м50б25 се дави с бензин
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: м50б25 се дави с бензин
5 литра за 10км няма как да са минали през мотора... сериозно... 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
еми сменил съм всички бензинови маркучи филтър бензинов и невярван да тече отнякаде защото брамчи по цял ден намясто поне щеше да направи локва ровил съм 100 пъти няма никаде нетече а мирише в гарнетата на бензин.
- niko123
- Потребител
-
- Кара: Е36 купе
А темтературния датчик как е, тоя дето е на главата синия не за входящия въздух,че ако се е прецакал доста обугатява сместа.Ма тогава колата пали и трудно.
niko123 написа:А темтературния датчик как е, тоя дето е на главата синия не за входящия въздух,че ако се е прецакал доста обугатява сместа.Ма тогава колата пали и трудно.
не датчика си е добре мериха го казаха че си е добре като го откачиха при запалено положение и почна да тръска мотора и послекато го закачиха и изтриха грешката но пак гори мн
остана само да пробвам с друг дебитомер но тук няма никои с такова бмв ако някои може да ми помогне от плевен или тарново ще съм мн благодарен
колеги снощи натамно забелязах че 3 бобини светятя някаде окасява дали може да е оттях защото и тресе намясто а като карам и като я задаржа на някакви обороти и като и подам газ и заглахва и после трагва маи ще трябва и бобини да тарся 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2