Какво мислите за тази обява!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Какво мислите за тази обява!
ASC - Automatic Stability Control
Но то се появява в по-късни години в е36 ,така че наличието му във въпросния автомобил ,което предполага задни дискове е в сферата на фантастиката или садениците ...
Шпера си е шпер ,тва няма общо ... Връща ти газта и т.н. ...архаична система общо взето
Но то се появява в по-късни години в е36 ,така че наличието му във въпросния автомобил ,което предполага задни дискове е в сферата на фантастиката или садениците ...
bmw_7 написа:Ааааааа, демек Шпер ...
Шпера си е шпер ,тва няма общо ... Връща ти газта и т.н. ...архаична система общо взето

- bmw_7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: СУВ
- Мечтае да кара: Мечтите се менят постоянно
Бе той уж така по-възрастен човек ми се чу по телефона (не, че аз съм вече много млад), но ще видим какво се предлага. Ще чуем също и мотивите му, обосноваващи тази цена, на фона на истината, която очевидно ще лъсне
Но пък и самият той може да не е наясно каква кола държи, което също не е изключено.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Не е коректна обявата, колата е 1993 в най добрия случай, от пред е удряна и тн......
Бегай далече, орехотрошачка не ти трябва.

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Абсолютно
таблото и фаровете с лупи категорично говорят за 1993-та максимум.

only rear wheel drive
- bmw_7
- кандидат ентусиаст
-
Ами отидох, видях я - тук таме външни забележки, продрана шоферска седалка и задна такава, намотавани изолирбанди по кабеляци, неработещо дясно стъкло. Двигателя не знам как е, но не беше палена и си запали от раз, беше прашлясала в един гараж и донесоха акумулатор. М/у другото останах учуден от това, как Е36 взима неравностите. Очаквах по-твърда возия и повече друсане, а то доста ми хареса как вози по дупките.
Както и да е, това не е колата, но човека си ми даде вин код. Аз му казах, че тези двигатели са спрени да се правят около 4 години по-рано, а то си ми каза да проверя по талона. Та ето го и вина, ако може някой да го провери и да копне тук резултата, че аз нещо не се оправих с тези препратки към Дару Кар:
ВИН: WBACA..........
Както и да е, това не е колата, но човека си ми даде вин код. Аз му казах, че тези двигатели са спрени да се правят около 4 години по-рано, а то си ми каза да проверя по талона. Та ето го и вина, ако може някой да го провери и да копне тук резултата, че аз нещо не се оправих с тези препратки към Дару Кар:
ВИН: WBACA..........
Последна промяна bmw_7 на 15 Юни 2012, 11:48, променена общо 1 път
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- bmw_7
- кандидат ентусиаст
-
Нема такъв смех
Даже на човека няма и да му звъня, щото може и да се изненада...........как безпроблемно ми даде талона да си препиша ВИН-а.
Ясно, благодаря колеги. Ще се оглеждам за арни и наистина по-нови Е36-ци
А ако взема да се напъна, може и към Е46 да се пробвам 

Ясно, благодаря колеги. Ще се оглеждам за арни и наистина по-нови Е36-ци

- vld
- Старши ентусиаст
-
колега не си купувай Е46 за 5000лв. че ше оревеш форума, по добре дай пари за наистина читаво Е36 от последните възможни 97-99г.
Има бая повече смисъл.
Има бая повече смисъл.

- bmw_7
- кандидат ентусиаст
-
Споко, аз също така обичам и бензинови коли, та на 320 Д от първите Е 46 няма да се метна
Чел съм що годе по темите!

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
vld написа:Не е коректна обявата, колата е 1993 в най добрия случай, от пред е удряна и тн......
Колега, как разбра, че е удряна?
Иначе от мен: лъже те с годините на автомобила, както вече казаха колегите. М40 е калпав двигател и аз лично не те съветвам да си слагаш такъв таралеж в гащите. В общи линии повече от 1500лв за тая кола не бих дал, квато ще да е от вътре.
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
BFM написа:vld написа:Не е коректна обявата, колата е 1993 в най добрия случай, от пред е удряна и тн......
М40 е калпав двигател и аз лично не те съветвам да си слагаш такъв таралеж в гащите. .
M40 не е калпав двигател,калпави са тия дето ги поддържат.

само не се връзвай на горублянските приказки по-горе. то е ясно, че колата е стара, с тая 'цяла' задна броня, лайсната на багажника и огледалата без боя, калниците и други глупости, ама тва, че не може да има мигачи ако е преди 92 или за дисковете отзад... айде няма нужда. щот има и други екстри, заради които отзад се слагат дискове. иначе отделно има една хубава екстра, ама като цяло не си струва тая кола. то е вече ясно де.
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
Колега огледай и в форума има също добри е36-ци за 3000-3500-4000лв зависи какво търсиш но за мене 3000лв за 316 каквато и да е ми се вижда много . Поздрави
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
JOGI написа:само не се връзвай на горублянските приказки по-горе. то е ясно, че колата е стара, с тая 'цяла' задна броня, лайсната на багажника и огледалата без боя, калниците и други глупости, ама тва, че не може да има мигачи ако е преди 92 или за дисковете отзад... айде няма нужда. щот има и други екстри, заради които отзад се слагат дискове. иначе отделно има една хубава екстра, ама като цяло не си струва тая кола. то е вече ясно де.
Е какво за мигачите на калниците колега попринцип не само на БМВ а и на повечето немски автомобили от 93та започват да ги слагат.
Е ако разбирасе някой не си е дупчил калниците, сменял просто така или е удряна и са му слагали с или без дупки.
Същото важи и за маската
предполагам за това колегата по горе пише че е удряна.
Макарче доста от колегите са с фейсова маска а не всички са удряни

И не напоследно нали знаетд че БМВ удряно отзад няма

45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3