОЯТА НОВА БЕГАЧКА!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ

Мнение от БОРКО-ЧИПА » 19 Апр 2006, 23:04

ЧЕСТИТО и от мен :D леле все едно гледам мойто гогато го купих :shock: купето е истината :twisted: :driving:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 19 Апр 2006, 23:56

наистина е много добро
Честито :)
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 20 Апр 2006, 1:28

Честито! Всичките ти километри с нея да са безавариини!

Сега малко офф топик - не искам да ти развалям кефа, но ако е сток колата не виждам как ще вдигне 230 км/ч при положение че от завода и дават 214 км/ч, освен ако не става дума за грешка на километража или разлика от джанти и гуми ;)
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 20 Апр 2006, 9:12

VENBO написа:...Да минах през БМВ сервиза-само че нямат време-трябва да се записвам все едно съм на балнеосанаториум. Малко са надувковци там...

Ами наистина понякога изглеждат като "надувковци" - просто капацитета на сервиза е малък за мащабите на града, та затова се налага да чакаш 1-2-3 дни за профилактика :confused: ... Живот и здраве до 3-4 месеца ще заработи новият продажбено-сервизен комплекс и тогава нещата с графика ще се подобрят ;) .

В такъв случай иди при майстора, който ползва шефа ти - той също е много добър и не връща клиенти :)

Успех и звънни да се видим 8) !
Live and let Die!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i Turbo
Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.

Мнение от VENBO » 20 Апр 2006, 10:11

Loewe написа:Честито! Всичките ти километри с нея да са безавариини!

Сега малко офф топик - не искам да ти развалям кефа, но ако е сток колата не виждам как ще вдигне 230 км/ч при положение че от завода и дават 214 км/ч, освен ако не става дума за грешка на километража или разлика от джанти и гуми ;)

Незнам точно какъв ще е проблема, възможно е предния собственик да е правил нещо-знам ли...пък и може да има разлика дето викаш. Както и да е де-едва ли пак ще я натисна дотолкова че да мина 200-не съм голям фен на високата скорост-140 макс. си ми е много добре-повече ме влече ускорението :twisted: :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от VENBO » 20 Апр 2006, 10:16

THUNDER написа:Ами наистина понякога изглеждат като "надувковци" - просто капацитета на сервиза е малък за мащабите на града, та затова се налага да чакаш 1-2-3 дни за профилактика :confused: ... Живот и здраве до 3-4 месеца ще заработи новият продажбено-сервизен комплекс и тогава нещата с графика ще се подобрят ;) .

В такъв случай иди при майстора, който ползва шефа ти - той също е много добър и не връща клиенти :)

Успех и звънни да се видим 8) !

Може и така да направя. Повечко работа имам напоследък, но като се поосвободя задължително ще се обадя:)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от VENBO » 20 Апр 2006, 10:23

verdano написа:Честитка и от мен!Със здраве да си я караш.Ако си от Варна пиши да пием по едно някой път :) :welcome: :bgflag:

Благодаря пич! От Варна съм. Ще се обадя-да минат празници, тва онова :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 20 Апр 2006, 10:27

VENBO написа:

Незнам точно какъв ще е проблема, възможно е предния собственик да е правил нещо-знам ли...пък и може да има разлика дето викаш. Както и да е де-едва ли пак ще я натисна дотолкова че да мина 200-не съм голям фен на високата скорост-140 макс. си ми е много добре-повече ме влече ускорението :twisted: :)

С тази кола със сигурност ще станеш фен на големите скорости.Тя самата ще те кара да я натискаш и изобщо няма да можеш да и откажаш. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 20 Апр 2006, 19:14

Това не го вярвам!
Мойта 316-ка върви с 200 без проблем.На най-добрият ми приятел 320 седан лепи 250, има една червена лампа на километража -светва като я озориш на МАХ.
Заеби какво казва завода.Може купето да е по-тежко ама не ми се вярва
:)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е65 750i
Мечтае да кара: V12 но без притеснения
Детайли за колата: N62B48

за колата

Мнение от ljubo72 » 20 Апр 2006, 22:48

бади жив и здрав с придобивката си и ще усетиш 6-те удара отпред.това е силата;това е нашата страст.
късмет приятелю

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 21 Апр 2006, 0:01

Честито със здраве да си я караш :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от VENBO » 21 Апр 2006, 22:17

Абе пичове, като загася двигателя и се чува някакъв лек шум откъм въздуховодите на климатроника известно време :shock: Тва нормално ли е?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 21 Апр 2006, 22:39

нормално е и при мене е така

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 21 Апр 2006, 23:48

VENBO написа:Абе пичове, като загася двигателя и се чува някакъв лек шум откъм въздуховодите на климатроника известно време :shock: Тва нормално ли е?

да нормално е това е моторчето на климатроника
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от VENBO » 22 Апр 2006, 11:17

Благодаря за инфото :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36