амортисьори ремонт

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Re: амортисьори ремонт

Мнение от kirililiev » 13 Мар 2011, 22:51

pgv64 написа:
kirililiev написа:
pgv64 написа:
kirililiev написа:аз карам само с рециклирани,пари за нови миндили не давам.

:D Затова никога няма да разбереш разликата м/у нов и рециклиран! :mhihi: :mhihi:
Те трънчаните са го казали - "Фали ми старо , карай с ново!"- изводите ги оставям за теб! :yes:

бачкам в сервиз,карам и по писти,сменил съм стотици амортисьори и съм скъсал стотици гуми,изводите съм си ги направил,така че твоите поговорки си ги остави за теб.аз тествам само на лимита на възможностите и мачкам колите здраво без изобщо да ми пука,така че изводите ги оставям на теб :yes:

:clap: Колега ,тук става въпрос за сигурност и дълготрайност! Може да си по пистите - още по -добре , тогава не влизай в гупави спорове , че рециклиран е по- добре от нов! Ставаш смешен!
Извинявам се на останалите за спама!

незнам кой е смешен,ама ако малко си наясно с рециклирането няма да спориш без да си видял,тествал,карал няколко стотин хиляди километра и без да си наясно че може да се направят по хиляда ралични начина.повечето тунинг фирми сами си ги произвеждат,и не е толкова сложно(РЕЦИКЛИРАН НЕ ЗНАЧИ НАПЪЛНЕН С НЯКВО МАСЛО)подменят се стержини,фтулки,клапани и така нататък :idea: с оригинални монро рефлекс карах 2000км и стахаха дроб от една единствена яма въпреки че сртуваха маса пари,а с рециклирани карам 80 000 и още бачкат,колата е летяла,смачкала е 5 носача,изкривила е 20 джанти,последния път джантата стана на три парчета щото влязах с 220 в одрязан асвалт,правя камшици и карам на арабски......ОТ ТОВА ПО ГОЛЯМО НАТОВАРВАНЕ НЯМА НАКЪДЕ :idea: още бачкат безотказно и капка не е капнала от тях,държът зверски и няма никви грижи. :idea: са въпреки че сигурно в твоите очи пак ще съм смешен аз повече нямам какво да добавя,щото такива хора като теб не виждат по далече от носът си и споделянето на всяква информация с тях са усилия хвърлени на вятъра :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 13 Мар 2011, 23:34

Айде сега колега да ми кажеш колко според теб имаш в чотурата та си го вадиш с извинение всяка тема та да видим къв ти е голям Уважавал съм винаги мненията ти щото ясно имаш много знания пък и практика бол ама тея изказвания хич не са ти по достойнсво . И кво разбрахме ние къде и как и колко струва това рециклиране ( какъвто всъщност беше и въпроса на колегата пуснал темата ) та излизат такъв перфекшън неразрушим амортисьорите . И кат гледам тия 80000км дет си навъртял с един чифт как ги изкара стотици амортисьори да са минали ( карани ) през ръцете ти . И защо се спори с човек дал съвет за закупуване на нови амортисьори (оставяйки настрана темата какви моля има писано много да чете кой го интересува) , нима това е грешно и неправилно, айде де. Ми няма такива майстори и технологии или каквото там навсякъде из БГ та да може всеки да си ги рециклира надеждно по-добре от нови и единственото вярно решение да е въстановяване. И ако става идея за рециклиране в средите на хора занимаващи се почти професионално с дрифтове мрифтове издевателства и т.н. е редно да се упомене че май и нови ще се намерят такива със сигурност издържащи на такова натоварване ама цена-качество колко е лоефициента. От една година съм във форума и ми е омръзнало такова лаене и показност без грам конкретно инфо , че то и в Е34 имаше такава криза дет се изпоманааха хора разбиращи и то само заради такива простотии. Айде живи и здрави и дано колегата пуснал темата е стигнал до вярното решение за себе си . ПС: И аз съм за нови , но ако наистина има такова вълшебно рециклиране ( между другото и аз си рециклирам шарнирите ама не казвам че всичко ново е буклук ) нека да е то иначе и на мен ми е чудно кви са тия амортесьори , да бяха задни да се замислиш за нивоматни с такова описание от въпросния механик.

