Жив Късмет ! ! !

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Re: Жив Късмет ! ! !

Мнение от u`F`o » 21 Мар 2011, 18:45

plradev написа:...
Абе тва ми е ясно ,ама след прочетеното :arrow: "преди завоя му зададох мръсна газ и влезнах с 130 с вратите напред" почвам да си мисля,че Капитан Планета пише у форума .. :paranoid: :mhihi:

Той и той така се изживява :mhihi: :driving:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 21 Мар 2011, 18:55

Що ги правиш тия изпълнения ?! :( Ясно е , че на всички от време на време ни похлопва дъската и понатискаме педала в повечко, ама резултата в голяма част от случаите е - " ....да се еба в тъпака , поломих си колата ...!!!!" Като те слушам как ги изреди - броня, халогени, компресор, радиатори, шарнири и т.н все едно - "нищо и няма" !!! :confused: Честно ти казвам мен ме е яд , пък тебе не знам ... ! Нали знаеш , че колата ти никога вече няма да е същата .... ?! Щом са пострадали радиаторите , пък чак и компресора , със сигурност имаш криви маски (тая дето държи радиаторите със сигурност ), маските от своя страна са "увлекли" при удара и върховете на калниците и ланжероните (да не кажа , че съм убеден , понеже маската дето държи радиаторите в горната си част лежи на калника и на върха на ланжерона ...). Два пъти съм бил участник в катастрова (шофирам от както съм взел книжка , вече 12 години , за това време съм "участвал два пъти в леки катастрофи" , не по моя вина и слава богу не с БМВ-то ) , знам какво е да видиш поломена част по колата и как ти се свива сърцето ! Дето се вика само до преди минута всичко си беше право и красиво , а след минута вече гледаш кривите ламарини и смяташ ремонта ... ! :evil: Лошото е , че както вече казах всички ги правиме тия щуротии от време на време и аз самия - щракне ми нещо и като зема се правя на "кален дявол" ..... ама не са хубави тия неща , щото не само ние може да пострадаме , а и други участници в движението , което е още по лошо .... Ти си полудял - хубаво , ама какво са виновни другите ... ?! Не ти ги казвам тези неща за назидание и за да те укорявам , колата е твоя , ще правиш с нея каквото намериш за добре , освен това е хубаво че споделяш с нас , защото подобни случки действат "ОТРЕЗВЯВАЩО" и ни карат да се опомниме и да сме по отговорни на пътя ! Дано по бързо си оправиш колата и да те радва отново ! Най-вече - радвай се , че си жив , щото от такава ситуация - 130 на пътя и бордюр висок 45см :shock: :shock: :shock: е можело да стане много , много по-лошо ! Това за мен си е челен удар не с бордюр ми със стена ! Малко странно ми стои и не мога да си го представя , ама ......
Спирам , че стана много мармалада !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: млади майки да полудяват ...
Мечтае да кара: всичко,без пари да давам

Мнение от vanko 318i » 21 Мар 2011, 19:18

малеееее.... шумахер,какви са тия дрифтове със 130 във завой бре,в града при това :dunno: ходи се помили в някоя църква че ти няма нищо на тебе и че не е имало някой в които са се удариш защото неми се мисли.....само си представям ако аз идвах на тоя завой и някой си ме уради заради такова изпълнение няма да може да се качи 1 година в кола камо ли да си помисли за разни дрифтове,направо му завирам крика там кадето него огрява слънце :mhihi:

Аватар
Кара: е34 525 TDS
Мечтае да кара: e38 750i

Мнение от neo5030 » 21 Мар 2011, 20:01

Къде е тоя завой да пробвам с 150 :D добре че си жив и здрав,! БМВ носи на бой аз пък се метнах с 70 в канафките на кръговото на новата магистрала с бмв-то :D
Обичам теее, Разбойнико Мой... винаги ме спасяваш, винаги бягаш с мен, винаги ме разбираш, винаги си на линия, винаги ми даваш ... да разбера че... мога да съм спокоен в теб, до теб... винаги си усмихнат и готов да се забавляваме , винаги ти светят очите, ангелските.. BMW

