автоматични или ръчни скоростни кутиѝ бмв...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: автоматични или ръчни скоростни кутиѝ бмв...
sineplex написа:значи казваш че може от 1 на 2.....от 2 на 3....и от 3.....на дирактна.ок.а може ли обратното.от директна на 3...от 3...на 2....и от 2 на 1.естественно минаването в обратен ред се използва и малкото копче под бастунката.кажи ми може ли.обратно.аа относно онзи колега за дето вика че автоматик над 320ка...ще му кажа че тва че е автоматик означава лукс но бърз автоматик е над 320 ка,,,тва ознаава да си без пара не зависимо от доходите ти колко са защото лъв сено не яде.316 ката ми харче 17 грацко тукаа...представям си колко ще харчи 320 ка,ще харчи сигорно като танк.и за севата които ми го дадее,,да си сложа ръчка просто ти е бедна фантазията колко пара ще струва тва нещо...маи по добре да си взема друго.ок.благодаря ви колеги.
Добре че откри форума колега, че да ни светнеш малко в цени, разходи и т.н., че ние 10 години кесим тук и още нямаме представа колко струва смяна на кутия и колко харчи 16-ката граЦко.
20-ката харчи колкото един танк, 28-цата колкото танк и БТР, а М-ката не е известно, но се предполага, че колкото космически кораб.
Значи бърз автоматик е не дето сменя бързо, а който върви бързо

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
sineplex написа:значи казваш че може от 1 на 2.....от 2 на 3....и от 3.....на дирактна.ок.а може ли обратното.от директна на 3...от 3...на 2....и от 2 на 1.естественно минаването в обратен ред се използва и малкото копче под бастунката.кажи ми може ли.обратно.аа относно онзи колега за дето вика че автоматик над 320ка...ще му кажа че тва че е автоматик означава лукс но бърз автоматик е над 320 ка,,,тва ознаава да си без пара не зависимо от доходите ти колко са защото лъв сено не яде.316 ката ми харче 17 грацко тукаа...представям си колко ще харчи 320 ка,ще харчи сигорно като танк.и за севата които ми го дадее,,да си сложа ръчка просто ти е бедна фантазията колко пара ще струва тва нещо...маи по добре да си взема друго.ок.благодаря ви колеги.
Къде е това граЦко 17/100 на 16-ка автомат ... Защото в София е 14/100 при тия температури

Позицийте от Д надолу в низходящ ред на предвките ,също можеш да ги редиш ,да (без да спираш

п.п. Открехни ни моля те за още някоя тънкост при тоя автомат че са "много интересни тия автоматични скорости" и ни стана любопитно на всички неманиаци как се карат и какво могат и немогат ...
п.п.1. Нистина ми е бедна фантазията как ръчни скорости + диференциал+ кардан + комплект съединител+ маншона на скоростния лост струват 400лв . Ама забравих ,че ти най-вероятно ги искаш нови от Дару

п.п.2. Аз се изчерпах в тая тема,моля да влезе следващия с обяснения

sineplex написа:...защото ПРИЯТЕЛИТЕ Ми, ми казват че скоростите или деферинцияла ако се счупат съм до там...тоест много са скъпи.
Здрасти колега, честито за колата.
На твоите приятели им кажи че с познанията, приказките им и съветите които ти дават, направо нямаш нужда от врагове..

И аз какво ли не чух, когато купувах моята кола... от разни ''разбирачи'' които се опитаха да ми докажат С ПРИКАЗКИ че Е36 е едва ли не космическа совалка от към сложнотии и цена на подръжка.

Тези коли, са преди ерата на голямата електрника... и от скромен 4г. опит ти казвам че са добре изчислени и достатъчно здрави - т.е. надеждни, и въпреки напредланла възраст на модела - ако случиш на що годе запазен екземпляр и не си мърляч който да я съсипе - няма да имаш проблеми с колата. Иска се малко от малко елементарна поддръжка, която няма нищо общо с т'ва което ти описват ''приятелите'' които предполагам не са нито имали нито карали Е36, или каквото и да е BMW изобщо.
Нищо и няма, и няма да и стане на скоростнта кутия, карай си колата спокоен.

За дифа, казваш че вие доста, - възможно е. Намери си хубав диф втора уптреба, има мн. Е36 части, по автокъщи/автоморги.
Това което ти написаха колегите за режимите на работа на автоматика - си е 100% вярно, има си го описано в книжката за BMW Е36 - ръководство на потребителя.
попитах може ли в обратен ред от (д) на 3.....от 3.....на 2....от 2..на 1....
колега не знам дали правилно са ми обеснили ама тои ми каза че,като сложиш на 2.....държало само на 2ра скорост и не вдига и не превклиочва на 3...А ТО ПРЕВКЛИОЧВА ТО ПРЕВЛИОЧВА ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ ТО ПРЕВКЛИОЧВА.ПО СКОРО ЗА НА НА ДОЛНИЩЕ МАЍ Е РЕЖИМ (1) Защото него не съм го усетил да превклиочвана 2...а 2ката я усетих да превклиочва на 3.да бе така е.много съм доволен от РЕЖИМИТЕ (С) спортен,(м) зимен....тука снегъ го рина като луд на (м)и захапва особенно на (м) и режим 1.мисля че режим 1 е за спускане, катерене,и се използва за проходимост примерно като забуксуваш закъсаш некаде. ТАКА......обаче 2 и 3.....не мога да ги разгадая....аз не съм на тва мнение че са за нанадулнище.защото съм сигорен че от 2 вклиочва на 3......усетих го онззи ден.
ами колега не ме е страх да я карам,страх ме е докато не разуча скоростите,за пръв път седам на такова нешо автоматик,и ако се блкокират скоростите ще требва да си счупя главата сам 
колега не знам дали правилно са ми обеснили ама тои ми каза че,като сложиш на 2.....държало само на 2ра скорост и не вдига и не превклиочва на 3...А ТО ПРЕВКЛИОЧВА ТО ПРЕВЛИОЧВА ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ ТО ПРЕВКЛИОЧВА.ПО СКОРО ЗА НА НА ДОЛНИЩЕ МАЍ Е РЕЖИМ (1) Защото него не съм го усетил да превклиочвана 2...а 2ката я усетих да превклиочва на 3.да бе така е.много съм доволен от РЕЖИМИТЕ (С) спортен,(м) зимен....тука снегъ го рина като луд на (м)и захапва особенно на (м) и режим 1.мисля че режим 1 е за спускане, катерене,и се използва за проходимост примерно като забуксуваш закъсаш некаде. ТАКА......обаче 2 и 3.....не мога да ги разгадая....аз не съм на тва мнение че са за нанадулнище.защото съм сигорен че от 2 вклиочва на 3......усетих го онззи ден.

- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
Какви хора има в тоя форум
. Колега вземи изхвърли тия кутиЙ, не се занимавай с глупости, направо се придвижвай граЦко с някой велосипед, там поне няма кутиЙ разни 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Бай бабо да не се счупват, че 16-ка автомат е една от най-скъпите коли за поддръжка в света 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2