Охлаждане на маслото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Re: Охлаждане на маслото
Занимавате се с глупости...Няма смисъл от втулки,от пропки и други глупости.Прави се една дупка,навива се резба,навива се и датчика и си решавате проблемите.Незнам какво ви притесняват стружките,явно не се запознати как се засмуква маслото... 

- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
Jim Beam написа:Това, ще има ефект ако колата е турбинирана или се кара на писта продължително време. Трябва да се измисли и термостат ако ще е за евридейка, особено зимата. По-добре инвестирай в
10в60 ако толкова те е страх да не прегряваш маслото. Сложи един датчик за температурата на маслото и после мисли за охлаждане.

- s_kolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: всичко
- Детайли за колата: М42б18 '94
За нормално каране е твърде гъсто, не че пречи особенно, дори е вероятно да ти вдигне налягането на маслото на загряла кола, но ще имаш загуби на мощност да го разбиваш тоя мармалад. Ако караш на полигони по цял ден, с ниска скорост на една страна в жегата
може и да има смисъл щото тогава температурите на маслото стават стабилни, като цяло е наоправдан разход за м42.
п.с. може да намали и консумацията на масло
п.с.2 всичко е изсмукано от пръстите ми, сега е ред на някой дето го е карал да каже има ли нещо общо с истината

п.с. може да намали и консумацията на масло

п.с.2 всичко е изсмукано от пръстите ми, сега е ред на някой дето го е карал да каже има ли нещо общо с истината

- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
s_kolev написа:За нормално каране е твърде гъсто, не че пречи особенно, дори е вероятно да ти вдигне налягането на маслото на загряла кола, но ще имаш загуби на мощност да го разбиваш тоя мармалад. Ако караш на полигони по цял ден, с ниска скорост на една страна в жегатаможе и да има смисъл щото тогава температурите на маслото стават стабилни, като цяло е наоправдан разход за м42.
п.с. може да намали и консумацията на масло![]()
п.с.2 всичко е изсмукано от пръстите ми, сега е ред на някой дето го е карал да каже има ли нещо общо с истината![]()
мерси от инфото колега значи твоито мнение да не го слагам какжо ми бихте препоръ4али за м42

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2