Потят се стъклата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Да доразкажа какво става за да гори тоз резистор ...
Всъшност там са няколко резистора .. които имат една обща връзка .. когато ви е запушен филтъра въздъха преминава по трудно през него и създава товар на замия "вентилатор" който го духа .. и това се отазява на този резитстор като в почето случай се наблюдава отпояване на общата взързка за 1-те 3 степени .. защото 4-та степен е на късо и тя нама как да изгори ... та може и да може да се ремонтира .. аз съм виждал такива дето са безнадеждни !
Всъшност там са няколко резистора .. които имат една обща връзка .. когато ви е запушен филтъра въздъха преминава по трудно през него и създава товар на замия "вентилатор" който го духа .. и това се отазява на този резитстор като в почето случай се наблюдава отпояване на общата взързка за 1-те 3 степени .. защото 4-та степен е на късо и тя нама как да изгори ... та може и да може да се ремонтира .. аз съм виждал такива дето са безнадеждни !

R.I.P Landikar
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
S L A V Y написа: ...
нямам спомен колко точно беше цената на резистора. мисля, че е някъде около 50-70лв., не знам точно. вески, който знае как, може да го смени за 10 мин.

rtzankov написа: ...
търкаля се тука един, ще ти дам да го тест-ваш;)

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Здравейте на всички
И аз има тоя проблем със степените на вентилатора, но не знам каде се намира този резистор за да го ремонтирам.
Моята кола е с двузонов климатроник.
Благодаря предварително за отговорите и се извинявам ако вече някаде е описано местоположението на тоя резистор но не съм успял да го открия с търсачката.

И аз има тоя проблем със степените на вентилатора, но не знам каде се намира този резистор за да го ремонтирам.
Моята кола е с двузонов климатроник.
Благодаря предварително за отговорите и се извинявам ако вече някаде е описано местоположението на тоя резистор но не съм успял да го открия с търсачката.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2