Гепиха ми халогените....

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

И на мен ми ги гепиха халогените много боли ...

Мнение от sa6peto » 15 Ное 2005, 11:27

както предишния ден лайсната на предната броня няква идеа капачки и лайсна откаде да си купя , нещо морга ли де да знам ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 15 Ное 2005, 13:05

И аз търся ама две задни за купе :)

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 18 Ное 2005, 12:20

Сагласен сам с теб по добре си ги вземи втора ръка щото като си взимах моите ги платих 120 лв и по 8 лв за крушки.А защита против кражба няма решат ли да ти ги свалят изгорял си ,нааправи си едно каско та да тие мирна главата-личен съвет

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 18 Ное 2005, 12:26

по рвтено ще ти седне да си ги вземеш втора ръка тъи йато аз като си взимах моите ги платих 120лв и по 8лв за крушка в магазините на БОШ.крадените поне вървят с крушките :mhihi: А решат ли дати ги свалят защита няма ИЗГОРЯЛ си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 550d xdrive

Мнение от petio » 18 Ное 2005, 14:25

Присъединих се към вас момци, осъмнах без тапа за крик, лайсната на калника, и капачката за теглене на предната броня. Драскотината 60-70 см, на калника не я броя :((.ДЕА

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от Vasseca » 21 Ное 2005, 0:47

И аз така си мислех,че като си с каско ти плащат за гепени халогени,ама не е така.Обясниха ми че трябва да им занеса счупени,иначе нямало да ми ги платят.Щото можело и сам да съм си ги свалил.А на тия каде гепат ичупят им пожелавам тия пари да ги дават за доктори и лекарства!!!! :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 21 Ное 2005, 21:14

малко :OT: ама продавам един счупен халоген за е36, добри парици можеш да изкараш;)
който има интерес да пише едно ЛС!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d
Мечтае да кара: М3 е92
Детайли за колата: E90

проблем

Мнение от BrAmKo » 22 Ное 2005, 18:24

Мен ми трябва само един халоген, този дето е от дяасната страна ....продават ли се по оделно?????

Аватар

Re: проблем

Мнение от HAMANN » 09 Дек 2005, 8:22

BrAmKo написа:Мен ми трябва само един халоген, този дето е от дяасната страна ....продават ли се по оделно?????

Да продават се. Против гражба си бях счупил леко и двата и така изкарах година и половина. :) Пък и ако решат да ги свалят ще ги начупят и така пак ще има матриал за застраховтелите.:)
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 09 Дек 2005, 9:39

като стана въпрос за застрахователи по колко са ви давали за счупен халоген защото на мен Булстрад ми дадаха смешните 24лв за 1бр. и обяснението им беше че защото не се предлага серийно с халогени колата направо ми идеше да ги взривя :( :( :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladen4o » 09 Дек 2005, 11:54

освен със силикон моите халогени са осигурени със стоманено жило от спирачка на колело.Предишните ги свиха в рамките на една седмица един след друг.Тези засега се държат геройски
Самия халоген е вързан в единия край на жилото,а другия е закачен за купето/за планките на акумулатора от дясно а отляво не помня/.
Т.к. отдолу има кора жилата не могат да се срежат,освен ако не се отвори предния капак. Надявам се това да ги откаже-преди време така си спасявах седалката на колелото.Дано не ми разбят детските представи за света!

Аватар

Мнение от HAMANN » 09 Дек 2005, 12:29

SuPeR_FLY написа:като стана въпрос за застрахователи по колко са ви давали за счупен халоген защото на мен Булстрад ми дадаха смешните 24лв за 1бр. и обяснението им беше че защото не се предлага серийно с халогени колата направо ми идеше да ги взривя :( :( :(

Е че той Ванка-та те е пробвал. :) Никога няма да вземаш това, което ти предложат от първият път застрахователите, като отидеш при тях все едно си на битака. Той ти казва 24 ти му казваш 75. :P

Абу ти кой си бтв? И аз съм от Супольо Стичето. :) 25-г-2? Ти си 1 блок?
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 09 Дек 2005, 13:00

не е Ванката ами Дидо се занимаваше с мен ама не стааа брат тъпи педераси само се подиграват с хората
бтв в 6 блок съм до 1 ми е гаража :D

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 09 Дек 2005, 15:21

ми ще ги крадат, те тия халогени се свалят zа под 20сек единия, ако човек zнае как да бръкне с отверката, натиска се палчето и халогена пада като панел zа касетофон :shock:

и zатова мене ми се zахилиха от дzи, като исках да платят zа халогените, въпреки, че си личеше, че са иzтръгнати цигански по ожулванията по бронята и счупените стойки (били липсвали халогените викат -- ми липсват нали zа тва съм при вас бе :mhihi:). даже искаха да съм ходил до полицията на майната си на другия край на града, да вzема бележка, че са ми ги били крали (е не, не са) и тогава чак щяли да платят бронята - what the fuck?... олигофренска работа!

ама крайно време е от 100 човека един да ги хване в крачка дееба, един да ги хване и да ги смаже от бой, zа да redeem-не zа целия форум, ще влеzе на всички ни много доволно :mhihi: примерно като ги видиш, че къртят викаш им "къртете пичове, къртете, дееба тия богати копелета с БМВтата" :mhihi: после се приближаваш и шутовете, тупаници... еех, мечти :mhihi: :roll:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 09 Дек 2005, 16:24

:mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E36