При отпускане на педала на съединителя колата се разтриса...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740i idividual
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: Нормнална!

Re: При отпускане на педала на съединителя колата се разтриса...

Мнение от Nasko_325TD » 10 Фев 2011, 23:07

Ами то изтропва нещо отдолу,ама какво е трябва да се види!?Може нещо да се е откачило и да придрънчава. :conf:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bojanov-is » 10 Фев 2011, 23:20

Иначе в другата теми ги хвалите колко са здрави тия е36-ци :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_325TD » 10 Фев 2011, 23:22

bojanov-is написа:Иначе в другата теми ги хвалите колко са здрави тия е36-ци :mhihi: :mhihi:

Всяка кола може да се развали колега! :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 M52B20 TU
Мечтае да кара: Е39 M5

Мнение от Zlatiyan_Genchev » 11 Фев 2011, 3:01

metodi80 написа:
bojanov-is написа:Иначе в другата теми ги хвалите колко са здрави тия е36-ци :mhihi: :mhihi:

Добре де, дай пример за по -здрава кола ... ? Танк , лада , москвич ...?! :mhihi:

Голф 3,леко иронично казано,но реално погледнато.Ако не си бях зел чупливо Е36 щеше да е това ама като ни харесват се лъжем бързо :Х

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 11 Фев 2011, 11:21

lpfc1990 написа:
metodi80 написа:

Добре де, дай пример за по -здрава кола ... ? Танк , лада , москвич ...?! :mhihi:

Голф 3,леко иронично казано,но реално погледнато.Ако не си бях зел чупливо Е36 щеше да е това ама като ни харесват се лъжем бързо :Х

Колега, първо тва че ти си попаднал на "чуплива" е36 въобще не важи за целият модел само да те светна. А аз лично въобще не искам да сравнявам голфа с друга кола като здравина, щото накрая той и мен може да надживее...Обаче дотам му свършват +овете пред е36...
То по тая логика въобще никой да не си купува нови коли, че те пък като чета колко се оплакват колко проблеми им правят :nono:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_325TD » 11 Фев 2011, 11:22

Колеги кажете как да проверя дали е маховика?Има ли някакви тестове преди да се пристъпи към ремонт? :conf:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 11 Фев 2011, 11:27

Е какъв ремонт може да му се прави на моаховика в Бг??? мисля, че единствено може да се смени с нов който е безбожно скъп!Варянта с втората употреба го изключваме защото не се знае какъв ще си го набиеш!
И аз съм забелязъл едно съвсем леко притрисане при отпускане на съединителя почти където отлепя и се чудя от какво е като съм с нов комплект Luk на 10000км и всички възможни тампони сменени!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bojanov-is » 11 Фев 2011, 11:55

metodi80 написа:

Мерцедес ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 11 Фев 2011, 12:05

мерцедес като станеме на по 120+ годинки :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bojanov-is » 11 Фев 2011, 12:18

Аз съм голям фен на бмв и винаги ще имам такова,но от 5-6 год имаме един мерцедес ц-класа 96 год и освен един висящ лагер и един преден амортесиор нищо друго не сме сменяли,а колата найстина я караме без да я жалим пък вие знаете какви са ни пътищата.През това време сменихме две бмвта е36 и е46,при тях все си имаше нещо по предницата я тампончета я биалетки и т.н.Неискам да прозвучи така все едно хваля мерцедеса и пак казвм аз съм си голям фен на бмв,но според мен на нашите пътища мерцедеса държи повече.Останал съм с впечатлението,че колегата metodi80 работи в автосервиз и ако той има някакви наблюдения специално за това нека каже и той ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_325TD » 11 Фев 2011, 18:21

Nukem написа:Е какъв ремонт може да му се прави на моаховика в Бг??? мисля, че единствено може да се смени с нов който е безбожно скъп!Варянта с втората употреба го изключваме защото не се знае какъв ще си го набиеш!
И аз съм забелязъл едно съвсем леко притрисане при отпускане на съединителя почти където отлепя и се чудя от какво е като съм с нов комплект Luk на 10000км и всички възможни тампони сменени!

Същото е и при мен,ама почна от преди 3 месеца някъде!? :conf:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_325TD » 11 Фев 2011, 18:23

bojanov-is написа:Аз съм голям фен на бмв и винаги ще имам такова,но от 5-6 год имаме един мерцедес ц-класа 96 год и освен един висящ лагер и един преден амортесиор нищо друго не сме сменяли,а колата найстина я караме без да я жалим пък вие знаете какви са ни пътищата.През това време сменихме две бмвта е36 и е46,при тях все си имаше нещо по предницата я тампончета я биалетки и т.н.Неискам да прозвучи така все едно хваля мерцедеса и пак казвм аз съм си голям фен на бмв,но според мен на нашите пътища мерцедеса държи повече.Останал съм с впечатлението,че колегата metodi80 работи в автосервиз и ако той има някакви наблюдения специално за това нека каже и той ;)

Тва с Мерцедесите го остави.Те и те ядат к..р.Имат си болежки. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bojanov-is » 11 Фев 2011, 19:29

Nasko_325TD написа:
bojanov-is написа:Аз съм голям фен на бмв и винаги ще имам такова,но от 5-6 год имаме един мерцедес ц-класа 96 год и освен един висящ лагер и един преден амортесиор нищо друго не сме сменяли,а колата найстина я караме без да я жалим пък вие знаете какви са ни пътищата.През това време сменихме две бмвта е36 и е46,при тях все си имаше нещо по предницата я тампончета я биалетки и т.н.Неискам да прозвучи така все едно хваля мерцедеса и пак казвм аз съм си голям фен на бмв,но според мен на нашите пътища мерцедеса държи повече.Останал съм с впечатлението,че колегата metodi80 работи в автосервиз и ако той има някакви наблюдения специално за това нека каже и той ;)

Тва с Мерцедесите го остави.Те и те ядат к..р.Имат си болежки. :mhihi:

Имат си тия след 2003 год

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 11 Фев 2011, 19:36

bojanov-is написа:Останал съм с впечатлението,че колегата metodi80 работи в автосервиз и ако той има някакви наблюдения специално за това нека каже и той ;)

Не работя в автосервиз колега , опази боже , ... ! :mhihi: Слава богу занимавам се с много по -чиста и лека работа , но в свободното си време обичам да поръчквам в моята кола , колите на приятели и на техните приятели ... :yes:
За мерцедеса нямам впечатления , никога не съм правил такъв , но съм пипал много други марки автомобили .... Мой братовчед караше Ц220 (96г) , покара го малко и го продаде , нещо не беше доволен (по негови думи ) , сега кара поредната за него Е36...
Факт е , че предницата на Е36 не е от най-здравите , но с наще пътища и танк да и той ще се разбие ... За сравнение ще кажа , че един приятел си купи рено меган , когато аз си купих БМВ-то ... , аз ще правя вече втори ремонт на предница , а той не е пипал по преницата на тъпото ренде ... , ама за сметка на това пък му се изпотрошиха доста други неща - прави основен ремонт на двигател , сменя лагери на главини , рейки и т.н. , за същото време аз по колата не съм правил никакви сериозни ремонти (освен предница , аа и съединител, то това май се брои сериозно , но както и да е ... )! Друг приятел пък с А3 направо се разби от ремонти (пак купи колата горе -долу, когато аз купих моята ). Всичко е относително и зависи от това в какво състояние е купена колата и как се поддържа/кара , но като цяло твърдя , че Е36 е здрава кола. Извинявам се за офтопика !

ПредишнаСледваща

Назад към E36