помощ за избора на размер на гуми

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: засилен дизел
Мечтае да кара: на Шаро поршето
Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D

Re: помощ за избора на размер на гуми

Мнение от Snoop » 01 Сеп 2011, 22:52

Vasko_BP написа:Мерише ми като набутване на още пари и да не се промени возията.

+1
А и както написа Добермана, с по-ниските и гуми очаквай балони.
И аз се шокирах в началото като минах от 205/60/15 на 235/40/17 от чувтсвителността в зависимост от настилката, но се свиква. И зимата все едно караш друга кола, като сложиш малките гумелки. :mhihi:
Аз и ти сме луд-ни-ца... Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolay_pz » 02 Сеп 2011, 14:08

Snoop написа:
Vasko_BP написа:Мерише ми като набутване на още пари и да не се промени возията.

+1
А и както написа Добермана, с по-ниските и гуми очаквай балони.
И аз се шокирах в началото като минах от 205/60/15 на 235/40/17 от чувтсвителността в зависимост от настилката, но се свиква. И зимата все едно караш друга кола, като сложиш малките гумелки. :mhihi:

ее зимата с 15-ките си е друга работа, но пък трябва да се внимава повече да не пипне лед някъде

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 02 Сеп 2011, 15:03

Това с дърпането по коловозите е много кофти тръпка докато свикнеш. За секунда ти се изправя косата ,докато колата се "намести" на пътя. С течението на времето свикваш и инстиктивно усещаш кога ще се случи увличането от коловоза и няма да ти прави впечатление :yes:

п.п. Едно време си спомням ,че дори пусках подобна тема точно за това явление ,щото и мен ме изненадваше неприятно залитането насам ,натам по магистралата основно :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E36