318 ис като се намокри прекъсва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: 318 ис като се намокри прекъсва
коеги по4ти съм на 100% сигурен 4е проблема е от сосндата,тъи като сега се пребрах от село карах през ки6а и локви ,а тя си работе6е както трябва.Благодаря на вси4ки които се опитахте да ми помогнете и наи ве4е на колегата vladi_a_i,които с написаното ме накара по обстоино да погледна сондата 

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Xscape написа:Ламбда сонда е, имах същия проблем на е36 316 само че беше с М40 - намокри ли се и се почва с глупостите. И при мен не ми намери грешки на диагностиката.

колеги от два три дни се появи следния проблем,през ки6а и вода ве4е вси4ко е ок ,но като запаля и тръгна (независимо дали е мокро или сухо ) забива за малко и като и дам малко пове4е газ се оправя ,това дали е пак от сондата ,за6тото съм изолирал кабелите с изолирбан и си мисля 4е може да е по4нал да се отлепя ,за6тото проблема се появи на следва6тия ден след като ги изолирах 

колеги се га се появи друг проблем и незнам дали не е пак от сондата,като запаля независимо дали е топола или студена и тругна пак забива за малко муцуна но като я изфорсирам се оправя 

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Ти си увил кабелите, колега, ама нали се беше намокрила. Преди да ги увиеш подсуши ли добре буксата? Най-добре става с въздух. Ако не си - така ще ти прави докато изчезне водата напълно 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2