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 21 Мар 2011, 20:04

metodi80 написа:Що ги правиш тия изпълнения ?! :( Ясно е , че на всички от време на време ни похлопва дъската и понатискаме педала в повечко, ама резултата в голяма част от случаите е - " ....да се еба в тъпака , поломих си колата ...!!!!" Като те слушам как ги изреди - броня, халогени, компресор, радиатори, шарнири и т.н все едно - "нищо и няма" !!! :confused: Честно ти казвам мен ме е яд , пък тебе не знам ... ! Нали знаеш , че колата ти никога вече няма да е същата .... ?! Щом са пострадали радиаторите , пък чак и компресора , със сигурност имаш криви маски (тая дето държи радиаторите със сигурност ), маските от своя страна са "увлекли" при удара и върховете на калниците и ланжероните (да не кажа , че съм убеден , понеже маската дето държи радиаторите в горната си част лежи на калника и на върха на ланжерона ...). Два пъти съм бил участник в катастрова (шофирам от както съм взел книжка , вече 12 години , за това време съм "участвал два пъти в леки катастрофи" , не по моя вина и слава богу не с БМВ-то ) , знам какво е да видиш поломена част по колата и как ти се свива сърцето ! Дето се вика само до преди минута всичко си беше право и красиво , а след минута вече гледаш кривите ламарини и смяташ ремонта ... ! :evil: Лошото е , че както вече казах всички ги правиме тия щуротии от време на време и аз самия - щракне ми нещо и като зема се правя на "кален дявол" ..... ама не са хубави тия неща , щото не само ние може да пострадаме , а и други участници в движението , което е още по лошо .... Ти си полудял - хубаво , ама какво са виновни другите ... ?! Не ти ги казвам тези неща за назидание и за да те укорявам , колата е твоя , ще правиш с нея каквото намериш за добре , освен това е хубаво че споделяш с нас , защото подобни случки действат "ОТРЕЗВЯВАЩО" и ни карат да се опомниме и да сме по отговорни на пътя ! Дано по бързо си оправиш колата и да те радва отново ! Най-вече - радвай се , че си жив , щото от такава ситуация - 130 на пътя и бордюр висок 45см :shock: :shock: :shock: е можело да стане много , много по-лошо ! Това за мен си е челен удар не с бордюр ми със стена ! Малко странно ми стои и не мога да си го представя , ама ......
Спирам , че стана много мармалада !

Мето, абсолютно си прав, какви са тези дрифтове със 130 в населено място не знам, тебе трябва да ти вземат СУМПС, ако имаш такова :lol: , те и в "пета скорост" не дрифтят с толкова..............луди глави.....мисли и за тези около теб, а и с тази скорост да треснеш бордюр висок 45см би трябвало да си станал на мармалад, добре е, че си жив и здрав, а за колата ме съмнява да са само пораженията които си изброил-ходи на стенд най-добре.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 21 Мар 2011, 20:13

100% имаш крив носач,шенкел и куп неща ;) , но ламарини се правят.Станалото станало,сега вече ще си имаш още една обица на ухото.
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 21 Мар 2011, 21:06

Остава отворен въпроса може ли да се вземе тоя завой с 130 на дрифт... щом вече е в движение,какво чакаш?... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '13 530D F07

Мнение от izzzo » 21 Мар 2011, 21:19

Nukem написа: не знам докога ще караме с тези архаизми от турското робство грамадни бордюри и големи дувари!

Е ако не са големите бордюри и дувари кой ще спира камикадзетата :mhihi: :kuku:

StanceWorks addicted
Аватар
Кара: със заключен:)

Мнение от niko11 » 21 Мар 2011, 21:22

По-важно,е че си жив и здрав и надявам се по-разумен след тая случка.Всичко друго е преходно и поправимо
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 21 Мар 2011, 21:30

baitun написа:.....те и в "пета скорост" не дрифтят с толкова..............луди глави......

