помощ за избора на размер на гуми
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
Re: помощ за избора на размер на гуми
Vasko_BP написа:Мерише ми като набутване на още пари и да не се промени возията.
+1
А и както написа Добермана, с по-ниските и гуми очаквай балони.
И аз се шокирах в началото като минах от 205/60/15 на 235/40/17 от чувтсвителността в зависимост от настилката, но се свиква. И зимата все едно караш друга кола, като сложиш малките гумелки.

Аз и ти сме луд-ни-ца...

- nikolay_pz
- кандидат ентусиаст
-
Snoop написа:Vasko_BP написа:Мерише ми като набутване на още пари и да не се промени возията.
+1
А и както написа Добермана, с по-ниските и гуми очаквай балони.
И аз се шокирах в началото като минах от 205/60/15 на 235/40/17 от чувтсвителността в зависимост от настилката, но се свиква. И зимата все едно караш друга кола, като сложиш малките гумелки.
ее зимата с 15-ките си е друга работа, но пък трябва да се внимава повече да не пипне лед някъде
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Това с дърпането по коловозите е много кофти тръпка докато свикнеш. За секунда ти се изправя косата ,докато колата се "намести" на пътя. С течението на времето свикваш и инстиктивно усещаш кога ще се случи увличането от коловоза и няма да ти прави впечатление
п.п. Едно време си спомням ,че дори пусках подобна тема точно за това явление ,щото и мен ме изненадваше неприятно залитането насам ,натам по магистралата основно

п.п. Едно време си спомням ,че дори пусках подобна тема точно за това явление ,щото и мен ме изненадваше неприятно залитането насам ,натам по магистралата основно

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2