Странен проблем с ABS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
Re: Странен проблем с ABS
Е то в София няма да е трудно на мина през дупка , но въпроса не е там . Явно трябва да се насоча към добър майстор
- patkana1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
alexanderkirow написа:patkana1 написа:alexanderkirow написа:Паля колата и докато карам няма проблеми АБС лампичката не свети минавам през дупка и хоп лампичката светва, гася колата в движение и паля на ново лампичката угасва до следващото минаване през дупка.Това почна да го прави като се застуди време иначе преди това нямах проблеми , незнам дали е от времето , но ми направи впечатление може да бъркам незнам.Колата е М43Б16 компакт 95г
Имах абсолютно същия проблем-проблема беше в датчика на сервото-струва към 30 лв 2-ра употреба и се намира,точно на сервото,проблема е в това според мене на 90%
На диагностика излезнали ти ? или как точно откри проблема че е там ?
На диагностика излиза-датчик на педала-няма сигнал,на англ беше break pedal sensor или нещо такова,но това е на компютъра,проблема е често срещан и почти винаги е в този датчик на сервото...намира се на самото серво
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- misho06
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
Здравейте, не исках да пускам нова тема и реших тук да попитам. Значи при мен постоянно свети ABS-а. Ходих на диагностика и ми казаха че не излизала никаква грешка, после без да изключва компа ме накара да направим едно кръгче с колата. Каза че до помпата въобще не достига ток. Искаха да я оставям там да ровели в ел. инсталацията, защото там бил проблема. Не исках да оставям колата и си тръгнах.
Въпроса ми е какъв може да е проблема че да не достига ток до помпата на ABS-а, дали е от някое реле или самата помпа може да е проблема?
Въпроса ми е какъв може да е проблема че да не достига ток до помпата на ABS-а, дали е от някое реле или самата помпа може да е проблема?
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2