Разход М50В25 (325-ца) е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BlacK-EviL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бавно 32?и цупе
- Мечтае да кара: е92 м3 цупе
Re: Разход М50В25 (325-ца) е36
Разходи и чудо да ви види окото
Мойта 25ца какво и има че гори 11 градско с нормално каране с 15ки и около 13 с подаване на газ и 18ки
извън града 90-100 7.2-5
4 човека и багаж с климатик 8.2 миналото лято до морето 100-120
п.с. нямам газови боклуци на колата си

извън града 90-100 7.2-5
4 човека и багаж с климатик 8.2 миналото лято до морето 100-120
п.с. нямам газови боклуци на колата си

Някои от цитираните газови боклуци струват повече от целия ти мотор пълен комплект + джантите ти

Така че не бъди толкова краен в изказванията си

Така че не бъди толкова краен в изказванията си

- KamenoFF
- Потребител
-
- Кара: BMW 325i
- Мечтае да кара: BMW 325i
аз на моята 25-ца сложих фобос1.На една седмица е и в деня в които я взех от газаджийте я засекохме колко разход ще даде градско.В центъра на софия минах(карал съм нормално без да минавам 4к обороти) 100км и ми даде 16 градско при положение че на бензин ми дава 13 в града
още не съм ходил за допълнителни настройки и се питам дали е възможно да се намали още разхода на газ.Мотора е М50Б25 без ванос.

- BlacK-EviL
- кандидат ентусиаст
-
Грам неме интересува колко може да струва 1 газова тъй като нямам намерение да си слагам такава
п.с. а ти не прави изказвания колко ми струва мотора и джантите че е повече от колата ти
п.с. темата мисля е за разход на 25ца споделил съм моя който мисля е нормален за този мотор.
До колегите с завишен разход погледнете си датчиците по мотора ламбди сонди и прочие
че после се носи слава че бмв-тата горели много
п.с. а ти не прави изказвания колко ми струва мотора и джантите че е повече от колата ти

п.с. темата мисля е за разход на 25ца споделил съм моя който мисля е нормален за този мотор.
До колегите с завишен разход погледнете си датчиците по мотора ламбди сонди и прочие
че после се носи слава че бмв-тата горели много

Заглавие: Разход М50В25 (325-ца) е36
Може да ти се иска, ама си бая далеч от истината
Много добре ти знам кошника.
А и недей се прави на голям баравела, че те знам мноого добре какъв долняк си...Другия път като блъснеш твой "приятел" отзад вземи му плати щетите, а не да постъпваш като "п%тка"
BlacK-EviL написа:п.с. а ти не прави изказвания колко ми струва мотора и джантите че е повече от колата ти![]()
![]()
Може да ти се иска, ама си бая далеч от истината

А и недей се прави на голям баравела, че те знам мноого добре какъв долняк си...Другия път като блъснеш твой "приятел" отзад вземи му плати щетите, а не да постъпваш като "п%тка"

- BlacK-EviL
- кандидат ентусиаст
-
Dpy написа:Заглавие: Разход М50В25 (325-ца) е36BlacK-EviL написа:п.с. а ти не прави изказвания колко ми струва мотора и джантите че е повече от колата ти![]()
![]()
Може да ти се иска, ама си бая далеч от истинатаМного добре ти знам кошника.
Ако имаш да ми казваш нещо направи го на лично недей спами тука . "Долняк" ще викаш на баща си
а "приятелчето" като несе е научило да кара ще си плаща щетите . Щото заради неговата глупост аз имах щети за 500-600 лв . Недей ми се прави на много знаещ на мен

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
По-полекичка играчи, не е тука мястото да си повишавате тон, малко остана до събора, ако имате нещо да си казвате може спокойно да си го обсъдите наживо
От тук надолу само по темата!

От тук надолу само по темата!

Стига сте се карали в темата на човека. Трябва ли всяка тема свързана с вървежа или със съмнения за повишен разход да става спор, та сега вече и на лична основа?!
До автора на теата - вземи напиши какво е станало с ''газаджийте при донастройването'', което задължително щеше да им искаш, ако с нашите постове помощ не си получил, то поне да си полезен с информацията от развоя на събитията евентуално.
И вземи наистина да пробваш да я засечеш тази 325i с нормалната скорост 90км/ч по нашите ненормални пътища, та тогава търси има ли проблем в колата, а не с по 150-160км/ч, че там за 100км разхода е сериозен и зависи пак много от ситуацията!
By the way, как искаш хората да и помогнат със съвет или насока към читав сервиз за газ, след като не си писал от къде си...
Няма да дойдем у вас споко.
До автора на теата - вземи напиши какво е станало с ''газаджийте при донастройването'', което задължително щеше да им искаш, ако с нашите постове помощ не си получил, то поне да си полезен с информацията от развоя на събитията евентуално.
И вземи наистина да пробваш да я засечеш тази 325i с нормалната скорост 90км/ч по нашите ненормални пътища, та тогава търси има ли проблем в колата, а не с по 150-160км/ч, че там за 100км разхода е сериозен и зависи пак много от ситуацията!
By the way, как искаш хората да и помогнат със съвет или насока към читав сервиз за газ, след като не си писал от къде си...

