топал старт тдс 2.5
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- stanio_89
-
-
- Кара: 325 TDS На Въглища с турбо + hp
- Мечтае да кара: e39 530d
- Детайли за колата: на части за е36 и е34
Re: топал старт тдс 2.5
4 секунди във вартени на стартера нз а сега пали по лесно като лъжи компа че е студена
Ам колега като лъжеш квото и да е и подгрява винаги като Кадет1.7D и нали се сещаш че нивга няма да узнаеш колко ти е избягало предварението и точно затова ти писа Пресиян ква беля ще стане и ако ( подчертавам евентуално това е причината настройка аванс и т.н. ) ще си блъскаш главата ква глупост ( меча услуга ) са ти направили с тва вечно подгряване. И не се лъжи някой кат ти каже аз от колко време си джаря така и нищо и няма на колицата щото по закона на Мърфи гадните неща се случват винаги не когато , където трябва и все на мен. Тъй че потърси професионална помощ , а не ала бала дай да праснем тука една жичка и си ток форевер. Ами извади буксата на датчика за темп. на охл. течност ( за 3 секунди работа без пари ) и после хем винаги ще ти подгрява хем ще върви повечко кат самолет става , ама и една бензиностанция баща ти требе да ти подари. Тъй че тва че накой открива топлата вода виждаш ли не го прави велик щото тя накрая излиза ръждива , ако се святкаш какво имам предвид. Хубаво си писал кво си решил давай няма да сбъркаш. Успех.
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
ХАХАХАХАХХАХАХАХХАААААААААААААААААААА,4-ри секунди вика, ахахахааааааааааааааааааааааа
Абе пич не се занимавай с дивотий я си карай колата.
И не лъжи каквото и да било,явно Германеца не е по-тъп от нас за да го сложи!
Ти правиш ли БМВ?
Абе пич не се занимавай с дивотий я си карай колата.
И не лъжи каквото и да било,явно Германеца не е по-тъп от нас за да го сложи!

Ти правиш ли БМВ?
Колега до колкото знам трудният топъл старт може да се дължи на: износен помпен елемент, разпъната верига или загубена центровка | най- често в следствие на разпъната верига|. Отиди на майстор, който разбира |помпаджия|, за дизела- такъв трябва да бъде.
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Махай каквито и да било съпротивления че да не са укоти вола.
Ако ти върти 4-5 пъти не е фатално,лошотот е ако върти и неще да пали!

Ако ти върти 4-5 пъти не е фатално,лошотот е ако върти и неще да пали!

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2