Въпрос за м50б20

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740

Re: Въпрос за м50б20

Мнение от 6apa » 26 Апр 2011, 9:21

maxpower написа:И аз съм на мнение, че е от генерацията всичко. До сега бях с генерация от 20ка с резонатор на мястото на катализатора и пукаше доволно при връщане на газта при почти всякакви обороти. Ония ден сложих генерация от 28ца със катализатори все още на нея и о чудо, пукането изчезна напълно и колата спря да тресе при работа на празен ход :roll: това последното и аз не мога си го обясня как стана само от генерацията но е факт :winky:
Сега съм пред дилемата дали да и на 28цата каталите да ги махам, че много тиха стана сега :mhihi:

Колеги явно не съм се изразил правилно пукането се получава само когато я вкарам в прекъсвач и пусна газта и като я смачкам пак от 5.5 до 6к оборота всмисъл, не когато върна газта :(

Аватар
Мечтае да кара: E9 CSL Batmobile

Мнение от Betrayer » 26 Апр 2011, 11:41

Savy написа:пука и при мен си е е*ало..... даже и огин излиза :mhihi: :mhihi: :mhihi: също съм с някакъв измислен резонатор, всичко друго си е сток поне от това което виждам :lol:

Пукането е нормално при измислените кюнци, но тея пламъци... Май си за центровка ;)
"With power up to 321hp and a six speed gearbox, the EVO will launch from 0-100km/h for 5,4sec and nudge with 260km/h on the German autoban!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Savy » 28 Апр 2011, 1:39

Betrayer написа:
Savy написа:пука и при мен си е е*ало..... даже и огин излиза :mhihi: :mhihi: :mhihi: също съм с някакъв измислен резонатор, всичко друго си е сток поне от това което виждам :lol:

Пукането е нормално при измислените кюнци, но тея пламъци... Май си за центровка ;)

каква е тази центровка!? :roll:

Предишна

Назад към E36