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 13 Мар 2011, 23:48

vladobate написа:Айде сега колега да ми кажеш колко според теб имаш в чотурата та си го вадиш с извинение всяка тема та да видим къв ти е голям Уважавал съм винаги мненията ти щото ясно имаш много знания пък и практика бол ама тея изказвания хич не са ти по достойнсво . И кво разбрахме ние къде и как и колко струва това рециклиране ( какъвто всъщност беше и въпроса на колегата пуснал темата ) та излизат такъв перфекшън неразрушим амортисьорите . И кат гледам тия 80000км дет си навъртял с един чифт как ги изкара стотици амортисьори да са минали ( карани ) през ръцете ти . И защо се спори с човек дал съвет за закупуване на нови амортисьори (оставяйки настрана темата какви моля има писано много да чете кой го интересува) , нима това е грешно и неправилно, айде де. Ми няма такива майстори и технологии или каквото там навсякъде из БГ та да може всеки да си ги рециклира надеждно по-добре от нови и единственото вярно решение да е въстановяване. И ако става идея за рециклиране в средите на хора занимаващи се почти професионално с дрифтове мрифтове издевателства и т.н. е редно да се упомене че май и нови ще се намерят такива със сигурност издържащи на такова натоварване ама цена-качество колко е лоефициента. От една година съм във форума и ми е омръзнало такова лаене и показност без грам конкретно инфо , че то и в Е34 имаше такава криза дет се изпоманааха хора разбиращи и то само заради такива простотии. Айде живи и здрави и дано колегата пуснал темата е стигнал до вярното решение за себе си . ПС: И аз съм за нови , но ако наистина има такова вълшебно рециклиране ( между другото и аз си рециклирам шарнирите ама не казвам че всичко ново е буклук ) нека да е то иначе и на мен ми е чудно кви са тия амортесьори , да бяха задни да се замислиш за нивоматни с такова описание от въпросния механик.

и кой е казал че всичко ново е боклук? ти къде видя че съм казал че рециклажа е супер невероятен и вълшебен? просто като е направен качествено си струва повече от поне 80% от прехвалените боклуци дето се продават тук ;) и да прав си,доста хора спряха да пишат тук,и с право,щото се получава точно това,хора които дори не са наясно за какво говорят,не са виждали дори,само са чули от някаде,дават компетентни мнения все едно те ги произвеждат.успех ви пожелавам,препоръчвам ви само нови маркови части да си поставяте :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 14 Мар 2011, 0:12

"аз карам само с рециклирани,пари за нови миндили не давам." Е те отуук си правя извода, за мен миндил е нескопосаник и ако съм те разбрал погрешно извинявам се , но от писано до какво имаш предвид разлика голяма. И да при данните които си изнесъл за изминати километри и потрошени гуми, носачи и джанти си правя извода за невероятен рециклаж и съм с две ръце за такъв стига да е истина и да е по джоба ми , но не мога да го приема за правило защото както вече писах няма го във всеки град демек е нещо като единичен случай, повечето рециклажи не са така надеждни , това е . И наистина има кирливи нови части затова и не давам препоръка , аз лично се доверявам на двама човека за избора им като марка и модел и си карам , ама по равното не съм състезател точно и ясно. Успех на всички и да запазим добрия тон в името на полезна информация за всеки кой може да я хване де .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 14 Мар 2011, 3:22

Колеги, радвам се, че има с кой да споделямае, да се смеем и т.н. Но......... Кога завършихме училище? Това първокурсници няма да спорят за такива глупости. Аз също карам с рециклирани. Не защитавам никой, но колегата Kirililiev е прав, разберете го- като са качествено рециклирани, бият новите миндилски боклуци, дето купуваме от тука.

