318tds???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Как Ви дава 10 градско 318 ТДС? Какво ги правите тези коли? Тя излиза, че харчи повече от 318и 

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Един приятел има 318 TDS комби и за около 50000км. смени два пъти тампоните на мотора.
Незнам дали това е хронично при тях или неговата има някакъв проблем. 

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
И аз съм доволен от турингчето )) освен обичайните смени - гуми, жанти, масла , филтри... си смених и окачването по собствено желание, че много ниска ми беше
. Колкото до разхода - съм го споменавал, но пак да кажа - лятото ми харчи около 7 на 100 градско . Сега още не съм засичал, че ми е първа зима с колата !

stay tuned

Да погледни свещите.Макар 4е миналата зима цяла зима палех на 2.И това е съвсем сериозно.Чудех се защо по едно време започна да пали от втория та даже третия път.bam-bam написа:така и така си лафим за дизелчета да не отварям нова тема ... днес сутринта ми запали от 4-5 път трудно ... направо си помислих край прееба се кочината .. та някакви идеи от какво може да е и как да се оправи че все още не са големите студове ами като доидат ... майката плаче после
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
scarf написа:Не.Просто на такива е попаднал.Има малко оригинални на пазара.dinozab написа:Един приятел има 318 TDS комби и за около 50000км. смени два пъти тампоните на мотора.Незнам дали това е хронично при тях или неговата има някакъв проблем.
Явно неговата има проблем щото ги взимаше от Дару кар.Или и там продават ментета.
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
318tds Абе ти с тоя ник едвали друга кола ще караш
Като си харесал дизелчето взимай го и това е, колко ще ти харчи, колко ще върви, колко е здрав, колко нещо друго....., ще разбереш само като го купиш, никой не може да ти каже 100% отговорите на тея въпроси.Според мен колата си заслужава.Формулара е по-нова година + много екстри, но тва всички го знаем 

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Тъи като карам 318 тдс вече над година реших и аз да дам своето мение.вярно е че си е малко тромавичка но за 1.7 двигател на повече от тон и полувина не варви никак лошо.мен сащо кат я взимах ма плашеха с тиа бабени девитини (ще я караш една година ще и се нарадваш и после я махаи)Единсвеното което сам сменил до сега по НЕЯ е х.реика и една траба от водната към навтената помпо(пукна се от налягането точно на прегъвката)но до колкото следа форума това са честа срещани проблеми при Е 36-те.А относно за разхода това за 5/100 според мен са митове.на това тежко купе е невазможно наи много на 6.3/100 сам я свалял.Както знаеш разхода зависи в голяма степен от стила на каране.моят савет е ако си по нервен "състезател"по добре си вземи 325 ТДС,карал сам такова няма нищо общо с 318 но и разхода му градско е много по сериозен
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4