Опушени мигачи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Re: Опушени мигачи
тук има снимки на моя компот с тъмни мигачи и стопове 
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=234299&hilit=%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%8F%D1%82+%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B5%D0%BD
спрей, аз лично ги харесвам много, бяха бели преди това ...

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=234299&hilit=%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%8F%D1%82+%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B5%D0%BD
спрей, аз лично ги харесвам много, бяха бели преди това ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
по-принцип има готови опушени да се продават - и предни и странични и задни че и халогени, па и комплект ги има ... не знам за кви боички и кви тикса ми говорите тука, джакузита макузита и т.н.

Е то е ясно, че има готови, аз за тва уж пуснах темата че се бях замислил такива да вземам, после обаче като видях снимките не ми харесаха как седят...Ся като купих вече белите и те не ми харесват
Черни няма да ги правя в никкъв случай, само една ръка спрейче, да станат една идея по-тъмни, нещо като халогените ми. Ся не ми се дават още 30-40лв за мигачи, че вече си имам 3 чивта, единия наполовина де
Ако не стане задоволително със спрея, чак тогаз.
Пак зависи и светлината от къде иде, не винаги изглеждат зле както са и в момента. Бе общо взето, няма нито едни мигачи дето да ми харесват на макс

Пак зависи и светлината от къде иде, не винаги изглеждат зле както са и в момента. Бе общо взето, няма нито едни мигачи дето да ми харесват на макс

Тая вечер напрайхме мунинга с S7, за което съм му благодарен
Стана много по-добре от преди
Леко е тъмничко и на светкавица, не се вижда идеално, но може да се добие представа.

Леко е тъмничко и на светкавица, не се вижда идеално, но може да се добие представа.

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Аааа то се е видяло значи, и аз ще пръсна днес мойте
Много ме е яд - преди бях с оригинално затъмнени In.Pro и понеже на единия релсичките ми бяха строшени го изгубих, а приятел даде 120лв за 2 мигача нови In.Pro

Много ме е яд - преди бях с оригинално затъмнени In.Pro и понеже на единия релсичките ми бяха строшени го изгубих, а приятел даде 120лв за 2 мигача нови In.Pro

- Radoslaf
- Потребител
-
- Кара: E39 525D
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Според мене тези трябваше да са една идея по светли

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Страхотно са станали според мене, на бащата са бели и като гледам ще му ги направя като тебе. Какво фольо си ползвал?
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Radoslaf
- Потребител
-
- Кара: E39 525D
На снимката са излезли малко по тъмни отколкото са в действителност.
Фолиото е трансперантно купено от тук.
Фолиото е трансперантно купено от тук.
- Шева
- Потребител
-
- Кара: e36 318is
Определено с фолиото е станало много добре. Бих искал и аз да попитам, какво е това фолио?! 

- S7
- старши ентусиаст
-
Dpy написа:Тая вечер напрайхме мунинга с S7, за което съм му благодаренСтана много по-добре от преди
![]()
Направи снимки на светло да видя колко сме се изср..и на мигачите

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Аре ве и аз на мойта й ги смених с белички и стана добре според мен... Халогени нямам да ги вържа с тях 

- blabla
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: за Е36 тийм София
u`F`o написа:Аре ве и аз на мойта й ги смених с белички и стана добре според мен... Халогени нямам да ги вържа с тях
И при мен е г/д така само халогени дет имам , след кат видях горе резултата се замислям и аз дали да не ги пръсна / а отгоре лак пръскахте ли ?
Моита е същия цвят (монтреалблау)

- S7
- старши ентусиаст
-
blabla написа:u`F`o написа:Аре ве и аз на мойта й ги смених с белички и стана добре според мен... Халогени нямам да ги вържа с тях
И при мен е г/д така само халогени дет имам , след кат видях горе резултата се замислям и аз дали да не ги пръсна / а отгоре лак пръскахте ли ?
Моита е същия цвят (монтреалблау)
Абе то без лак май ще се измие боята като отидеш на автомивката,за всеки случай им ударихме 1 ръка лак

52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4