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
димитър_81 написа:Колегата по горе е прав за томасето, че му дават да храни 240к.с, но само на хартия. Моята 2.8-ца във високите умира на газ с този изпарител, но съм се примерил и ще го сменям рано или късно.
Колега само MAGIC изпарител иначе няма управия ,аз за малко да купя това томасето ,но бързо се разубедих , не е лош изпарител , но за по-слаби коли
I'm slowly drifting

- gi4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: -ше Е34 525 м50
до колегата пуснал темата...
провери с какъв диф и скоросна кутия си! мн хора слагат други, с по-къси скорости да ускорява. това обаче повишава разхода извън града и понякога намаля същия градско
провери с какъв диф и скоросна кутия си! мн хора слагат други, с по-къси скорости да ускорява. това обаче повишава разхода извън града и понякога намаля същия градско
- praset
- Потребител
-
- Кара: 325 купе
- Мечтае да кара: е36 М-power, G63 AMG
1300 км искара колата със скапаното ги, от днес следобед колата работи сякаш с цилиндър, два по- малко прекасва и има нестабилен празен ход, както на бензин, така и на газ... Идей какво може да е преди да тръгна по "майстори"... Колата беше самолед преди тва ги.....
Пс: От София съм, но докато не си оправат бакиийте "тея", аз другаде няма да хода. Няма да пиша какви са ми намеренията вече към тия, че......
Пс: От София съм, но докато не си оправат бакиийте "тея", аз другаде няма да хода. Няма да пиша какви са ми намеренията вече към тия, че......
- Nedko Bozadzhiev
- Потребител
-
Кефите ме как разправяте за некви разходи дет са с 2-3 литра по ниски от това дето производителя казва, че колата трябва да гори и ми става още по смешно като се има в предвид, че техните стойности са силно оптимистични! 2,5 без ванус в града под 15 може да гори само в един единствен случай! Трябва да го карате се към 11-12 вечерта по прави булеварди на пета със 60-70!!!!!
П.П. Моята кола все е била изправна от към сонди, дебитомери и датчик за температура (другите датчици дето се ги слагате за тежест няма как да имат отношение към разхода щот без датчика на разпределителния вал си работи, а без датчика на коляновия вал не пали) и като двайска под 13-14 беше чудо да свали а като сложи 2.5 под 15 разход не съм видял!
П.П.2 Говоря все за мотори М50 без ванус, че при ванусните и М52 исторята е друга. Там разходи с 2-3 литра надолу не са невъзможни!
П.П. Моята кола все е била изправна от към сонди, дебитомери и датчик за температура (другите датчици дето се ги слагате за тежест няма как да имат отношение към разхода щот без датчика на разпределителния вал си работи, а без датчика на коляновия вал не пали) и като двайска под 13-14 беше чудо да свали а като сложи 2.5 под 15 разход не съм видял!
П.П.2 Говоря все за мотори М50 без ванус, че при ванусните и М52 исторята е друга. Там разходи с 2-3 литра надолу не са невъзможни!
- Nedko Bozadzhiev
- Потребител
-
praset написа:1300 км искара колата със скапаното ги, от днес следобед колата работи сякаш с цилиндър, два по- малко прекасва и има нестабилен празен ход, както на бензин, така и на газ... Идей какво може да е преди да тръгна по "майстори"... Колата беше самолед преди тва ги.....
Свещи кога за последно си сменял и с какви? Да няма някоя бубина да не работи и за това да прекъсва и на газ и на бензин? Топла, студена кога прекъсва, че и това е фактор!?
- praset
- Потребител
-
- Кара: 325 купе
- Мечтае да кара: е36 М-power, G63 AMG
Прекъсва и топла и студена. Още не съм сменял нищо прясно купена е.
- димитър_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318is;Е36 328i;Е46 330i;E60 530d
DirtySouth написа:димитър_81 написа:Колегата по горе е прав за томасето, че му дават да храни 240к.с, но само на хартия. Моята 2.8-ца във високите умира на газ с този изпарител, но съм се примерил и ще го сменям рано или късно.
Колега само MAGIC изпарител иначе няма управия ,аз за малко да купя това томасето ,но бързо се разубедих , не е лош изпарител , но за по-слаби коли
Към него съм се насочил, обаче майстора ми все не му се вярва, че с меджика ще е по добре

67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5