Изплащане на щета от БулИнс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Колата е застрахована за 5000лв.що то и за 50 000 да я застраховам парите за щетите които ще взема са едни и същи,само където агента ще се нагуши с яка комисионна, а и ако недай си боже стане нещо с нея няма да видя 50000 в никакъв случай.В това съм убеден.
Относно това което съм писал в протокола , то е каквото съм написал най-горе.И аз , и КАТ и "вещите лица"са писали едно и също.
Броня
Маска
Калник
Относно това което съм писал в протокола , то е каквото съм написал най-горе.И аз , и КАТ и "вещите лица"са писали едно и също.
Броня
Маска
Калник
- stevie_v_dj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 M54,B22 '05 Тouring
- Детайли за колата: Е46 M54,B22
Абе тва са бездарници тея БУЛ ИНС само лапат и не изплащат вече не го ли разбрахте Тая година ще се застраховам в ДЗИ там е истиината Поне да знам за кво давам пари
BMW - Един живот не стига
Re: Изплащане на щета от БулИнс
3po написа:да си правя някаква сметка колко горе-долу ще взема и аз.
задна врата помляна + драскотони по предната и калника = 80 лева - как ти се вижда. Ама догодина да го д*хат да си права каско там, вече към ДЗИ
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Някой да има впечатление дали плащат в Армеец?
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
В "Армеец" плащат добре . За ЛЕКО одраскан калник (зад мигача), броня(отстрани под калника беше съвсем леко закачена) и маска (която беше за паста само) 110 лв.
Булинс
Аз мойта кола я взех в четвъртък от сервиз Тандер.
Колата ми е 1993г.Щетата ми беше:фар,мигач,халоген,маска,бъбрек.
За да ти направат колата в техен сервиз,трябва да не е по стара от 8години,или да е застрахована за над 7000лева.Това нещо диларите го знаят,ама те убеждават как нямало смисъл да над-застраховаш,и ти я застраховат по шваке.
Колата ми е 1993г.Щетата ми беше:фар,мигач,халоген,маска,бъбрек.
За да ти направат колата в техен сервиз,трябва да не е по стара от 8години,или да е застрахована за над 7000лева.Това нещо диларите го знаят,ама те убеждават как нямало смисъл да над-застраховаш,и ти я застраховат по шваке.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Panzer_i
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Peugeot 307 SW
Като чета какви пари сте взели ми настръхват косите.
И сега си мисля като ти изплатят парите и не си доволен да ли можеш да поискаш втори оглед или да пишеш някаква жалба.
А другото което се сещам е после да отида с фактурите за части и труд и да дам жалба.Все нещо трябва да се направи.
Преди като ми бяха гепили ЦД-то ми дадоха за него 100 Лв.
След като вдигнах як скандал и им занесох фактура ми дадоха всичките кинти до стотинка.
Само че това беше предо няколко години и собствениците не бяха "на топло"

И сега си мисля като ти изплатят парите и не си доволен да ли можеш да поискаш втори оглед или да пишеш някаква жалба.

А другото което се сещам е после да отида с фактурите за части и труд и да дам жалба.Все нещо трябва да се направи.
Преди като ми бяха гепили ЦД-то ми дадоха за него 100 Лв.
След като вдигнах як скандал и им занесох фактура ми дадоха всичките кинти до стотинка.
Само че това беше предо няколко години и собствениците не бяха "на топло"

51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4