Ще падне ли цената на М40 до 1-2 години?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 20 Мар 2006, 0:04

И при мен е така кво ли ще значи , че изтърват повдигачите като загрее ли?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от redex » 20 Мар 2006, 9:56

Привет, повдигачите започват да се чуват когато двигателя загрее защото маслото си губи част от вискозитета и най-вероятно има хлабини. АЗ имах същия проблем на студен двигател почи несе чуваха но като загрее става като дизел. Искам да споделя че с добавки проблема несе решава пробал съм и ефект 0. Ако колата си достига до прекъсвача (6200-6500 оборота) няма голямо износване в противен случай кофти. М40 си има проблем с газоразпределителната система и решението е смяна на няколко скъпи компонента :confused:
Дано съм бил полезен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
Мечтае да кара: кока & цици
Детайли за колата: с чип !!!

Мнение от Lunaticc 1 » 20 Мар 2006, 18:28

:shock: а при мен що така :?: :?: :?: моита маи нещо се е извратила :wtf:
Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 20 Мар 2006, 19:16

ще се обадя ,макар че не карам М40 ,ми се наложи да ремонтирам такъв .. не ги оставяйте да тракат клапаните ,щото вала и кобилиците си заминават ,а са скъпи .. може и леглата на клапаните да си заминат и главата става за боклука ... отворете ,вижте причината ,докато е време .. може да са само позапушени маслени магистрали (от там почва проблема) и някой поизпуснал повдигач .. минат ли десетки хиляди километри така тракайки по добре направо продавайте ...( болшинството нововнесени са така,а ние тука купуваме лъскавото БМВ и почваме да го правим)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от a3 » 20 Мар 2006, 20:36

Alexi написа:ще се обадя ,макар че не карам М40 ,ми се наложи да ремонтирам такъв .. не ги оставяйте да тракат клапаните ,щото вала и кобилиците си заминават ,а са скъпи .. може и леглата на клапаните да си заминат и главата става за боклука ... отворете ,вижте причината ,докато е време .. може да са само позапушени маслени магистрали (от там почва проблема) и някой поизпуснал повдигач .. минат ли десетки хиляди километри така тракайки по добре направо продавайте ...( болшинството нововнесени са така,а ние тука купуваме лъскавото БМВ и почваме да го правим)

Абсолютно съм съгласен с теб! Но просто нямам пара за по-хубаво бмв, а пък ми се кара Е36 страшно много. Другият вариант при мен е голф 3 :( Който м/у другото не отстъпва много по цена на Е36. Защо ли ? Но определено в бмв-то има много, повтарям много повече респект!

Предишна

Назад към E36