топал старт тдс 2.5

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: 325 TDS На Въглища с турбо + hp
Мечтае да кара: e39 530d
Детайли за колата: на части за е36 и е34

Re: топал старт тдс 2.5

Мнение от stanio_89 » 15 Фев 2011, 18:31

4 секунди във вартени на стартера нз а сега пали по лесно като лъжи компа че е студена
кола без турбо, е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти прави кеф
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 17 Фев 2011, 0:11

Ам колега като лъжеш квото и да е и подгрява винаги като Кадет1.7D и нали се сещаш че нивга няма да узнаеш колко ти е избягало предварението и точно затова ти писа Пресиян ква беля ще стане и ако ( подчертавам евентуално това е причината настройка аванс и т.н. ) ще си блъскаш главата ква глупост ( меча услуга ) са ти направили с тва вечно подгряване. И не се лъжи някой кат ти каже аз от колко време си джаря така и нищо и няма на колицата щото по закона на Мърфи гадните неща се случват винаги не когато , където трябва и все на мен. Тъй че потърси професионална помощ , а не ала бала дай да праснем тука една жичка и си ток форевер. Ами извади буксата на датчика за темп. на охл. течност ( за 3 секунди работа без пари ) и после хем винаги ще ти подгрява хем ще върви повечко кат самолет става , ама и една бензиностанция баща ти требе да ти подари. Тъй че тва че накой открива топлата вода виждаш ли не го прави велик щото тя накрая излиза ръждива , ако се святкаш какво имам предвид. Хубаво си писал кво си решил давай няма да сбъркаш. Успех.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740i idividual
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: Нормнална!

Мнение от Nasko_325TD » 17 Фев 2011, 8:01

ХАХАХАХАХХАХАХАХХАААААААААААААААААААА,4-ри секунди вика, ахахахааааааааааааааааааааааа
Абе пич не се занимавай с дивотий я си карай колата.
И не лъжи каквото и да било,явно Германеца не е по-тъп от нас за да го сложи! ;)
Ти правиш ли БМВ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pifonsky » 17 Фев 2011, 8:34

Колега до колкото знам трудният топъл старт може да се дължи на: износен помпен елемент, разпъната верига или загубена центровка | най- често в следствие на разпъната верига|. Отиди на майстор, който разбира |помпаджия|, за дизела- такъв трябва да бъде.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740i idividual
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: Нормнална!

Мнение от Nasko_325TD » 17 Фев 2011, 9:27

Махай каквито и да било съпротивления че да не са укоти вола. :mhihi:
Ако ти върти 4-5 пъти не е фатално,лошотот е ако върти и неще да пали! ;) :kuku:

Предишна

Назад към E36