Въпрос за джанти 17
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: Въпрос за джанти 17
zigo написа:Seraph написа:Да, слагай 3.45 шпер и 17-ки и си пий кафето, както се казва![]()
Иначе един приятел с 318-ка, 17-ки джанти и шпер не е спирал да се движи на една страна и въпреки това на диференциала му всичко е наред
Ми вече от седмица съм с 17ките, навъртял съм над 500км и всичко си е ок. Даже и с 17ските си се пързаля
Моля те колега, сложи клипче на ускорението ти на 1ва, 2ра и 3та, демек до 200, ако има толкова дълга права около теб някъде, че ми е интересно

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Re: Въпрос за джанти 17
Boyadjiev написа:zigo написа:Seraph написа:Да, слагай 3.45 шпер и 17-ки и си пий кафето, както се казва![]()
Иначе един приятел с 318-ка, 17-ки джанти и шпер не е спирал да се движи на една страна и въпреки това на диференциала му всичко е наред
Ми вече от седмица съм с 17ките, навъртял съм над 500км и всичко си е ок. Даже и с 17ските си се пързаля
Моля те колега, сложи клипче на ускорението ти на 1ва, 2ра и 3та, демек до 200, ако има толкова дълга права около теб някъде, че ми е интересно![]()
Довечера ще снимам едно на 202ра. от 40 че тези гуми са много зле и не може да тръгне
vld написа:Тоя 2.79 може да го спазариме нещо ако е читав
Ми шпера си заключва перфектно, няма омасляване и др. но за сега нещо се отказах да го сменям, все пак не съм от РАЦЕРИТЕ

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2