Как да доразглобя таблото ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Re: Как да доразглобя таблото ???
Просто има разлика в таблата. Моите рингове тръгнах да ги слагам на таблото. И не ще, и не ще все изпадат
направо побеснях по едно време и тръгнах да пиля с една пила. Сложих 3 и последния аха да го сложа и два паднаха е направо ми идеше да строша и табло и све
. По едно време бащата вика, абе ти що не пробваш на другото табло,че имам още едно оборотно,че нали са много надеждни
.
Викам му ти луд ли си
те са еднакви
Ама викам чай да провера да се не мина, тръгвам да ги слагам и ЩРАК
паснаха си без проблем, без напиняне и бая здраво се държат.
Едното табло беше само с винчета отзад 94г, а другото на което паснаха без проблем е 91г ако не се лъжа и е с винтове и щипки в двата края. Ринговете ги купих от Babuna

Викам му ти луд ли си

Ама викам чай да провера да се не мина, тръгвам да ги слагам и ЩРАК

Едното табло беше само с винчета отзад 94г, а другото на което паснаха без проблем е 91г ако не се лъжа и е с винтове и щипки в двата края. Ринговете ги купих от Babuna

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- JohnWalker
- Потребител
-
- Кара: BMW e36 318i комби
- Мечтае да кара: Нова кола
Re: Как да доразглобя таблото ???
Аз за да извадя таблото трябва да махна волана. Така и направих, но отзад кабелите не успях да махна притесних се да не счупя нещо... Как се махат тия щуротии. Има ли някой снимки, че тези в темата не са като на мойто. е36 98г.
Момчето, което говори с BMW-то на някакъв странен език... тарарарараааараааааа
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2