Слагане на GPS

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Слагане на GPS

Мнение от loveca1001 » 13 Авг 2011, 14:14

Колеги казаха ми че като се се сложи картата и след това ти давали някакъв код чрез който от програма в интернет се следи превозното средство.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 14 Авг 2011, 13:02

loveca1001 написа:Колеги казаха ми че като се се сложи картата и след това ти давали някакъв код чрез който от програма в интернет се следи превозното средство.

Да така е, но това е като ти го монтира фирмата и после през техния сайт с кода си гледаш. И съответно услугата си се заплаща като абонамент и то прилично.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW X5 M
Детайли за колата: блъсната E36 318ti, '95

Мнение от jlpetkov » 14 Авг 2011, 13:12

SmartTracker се предлага в комплект с неограничена по време и обем на информацията GPRS връзка само срещу 30 лв. на месец.

Колега, може да прочетеш тази не много актуална статийка (от 2007 е все пак) за да се ориентираш какво точно са ти дали и дали си заслужава да търсиш информация за актуалната цена на услугата и да се мъчиш да си го монтираш в колата :)
Изображение Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320i Touring
Детайли за колата: Сток Е36-ца.

Мнение от ils » 15 Авг 2011, 11:55

loveca1001 написа:Колеги казаха ми че като се се сложи картата и след това ти давали някакъв код чрез който от програма в интернет се следи превозното средство.

Колега, ако идеята ти е да си го монтираш сам и да очакваш да се гледаш през WEB достъп, трябва да имаш предвид и следните особености:
- устройството (почти съм сигурен) има нужда от преконфигурация със софтуер, който ти едва ли ще намериш от някъде;
- не виждам на снимката GPS (9 евро без ДДС в Комет) и GSM (3 евро без ДДС в Комет) антените;
- липсва ти и конекторът с различните кабелаци - него може и да го замениш с директно запоени кабели (стига да знаеш схемата обаче).
Освен това съм 99% сигурен, че ще ти искат освен месечната такса за услугата и някой лев за да ти го привържат в системата за наблюдение. Ти предцени дали има смисъл да се захващаш :dunno:

Предишна

Назад към E36