Връща въздух 318тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///M-Power
- Потребител
-
- Кара: BMW E46
- Мечтае да кара: ///M-power
Re: Връща въздух 318тдс
Еми щом си минал по тоя пат как го отстрани този проблем??? Таина ли е кво??? Пиши ми ЛС ако не искаш тука да кажеш.
Re: Връща въздух 318тдс
///M-Power написа:Еми щом си минал по тоя пат как го отстрани този проблем??? Таина ли е кво??? Пиши ми ЛС ако не искаш тука да кажеш.
Нещо не те разбрах. Минах по пътя на поставянето на възвратен клапан и не е ррешение завинаги . След известно време колата започна да не върви как трябва падна и мощността с 15-на% поне , махнах го не след дълго че имах други ядове . А решаването на проблема ти е с възстановяване стоковата херметизация на гориводоставната система смятай мъркучи съединения , ГНП , филтри , и т.н. запушвания или намалена пропускливост също водят до принудително засмукване на въздух откъде дойде . Понякога сълзене не се вижда добре , особено под ГНП има места трудно видими ей така на пръв поглед , съгласи се че все отнякъде трябва да дойде тоз въздух. По-скоро първо провери запушвания по системата започвайки от резервоара цедката на помпата оглеждайки междувременно и за сцепвания на мъркучлета около същата помпа . След това огледи за сълзене на нафта и така. Имал съм случай с мъркучле за обратна нафта на една дюза и колата спря да пали , чак от тричетири въртения палеше все едно нямаше подгряване, а теча беше нищожен.
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2