Гепиха ми халогените....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
И на мен ми ги гепиха халогените много боли ...
както предишния ден лайсната на предната броня няква идеа капачки и лайсна откаде да си купя , нещо морга ли де да знам ???
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Сагласен сам с теб по добре си ги вземи втора ръка щото като си взимах моите ги платих 120 лв и по 8 лв за крушки.А защита против кражба няма решат ли да ти ги свалят изгорял си ,нааправи си едно каско та да тие мирна главата-личен съвет
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
по рвтено ще ти седне да си ги вземеш втора ръка тъи йато аз като си взимах моите ги платих 120лв и по 8лв за крушка в магазините на БОШ.крадените поне вървят с крушките
А решат ли дати ги свалят защита няма ИЗГОРЯЛ си.

- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
Присъединих се към вас момци, осъмнах без тапа за крик, лайсната на калника, и капачката за теглене на предната броня. Драскотината 60-70 см, на калника не я броя
(.ДЕА

- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
И аз така си мислех,че като си с каско ти плащат за гепени халогени,ама не е така.Обясниха ми че трябва да им занеса счупени,иначе нямало да ми ги платят.Щото можело и сам да съм си ги свалил.А на тия каде гепат ичупят им пожелавам тия пари да ги дават за доктори и лекарства!!!! 

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
малко
ама продавам един счупен халоген за е36, добри парици можеш да изкараш;)
който има интерес да пише едно ЛС!

който има интерес да пише едно ЛС!
Re: проблем
BrAmKo написа:Мен ми трябва само един халоген, този дето е от дяасната страна ....продават ли се по оделно?????
Да продават се. Против гражба си бях счупил леко и двата и така изкарах година и половина.

Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
като стана въпрос за застрахователи по колко са ви давали за счупен халоген защото на мен Булстрад ми дадаха смешните 24лв за 1бр. и обяснението им беше че защото не се предлага серийно с халогени колата направо ми идеше да ги взривя

освен със силикон моите халогени са осигурени със стоманено жило от спирачка на колело.Предишните ги свиха в рамките на една седмица един след друг.Тези засега се държат геройски
Самия халоген е вързан в единия край на жилото,а другия е закачен за купето/за планките на акумулатора от дясно а отляво не помня/.
Т.к. отдолу има кора жилата не могат да се срежат,освен ако не се отвори предния капак. Надявам се това да ги откаже-преди време така си спасявах седалката на колелото.Дано не ми разбят детските представи за света!
Самия халоген е вързан в единия край на жилото,а другия е закачен за купето/за планките на акумулатора от дясно а отляво не помня/.
Т.к. отдолу има кора жилата не могат да се срежат,освен ако не се отвори предния капак. Надявам се това да ги откаже-преди време така си спасявах седалката на колелото.Дано не ми разбят детските представи за света!
SuPeR_FLY написа:като стана въпрос за застрахователи по колко са ви давали за счупен халоген защото на мен Булстрад ми дадаха смешните 24лв за 1бр. и обяснението им беше че защото не се предлага серийно с халогени колата направо ми идеше да ги взривя![]()
![]()
Е че той Ванка-та те е пробвал.

Абу ти кой си бтв? И аз съм от Супольо Стичето.

Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
не е Ванката ами Дидо се занимаваше с мен ама не стааа брат тъпи педераси само се подиграват с хората
бтв в 6 блок съм до 1 ми е гаража
бтв в 6 блок съм до 1 ми е гаража

ми ще ги крадат, те тия халогени се свалят zа под 20сек единия, ако човек zнае как да бръкне с отверката, натиска се палчето и халогена пада като панел zа касетофон
и zатова мене ми се zахилиха от дzи, като исках да платят zа халогените, въпреки, че си личеше, че са иzтръгнати цигански по ожулванията по бронята и счупените стойки (били липсвали халогените викат -- ми липсват нали zа тва съм при вас бе
). даже искаха да съм ходил до полицията на майната си на другия край на града, да вzема бележка, че са ми ги били крали (е не, не са) и тогава чак щяли да платят бронята - what the fuck?... олигофренска работа!
ама крайно време е от 100 човека един да ги хване в крачка дееба, един да ги хване и да ги смаже от бой, zа да redeem-не zа целия форум, ще влеzе на всички ни много доволно
примерно като ги видиш, че къртят викаш им "къртете пичове, къртете, дееба тия богати копелета с БМВтата"
после се приближаваш и шутовете, тупаници... еех, мечти

и zатова мене ми се zахилиха от дzи, като исках да платят zа халогените, въпреки, че си личеше, че са иzтръгнати цигански по ожулванията по бронята и счупените стойки (били липсвали халогените викат -- ми липсват нали zа тва съм при вас бе

ама крайно време е от 100 човека един да ги хване в крачка дееба, един да ги хване и да ги смаже от бой, zа да redeem-не zа целия форум, ще влеzе на всички ни много доволно

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3