е36 328и кабрио има ли ASC?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: е36 328и кабрио има ли ASC?
liloff написа:Aма тя била 1995та г. Спокойно, нямаш!
Де да знам за копчетата... питах, щото аз имам вече всички копчета там и би ми било странно някой да маха копчетата пред лоста.
Е АСЦ има ли на твойта баба?

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
мойто е средата на 98 и има и съм супер доволен зимно време е вълшебно 

- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
94г. също има АСЦ .
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Точно колкото помага толкова и пречи на е36 конкретно, където системата е доста примитивна. Ако занесеш по сериозно ще ти се иска асц-то да ти е изключено, защото като ти отнеме от газта само ще си зрител на случващото се и нямаш възможност да овладееш колата, докато тя се опитва да се завърти. Слагай шпер и никога няма да искаш да имаш асц
.

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- vld
- Старши ентусиаст
-
maxpower написа:Точно колкото помага толкова и пречи на е36 конкретно, където системата е доста примитивна. Ако занесеш по сериозно ще ти се иска асц-то да ти е изключено, защото като ти отнеме от газта само ще си зрител на случващото се и нямаш възможност да овладееш колата, докато тя се опитва да се завърти. Слагай шпер и никога няма да искаш да имаш асц.

Който е карал веднъж с такова животно , трудно можеш да го накараш да кара кола с каквито и да било системи

- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
Да попитам, АСЦто помага ли при тръгване, за дръпки става въпрос или повече пречи?И може ли 328и спортно купе 98година да има АСЦ и шпер?
Пречи при дръпки. Не можеш да имаш заводски шпер от стандартния тип за Е36 заедно със заводско АСЦ. Виско шпер съм сигурен, че няма да си го купиш 
Хубаво плюете системите като цяло, но се качете на кола със ESP и тогава ми ги приказвайте такива.
Факт, че шпера е фън
Иначе и аз съм не съм привърженик на АСЦ, но ЕСП-то ми е спасявало (най-малкото) ламарините на колата, някой счупен кокал и носа от ербега.
Абе Владо, дали да не набодем на бабичката един шперец?

Хубаво плюете системите като цяло, но се качете на кола със ESP и тогава ми ги приказвайте такива.
Факт, че шпера е фън

Иначе и аз съм не съм привърженик на АСЦ, но ЕСП-то ми е спасявало (най-малкото) ламарините на колата, някой счупен кокал и носа от ербега.

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Тука ставаше въпрос конкретно за Е36, където тая система има за цел само да задуши двигателя и да ти отнеме газта. На по новите, където се управлява спирачката на всяко колело вече е съсвем друга работа и предполагам може да те опази в повечето случай. Показвали са и по Топ Гиър и по 5та предавка Стив Нидел, че съвременните системи вършат работа.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- vld
- Старши ентусиаст
-
liloff написа:Пречи при дръпки. Не можеш да имаш заводски шпер от стандартния тип за Е36 заедно със заводско АСЦ. Виско шпер съм сигурен, че няма да си го купиш
Факт, че шпера е фън
ESP та ESP деба и кенефската система, едва намерихме трактор да ни извади от една ливада посред лято, че беше паднал дъжд

Доказано е, че тия системи вършат работа за шофьори които си нямат хал хабер от шофиране в истинския смисъл на думата.

- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
е к'во да е правил... сефтосвал е задните седалки...

Аз и ти сме луд-ни-ца...

- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-

При този набор на модела, ако има такава останала несевтосана то или я е карал някой импотентен или някоя фригидна женица.

- Ivo_stz
- кандидат ентусиаст
-
Ba4oIlia написа:94г. също има АСЦ .
Колега би ли споделил какви са тези 36ци със ASC от 1994-та?
Иначе към автора- по-добре,че нямаш ASC

Наскоро ми се беше случила следната случка - бях я вкарал колата в една малка горска уличка, но с адския наклон и с муцуната нагоре.Обаче целия път беше в листа мъхове и т.н. даже и беше валяло преди няколко часа.И паля аз да потеглям, но не съобразих че не съм изключил АСЦ-то и газ газ изгасих я
и се усетих че ми е включено.Викам си хайде ще я помъча да видим дали тая система ще ме измъкне от кофти ситуацията ... но уви след 5-6 неуспешни опита зех да се притеснявам дали изобщо ще мога да излезна от там
Цъкнах копчето и еваш еваш издрапа пак си пребуксува малко , но си имаш много по-добро усещане върху автомобила
Единствено усетих някаква помощ от АСЦ-то когато драпах до една хижа миналата зима 

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3