Проблем с чистачките на Е36!РЕШЕН!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ODRITO
-
BMW Motorsport
-
- Кара: E36 96' M44
- Мечтае да кара: Луноход
- Детайли за колата: M Contour
Re: Проблем с чистачките на Е36!
Благодаря ви колеги но при мене нищо не открих на това място прегледах навсякаъде там!

- georgi320
- Потребител
-
- Кара: е36 325тдс
- Мечтае да кара: х6м
и аз го имам сащия проблем чистачките ми спират по средата утре ще го потарся това реле
смени модула с друг, след 96 г. управлението на чистачките е само там, няма в почиващият крак! No 4 от схемата. http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=61&fg=25
- georgi320
- Потребител
-
- Кара: е36 325тдс
- Мечтае да кара: х6м
и с новото реле пак си спират по средата на стаклото маи целия механизам с моторчето трябва да сменя
- ODRITO
-
BMW Motorsport
-
И при мене така с релето не се оправи сменях и моторчето и пак нищо не стана!

- jujko88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ис
- Мечтае да кара: М3-ка
И според мене трябва да е този модул въпреки че аз не мога да го открия нещо в моята кола къде стои но нека да се постопли малко времето и ще го потърся по обстойно,инак съм пробвал всичко друго ефект няма и моторче и лоста и релета.То е нормално да е модула понеже нали той командва кога да се пискат и кога спират тези пусти чистачки.
Зад жабката е колега, мисля че е от модула защото в схемата са дадени 12 вида
(даже е обозначен и този които има и на фаровете пръскалки) и предполагам че са еднакви на външен вид и си пасват , но ако не отговарят парт. номер може би не работи както трябва.

И аз го имам същия проблем.... Чистачките спряха точно по средата на стъклото.. Пробвах друго работещо реле но не е от него... дали има още някое реле за чистачките.. е36 комби 96' ...някой ако реши проблема да пише 

- ODRITO
-
BMW Motorsport
-
Някой откри ли проблема колеги защото аз ощте не успях и незнам какво да правя вече

Колега и аз така сменях всичко и нищо не се случваше промяна нямаше с каквото и да сменям. Явно моторчето запроба от моргата е било прецакано и отидох на жичкаджия. Той откри проблема ми беше в моторчето - там има някакъв палец, който дава информация на модула, че чистачките са в крайно положение. Та този палец започнал да работи некоректно и той го раздвижи регулира запои нещо и всичко се оправи. Нямаше по-щастлив от мене година и половина се мъча и бях решен да я дам на вторични заради тоя проблем. А модула се намира не просто под пластмасата на почиващия крак, а ми под мокета под нея.
- ODRITO
-
BMW Motorsport
-
Колеги да ви се похваля оправих си проблема с чистачките!Оказа се че е от системата за миене на фаровете не бях закачил буксата на моторчето понеже ми бяха пратили моторче от Е46 вместо от Е36 и там буксите са различни и днес се сетих разглобих буксата закачих директно кабелите за пробва без буксата и тръгнаха!

Проблем с чистачките на Е36!РЕШЕН!
Имах същия проблем , благодарение на вас го реших
!
Работеше ми само бързата скорост на чистачките и то когато си поискаше .
Прочетох тук за проблема и намерих реле . След което го реших като смених старото с "втора употреба"
Но какво искам да кажа по Въпроса благодарен съм да всички качили нещо по темата !!!
Искам само да отбележа за 320 купе има 2 ВЪЗМОЖНОСТИ да се намира релето за чистачките
1 - под почиващия крак
2 - зад жабката
Лчно аз го жзех от морга от почивашия крак на едно BMW а на моето се оказа че се намира зад жабката !!!
Та малко поотварях
След което се оказа Студена Споика в мойто си реле
но Целия расход ми беше 15 лв
БЛАГОДАРЯ на Форума и Момчетата качили инфо за случая !!!

Работеше ми само бързата скорост на чистачките и то когато си поискаше .
Прочетох тук за проблема и намерих реле . След което го реших като смених старото с "втора употреба"
Но какво искам да кажа по Въпроса благодарен съм да всички качили нещо по темата !!!

Искам само да отбележа за 320 купе има 2 ВЪЗМОЖНОСТИ да се намира релето за чистачките
1 - под почиващия крак
2 - зад жабката
Лчно аз го жзех от морга от почивашия крак на едно BMW а на моето се оказа че се намира зад жабката !!!

Та малко поотварях
След което се оказа Студена Споика в мойто си реле
но Целия расход ми беше 15 лв
БЛАГОДАРЯ на Форума и Момчетата качили инфо за случая !!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2