Въпрос за м50б20
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- 6apa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 740
Re: Въпрос за м50б20
maxpower написа:И аз съм на мнение, че е от генерацията всичко. До сега бях с генерация от 20ка с резонатор на мястото на катализатора и пукаше доволно при връщане на газта при почти всякакви обороти. Ония ден сложих генерация от 28ца със катализатори все още на нея и о чудо, пукането изчезна напълно и колата спря да тресе при работа на празен ходтова последното и аз не мога си го обясня как стана само от генерацията но е факт
Сега съм пред дилемата дали да и на 28цата каталите да ги махам, че много тиха стана сега
Колеги явно не съм се изразил правилно пукането се получава само когато я вкарам в прекъсвач и пусна газта и като я смачкам пак от 5.5 до 6к оборота всмисъл, не когато върна газта

- Betrayer
-
-
- Мечтае да кара: E9 CSL Batmobile
Savy написа:пука и при мен си е е*ало..... даже и огин излиза![]()
![]()
също съм с някакъв измислен резонатор, всичко друго си е сток поне от това което виждам
Пукането е нормално при измислените кюнци, но тея пламъци... Май си за центровка

"With power up to 321hp and a six speed gearbox, the EVO will launch from 0-100km/h for 5,4sec and nudge with 260km/h on the German autoban!"
Betrayer написа:Savy написа:пука и при мен си е е*ало..... даже и огин излиза![]()
![]()
също съм с някакъв измислен резонатор, всичко друго си е сток поне от това което виждам
Пукането е нормално при измислените кюнци, но тея пламъци... Май си за центровка
каква е тази центровка!?

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2