Съвети за газова уредба на Compact 318ti

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Re: Съвети за газова уредба на Compact 318ti

Мнение от zafirovp » 24 Май 2013, 0:35

Най-после събрах за ГИ и след пълна ревизия на двигателя съм решил да сложа Фобос 1 или Лавато. Имам няколко последни въпроса:

1.От доста четене разбрах, че добър сервиз за монтиране на ГИ е най-важния фактор. Можете ли да ми препоръчате такъв във София? Powergas са точно до нас и засега съм се насочил натам, но ако има някой с по-добро име направо отивам.
2.Къде са ви сложили компютрите? Мисля да го ръгна под кутията на акумулатора (при двигателя)? Като гледам на някой хора къде са им ги сложили лошо ми става.
3.Има ли как инжекторите и кабелите да са малко по-прибрани?
4.Трябва ли ми система за масло към клапаните?

Благодаря

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HowDouWantit » 24 Май 2013, 13:35

Принципно място за компа има до бензиновия ,кабелите и рейките винаги има как да са по прибрани ,но това пък от своя страна затруднява евентуалното им обслужване след време.
А отностно системата за омасляване на клапаните ,не ти трябва - тя е за япончетата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Мнение от zafirovp » 24 Май 2013, 23:16

Значи в такъв случай съм се насочил към Фобос1/2. Ще съм принуден, да ми го монтират в централния сервиз в Богров, но съм решил ако нещо не е както трябва да ги гоня до дупка.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is на Гняс

Мнение от sims » 25 Май 2013, 9:34

zafirovp написа:Значи в такъв случай съм се насочил към Фобос1/2. Ще съм принуден, да ми го монтират в централния сервиз в Богров, но съм решил ако нещо не е както трябва да ги гоня до дупка.

Само там не ходи(http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8&t=287662),моят съвет е Бардолини :bowdown: това животно се настройва самичко и колкото повече караш толкова по добре копира бензиновите карти и няма нужда ,,майстора" да си остави ръцете по настройката ;) аз съм с Фобос 2 и съм доволен но след това излезе този модел на Бардолинито и като си говорих с моя майстор той каза че сега ако трябваше да ми слага газ нямаше да е Фобос.

п.п.Ако се чудиш за сервиз пиши на лично да няма реклама и успех с Г.И. :yes:

Предишна

Назад към E36