Искам да си купя 318is. Кажете нещо повече.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз лично съм писал доста за този модел, но ето накратко... Много добра комбинация вървеж/разход - 11-12 градско, 8 извънградско до 140 км/ч, нагоре според тежестта на крака. Карам го с полусинтетика, харчи ми по литър на 10к км. Слабо място - съединител, предни дискове и рейка (ама това е на всички Е36). Двигателя е капризен на бензин, иначе нямам никакви забележки или оплаквания, освен мудните ниски обороти (до 3000 грубо казано, ако махнеш катализатора с еотпушва малко). Някои твърдят,че това се оправяло донякъде с тунинг чип, не съм пробвал. Много добре му се отразява и честата смяна на въздушен филтър - веднага се усеща разлика. Разтегнатата ангренажна верига е според предишния шофьор, моята шумеше леко и я смених като взех колата. Ако имаш специфични въпроси - пиши на лс. 

Never mistake motion for action...
Много мерси. Аз се поразходих във форума и поразбрах доста неща. Утре ще гледам една такава и после може да питам на лс.
Още веднъж 10х.
Наистина малко се колебаех между 320 и 318ис, но аз карам предимно градско и с 318-ката мисля че ще ми е по-евтинко (за бензина става въпрос), а и до колкото разбрах май 318ис е малко по-пъргавка, което всъщност търся най-вече.
Още веднъж 10х.
Наистина малко се колебаех между 320 и 318ис, но аз карам предимно градско и с 318-ката мисля че ще ми е по-евтинко (за бензина става въпрос), а и до колкото разбрах май 318ис е малко по-пъргавка, което всъщност търся най-вече.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2