Ма доколкото разбрах от първото мнение в темата,колегата е направил краш бе,не дрифт ... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30,е46,е60
Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
Детайли за колата: лимузинкa

Мнение от angelBMW » 22 Мар 2011, 6:32

neo5030 написа:Къде е тоя завой да пробвам с 150 :D добре че си жив и здрав,! БМВ носи на бой аз пък се метнах с 70 в канафките на кръговото на новата магистрала с бмв-то :D

Ахх,не е въпроса дали ще го вземеш с 130 или с 150 дори и с 200...бързах и толкова имам си доверие на колата и знам как се държи но просто грешката ми беше че съм натиснал спирачките,а при натискане на спирачките блокират предните колела първи а точно предна лява ми е слик,и затова се завъртях но както и да е.Така благодаряви за отзивите и всичко казано като цяло,мисълта ми беше да пусна темата за да си направят повечето хора извода как да се кара и да се внимава а не да се събират мнения ама ти си луд,какъв е тоя завои еди кво си еди що си,НЕ ! Мисълта ми е да се внимава повече,че като гледам тук в испания как ги карат колите през ден се блъскат и търкалят по таван.Като цяло колата ми и няма нищо казвам го отново защото повечето си мислите че има криви ламарини маски и тем подобни,всичко по предницата е здраво,криво е само кормилната пръчка от дясната страна шарнир за смяна,броня,халогени,двата радиатора,компресор нищо друго няма покривено или счупено нито надрано,за тези километри си е просто късмет.
Не съм правил снимки как беше колата след удара но при катастрофа едва ли на някои ще му доиде да си снима колата как я е ударил та да се хвали,по добре опиши как е станало и защо е станало да се внимава от колкото да се хваля с снимки на счупена кола,утре по възможност ще направя снимки да се видят подробности.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 22 Мар 2011, 9:42

нищо лично към автора на темата, ама за мене тая тема си е за "страхотни истории" :mhihi:

подозирам, че цифровите стойности в поста му са силно завишени, може би с цел да изглежда по-впечатляваща историята....
да оставим настрана скоростта, щото е напълно възможно при приплъзване километража да е показвал стойности далеч над реалната скорост на колата...ма ми е много чудно как при дрифт с такава скорост в завой човек има време да си наблюдава километража и да гледа с колко кара вместо да следи ситуацията
другото, което ме впечатли в "страхотната история" е височината на бордюра :shock:
колега, 45 см си е зид, не бордюр....да не говорим, че цялата височина на бордюрен блок в немонтирано състояние едва ли има 45 сантиметра....а когато е монтиран 1/2 от блока потъва в земята..
45 сантиметра е височината на 18 цолова джанта и никак не мога да повярвам, че си успял да се качиш на толкова висок бордюр :wave:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30,е46,е60
Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
Детайли за колата: лимузинкa

Мнение от angelBMW » 23 Мар 2011, 1:55

zazomazo написа:нищо лично към автора на темата, ама за мене тая тема си е за "страхотни истории" :mhihi:

подозирам, че цифровите стойности в поста му са силно завишени, може би с цел да изглежда по-впечатляваща историята....
да оставим настрана скоростта, щото е напълно възможно при приплъзване километража да е показвал стойности далеч над реалната скорост на колата...ма ми е много чудно как при дрифт с такава скорост в завой човек има време да си наблюдава километража и да гледа с колко кара вместо да следи ситуацията
другото, което ме впечатли в "страхотната история" е височината на бордюра :shock:
колега, 45 см си е зид, не бордюр....да не говорим, че цялата височина на бордюрен блок в немонтирано състояние едва ли има 45 сантиметра....а когато е монтиран 1/2 от блока потъва в земята..
45 сантиметра е височината на 18 цолова джанта и никак не мога да повярвам, че си успял да се качиш на толкова висок бордюр :wave:

Нищо лично но аз мисля че поста ти беше излишен просто,първо преди да влезна в завоя гледах с колко карам,второ завоя не е нещо да кажеш кои знае какво просто е продълговат,а относно бродюра такива са в испания,поне в града които съм аз не на всички пътища а на някои,как стана това и аз немога да си го обесня,също забравих да добавя че съм минал на няма и една педия покраи светлинен стълб и дърво,днес като минах по същия завои си видях следите и бродюра е 35 сантиметра точно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 23 Мар 2011, 2:06

Абе ти да не си арабин, че дрифтиш с 130 бе ? :dunno:

Такива изпълнения се правят в градски условия само в 3-4 сутринта .. и то на определени места :!:
Радвай се че ламарините са моргизирани, а не някой човек ..
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30
Мечтае да кара: е30

Мнение от Станислав Попов » 23 Мар 2011, 16:41

:wave: :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към E36