Промени на интериора

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 17 Окт 2005, 20:12

Ми като си истински фен, посещавай по-често форума, пиши, говори си с нас, обменяй опит!
::: vankata™ :::

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 17 Окт 2005, 20:52

ами както виждаш го посещавам и пиша просто си направих регистрация много отдавна още преди да имам интернет вкъщи и затова не съм писал ама сега си наваксвам :lol: ;)

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 18 Окт 2005, 21:50

Аре пуснете някоя снимка ве ебати ко се стискате :lol: ето и снимка на единия бутон на задната врата :arrow: http://img353.imageshack.us/my.php?image=2828mb.jpg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 18 Окт 2005, 23:21

SuPeR_FLY написа:Аре пуснете някоя снимка ве ебати ко се стискате :lol: ето и снимка на единия бутон на задната врата :arrow: http://img353.imageshack.us/my.php?image=2828mb.jpg

Ма нали ти казах, че са много малко хората които ще ти пуснат такива снимки тук!Пробвай със същата тема в някой от тунинг форумите!
::: vankata™ :::

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 19 Окт 2005, 13:44

Добре тогава предлагам темата да се заключи и да се изтрие няма смисъл да стои

Потребител
Аватар

Мнение от рейнджър » 23 Окт 2005, 11:32

ако си истински фен на марката,не променяй интериора,там е чарът на колата.аз не бих го направил,но ако си решил твърдо успех

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 23 Окт 2005, 13:02

И да и не, всеки си има вкусове и разбирания за красиво и т.н

Прави си това което ти харесва. Мнения от сорта ако промениш нещо не си истински фен са ебахти глупостите !

Твоя кола, твой пари, твой избор !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 05 Ное 2005, 17:48

ludiagsm написа:аз пък обичам да излизам извън границите искам таблото да ми свети синьо и бутоните, неонови ангелски о4и сини искам бмв-то да ми е с принудително пълнене (турбинирано) искам да си го направя така както на мен ми е кеф и да си го карам

само 4е да е BMW а не голф или пежо или квото и да е друго

тка 4е не бързайте да съдите а първо помислете

извинявам се за закъснението ама днеска дока търсих попаднах на това.
та по повод цитата :
:yes: :yes: :yes: :yes:
за мене повечето сток неща по една кола са смотани...лично мнение.
Tурбото си е било ,е и ще бъде най-голямата мания.
Кехлибареното светене беше модерно преди 10 години.
ангелски очи имат всички бмвта ама не са СИНИ
тва е

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 05 Ное 2005, 22:35

Въпрос на вкус.Никой не ви го налага,не го налагайте и Вие.

Това не бих го заменил за нищо друго,пък нека е остаряло ;)

Изображение
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 06 Ное 2005, 0:10

Евала!!! И аз не бих, ако го имах :uups:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 06 Ное 2005, 9:34

vankata™ написа:...

тук си много ама много прав !
аз лично в Е30ката ми днес ще слагам оригинален касетофон от Е36 само поради две причини:
1. че свети в оригиналния цвят
2. че на него има безценния надпис "Bavaria"

само заради тия две неща се отказах да си купя "някакво" цд с мп3 и да си реша проблемите... сега ще се налага да записвам касетки, да си пълня жабката с тях и т.н. но самия факт, че ще виждам този надпис всеки път когато погледна касетофона си ми е достатъчен да направя тия жертви !

:OT: П.С. в тоя ред на мисли си търся червен бутон за подгряване на задното стъкло щото моя е зелен :shock: :evil:
и не ми казвайте да си сменя крушката щото тя си е обикновена - самия бутон е зелен ! :( :( :(

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 06 Ное 2005, 12:39

за мен пък емблемата на БМВ и самаta марка БМВ са безценни не се нуждая от надписа Бавария предпочитам да си гледам яките графики на Пайнера и емблемата на волана и стрелката в критичните.Това ми е напълно достатъчно да се кефя на марката 8) ;) :wave: :lalala:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 06 Ное 2005, 14:04

Наистина, няма спор ,че оригиналното осветление е много красиво. Неповторимо, но не мисля че можете да кажете че и синьо като е не е красиво.
Всеки има собствен вкус и виждане, на мен лично ми хареса синьото,аз харесвам синьото ;)

БМВ сток сток сток сток ... къде по книгите го пише - След закупуване на автомобил от нас вие сте длъжни да го държите сток в интериора. - никъде.

А тези оценки - истински фен, не си истински фен - тотална грешка според мен и освен лошо впечатление на мен нищо друго не ми направиха.
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 06 Ное 2005, 15:12

Това не бих го заменил за нищо друго,пък нека е остаряло
Ами той човека ви го каза.Аз съм с не лош Pioneer, за 4 стотака ама оригиналния варянт повече ме кефи![/quote]

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 07 Ное 2005, 0:22

Asterix написа:Наистина, няма спор ,че оригиналното осветление е много красиво. Неповторимо, но не мисля че можете да кажете че и синьо като е не е красиво.
Всеки има собствен вкус и виждане, на мен лично ми хареса синьото,аз харесвам синьото ;)

БМВ сток сток сток сток ... къде по книгите го пише - След закупуване на автомобил от нас вие сте длъжни да го държите сток в интериора. - никъде.

А тези оценки - истински фен, не си истински фен - тотална грешка според мен и освен лошо впечатление на мен нищо друго не ми направиха.

Колега, прав си, че всеки има право на вкус! Идеята да се държи толкова на Т.Н "оранжево" осветление е, че според БМВ, за да се придаде спортен дух на интериора, осветлението е решено в цвят " тлеещ пламък" (сори за кофти превода, но като не се пише на Шекспиров...)!!! Това е като да махнеш "бъбреците" и да сложиш грил, та бил той и никилиран, карбонов, келварен и т.н.
Традициите не е вярно, че не са това което бяха (само за совите имаме съмнения :)) Олд скулл рулзз

ПредишнаСледваща

Назад към E36