НЕстабилност при по-висока скорост
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Най-вероятно амортисьорите ще се окажат проблема (предните) вчера ходих на реглаж на предница, всичко по предния мост е ок, нямаше дори и изменение на сходимостта. като натисна колата от пред подскача все едно има хидравлична пружина. За сравнение натиснах от зад и разликата беше усезаема задните амортисьори почти нямаха ход а предните мъка
Ще ги сменя и двата пък после квото трябва още ако трябва разбира се. За спортното окачване с удоволствие бих си сложил 17 джанти с ниски гуми и спортно окачване но в района в който живея и патувам средностатистическата големина на дупките е 50 см диаметър и 10-15см дълбочина
, как да сложа спортно окачване.. Благодаря за мненията, след монтажа на нови амортисьори ще пиша за резултата.

- GarDolf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Абе, колеги, то че ще се ходи на сервиз, работата е ясна, но искам първо да попитам вас от какво може да е проблема. Говоря за ситуацията, когато настъпя малко повече колата и вдигна 5к оборота примерно. Следователно предницата започва да тресе. Отначалото, още когато я взимах и я пробвахме, се чуваше някакво хлопане по ходовата част, като минавам по неравен път и си мислех, че има нещо лагер да се смени или вероятно тампони. Водих я веднъж на майстор за тоя проблем, даже и той я кара, после я глега отдолу, вика, че направо късмет съм извадил - била здрава, като нова. Нямало забележки по ходовата част
Мисля, че двата проблема са свързани. Шума го сравнявам с хлопане от разхлабени части. Проверих болтовете на амортисьорите - стехнати са. Джантите са ми заводските, като сменях гумите ми правиха и баланс. Някой има ли идея към къде да насоча вниманието на майстора
че те наще майстори, само името им..
П.П: При висока скорост на 5-та примерно, не ми прави впечатление това тресене. Тоест - няма го. Появява се само, когато "изцеждам" скоростите
Дори бях забравил за тоя проблем, докато днес не изядох един с някакъв мерцедес по един баир нагоре
Имах чувството, че предните ми гуми искаха да се отскубнат, егаси

П.П: При висока скорост на 5-та примерно, не ми прави впечатление това тресене. Тоест - няма го. Появява се само, когато "изцеждам" скоростите

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2