При отпускане на педала на съединителя колата се разтриса...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Re: При отпускане на педала на съединителя колата се разтриса...
Ами то изтропва нещо отдолу,ама какво е трябва да се види!?Може нещо да се е откачило и да придрънчава. 

- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
Иначе в другата теми ги хвалите колко са здрави тия е36-ци

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
bojanov-is написа:Иначе в другата теми ги хвалите колко са здрави тия е36-ци![]()
Всяка кола може да се развали колега!

- metodi80
- старши ентусиаст
-
bojanov-is написа:Иначе в другата теми ги хвалите колко са здрави тия е36-ци![]()
Добре де, дай пример за по -здрава кола ... ? Танк , лада , москвич ...?!

- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
metodi80 написа:bojanov-is написа:Иначе в другата теми ги хвалите колко са здрави тия е36-ци![]()
Голф 3,леко иронично казано,но реално погледнато.Ако не си бях зел чупливо Е36 щеше да е това ама като ни харесват се лъжем бързо :Х
- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
lpfc1990 написа:metodi80 написа:bojanov-is написа:Иначе в другата теми ги хвалите колко са здрави тия е36-ци![]()
Голф 3,леко иронично казано,но реално погледнато.Ако не си бях зел чупливо Е36 щеше да е това ама като ни харесват се лъжем бързо :Х
Колега, първо тва че ти си попаднал на "чуплива" е36 въобще не важи за целият модел само да те светна. А аз лично въобще не искам да сравнявам голфа с друга кола като здравина, щото накрая той и мен може да надживее...Обаче дотам му свършват +овете пред е36...
То по тая логика въобще никой да не си купува нови коли, че те пък като чета колко се оплакват колко проблеми им правят

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Колеги кажете как да проверя дали е маховика?Има ли някакви тестове преди да се пристъпи към ремонт? 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Е какъв ремонт може да му се прави на моаховика в Бг??? мисля, че единствено може да се смени с нов който е безбожно скъп!Варянта с втората употреба го изключваме защото не се знае какъв ще си го набиеш!
И аз съм забелязъл едно съвсем леко притрисане при отпускане на съединителя почти където отлепя и се чудя от какво е като съм с нов комплект Luk на 10000км и всички възможни тампони сменени!
И аз съм забелязъл едно съвсем леко притрисане при отпускане на съединителя почти където отлепя и се чудя от какво е като съм с нов комплект Luk на 10000км и всички възможни тампони сменени!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
metodi80 написа:bojanov-is написа:Иначе в другата теми ги хвалите колко са здрави тия е36-ци![]()
Мерцедес

- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
мерцедес като станеме на по 120+ годинки 

- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
Аз съм голям фен на бмв и винаги ще имам такова,но от 5-6 год имаме един мерцедес ц-класа 96 год и освен един висящ лагер и един преден амортесиор нищо друго не сме сменяли,а колата найстина я караме без да я жалим пък вие знаете какви са ни пътищата.През това време сменихме две бмвта е36 и е46,при тях все си имаше нещо по предницата я тампончета я биалетки и т.н.Неискам да прозвучи така все едно хваля мерцедеса и пак казвм аз съм си голям фен на бмв,но според мен на нашите пътища мерцедеса държи повече.Останал съм с впечатлението,че колегата metodi80 работи в автосервиз и ако той има някакви наблюдения специално за това нека каже и той 

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Nukem написа:Е какъв ремонт може да му се прави на моаховика в Бг??? мисля, че единствено може да се смени с нов който е безбожно скъп!Варянта с втората употреба го изключваме защото не се знае какъв ще си го набиеш!
Същото е и при мен,ама почна от преди 3 месеца някъде!?

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
bojanov-is написа:Аз съм голям фен на бмв и винаги ще имам такова,но от 5-6 год имаме един мерцедес ц-класа 96 год и освен един висящ лагер и един преден амортесиор нищо друго не сме сменяли,а колата найстина я караме без да я жалим пък вие знаете какви са ни пътищата.През това време сменихме две бмвта е36 и е46,при тях все си имаше нещо по предницата я тампончета я биалетки и т.н.Неискам да прозвучи така все едно хваля мерцедеса и пак казвм аз съм си голям фен на бмв,но според мен на нашите пътища мерцедеса държи повече.Останал съм с впечатлението,че колегата metodi80 работи в автосервиз и ако той има някакви наблюдения специално за това нека каже и той
Тва с Мерцедесите го остави.Те и те ядат к..р.Имат си болежки.

- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
Nasko_325TD написа:bojanov-is написа:Аз съм голям фен на бмв и винаги ще имам такова,но от 5-6 год имаме един мерцедес ц-класа 96 год и освен един висящ лагер и един преден амортесиор нищо друго не сме сменяли,а колата найстина я караме без да я жалим пък вие знаете какви са ни пътищата.През това време сменихме две бмвта е36 и е46,при тях все си имаше нещо по предницата я тампончета я биалетки и т.н.Неискам да прозвучи така все едно хваля мерцедеса и пак казвм аз съм си голям фен на бмв,но според мен на нашите пътища мерцедеса държи повече.Останал съм с впечатлението,че колегата metodi80 работи в автосервиз и ако той има някакви наблюдения специално за това нека каже и той
Тва с Мерцедесите го остави.Те и те ядат к..р.Имат си болежки.
Имат си тия след 2003 год
- metodi80
- старши ентусиаст
-
bojanov-is написа:Останал съм с впечатлението,че колегата metodi80 работи в автосервиз и ако той има някакви наблюдения специално за това нека каже и той
Не работя в автосервиз колега , опази боже , ... !

За мерцедеса нямам впечатления , никога не съм правил такъв , но съм пипал много други марки автомобили .... Мой братовчед караше Ц220 (96г) , покара го малко и го продаде , нещо не беше доволен (по негови думи ) , сега кара поредната за него Е36...
Факт е , че предницата на Е36 не е от най-здравите , но с наще пътища и танк да и той ще се разбие ... За сравнение ще кажа , че един приятел си купи рено меган , когато аз си купих БМВ-то ... , аз ще правя вече втори ремонт на предница , а той не е пипал по преницата на тъпото ренде ... , ама за сметка на това пък му се изпотрошиха доста други неща - прави основен ремонт на двигател , сменя лагери на главини , рейки и т.н. , за същото време аз по колата не съм правил никакви сериозни ремонти (освен предница , аа и съединител, то това май се брои сериозно , но както и да е ... )! Друг приятел пък с А3 направо се разби от ремонти (пак купи колата горе -долу, когато аз купих моята ). Всичко е относително и зависи от това в какво състояние е купена колата и как се поддържа/кара , но като цяло твърдя , че Е36 е здрава кола. Извинявам се за офтопика !