До колегата, който пусна темата. Ако не намериш кой да ти ги рециклира, прати ми ги, ще ида при моят майстор, зима около двайсетина лева на бройка, най- много 25-30, но не повече! Ще станат както си трябва, с гаранция и всичко, на единият ден като ми ги пратиш, на другият ще са направени и на третият ще пътуват обратно към тебе. Просто услуга, стотинка не искам. Но поне ще имаш нещо здраво, на доста приемлива цена.
Поздрави на всички колеги.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobo_ld » 14 Мар 2011, 9:28

http://www.amortisior.hit.bg/

Работи и с куриери.
Много съм доволен вече 2 години.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от dioniji » 16 Мар 2011, 12:46

Колегата е влезнал с 220 в изрязан асфалт и джантата му се е счупила на три!!!!!!!!!!!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: Аз няма да коментирам повече.

Потребител
Аватар
Кара: BMW-та

Мнение от bojo88 » 16 Мар 2011, 13:29

dioniji написа:Колегата е влезнал с 220 в изрязан асфалт и джантата му се е счупила на три!!!!!!!!!!!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: Аз няма да коментирам повече.

аз съм чупил така джанта,борда се чупи,и от вътрешната страна също,и става на три парчета :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Мнение от Бай Семо » 17 Мар 2011, 11:26

kirililiev написа:
pgv64 написа:
kirililiev написа:
pgv64 написа:
kirililiev написа:аз карам само с рециклирани,пари за нови миндили не давам.

:D Затова никога няма да разбереш разликата м/у нов и рециклиран! :mhihi: :mhihi:
Те трънчаните са го казали - "Фали ми старо , карай с ново!"- изводите ги оставям за теб! :yes:

бачкам в сервиз,карам и по писти,сменил съм стотици амортисьори и съм скъсал стотици гуми,изводите съм си ги направил,така че твоите поговорки си ги остави за теб.аз тествам само на лимита на възможностите и мачкам колите здраво без изобщо да ми пука,така че изводите ги оставям на теб :yes:

:clap: Колега ,тук става въпрос за сигурност и дълготрайност! Може да си по пистите - още по -добре , тогава не влизай в гупави спорове , че рециклиран е по- добре от нов! Ставаш смешен!
Извинявам се на останалите за спама!

незнам кой е смешен,ама ако малко си наясно с рециклирането няма да спориш без да си видял,тествал,карал няколко стотин хиляди километра и без да си наясно че може да се направят по хиляда ралични начина.повечето тунинг фирми сами си ги произвеждат,и не е толкова сложно(РЕЦИКЛИРАН НЕ ЗНАЧИ НАПЪЛНЕН С НЯКВО МАСЛО)подменят се стержини,фтулки,клапани и така нататък :idea: с оригинални монро рефлекс карах 2000км и стахаха дроб от една единствена яма въпреки че сртуваха маса пари,а с рециклирани карам 80 000 и още бачкат,колата е летяла,смачкала е 5 носача,изкривила е 20 джанти,последния път джантата стана на три парчета щото влязах с 220 в одрязан асвалт,правя камшици и карам на арабски......ОТ ТОВА ПО ГОЛЯМО НАТОВАРВАНЕ НЯМА НАКЪДЕ :idea: още бачкат безотказно и капка не е капнала от тях,държът зверски и няма никви грижи. :idea: са въпреки че сигурно в твоите очи пак ще съм смешен аз повече нямам какво да добавя,щото такива хора като теб не виждат по далече от носът си и споделянето на всяква информация с тях са усилия хвърлени на вятъра :!:

Колега ква е тая скорост 220 бре , я се осъзнайте малко с 220 в дупка ще ти е малко трудно да си видиш джантата ! :angel: И ние караме понякога бързо ама твоето е префарцунено :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Мар 2011, 12:09

Не за това беше темата.
Изображение

Предишна

Назад към E36