искам такива..помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Мдаааа, момчето взе павилното решение!F-14 написа:поръчах ги вече от ибей...все пак благодаря момчета
като дойдат ще ви пусна снимки

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
по-добре огледай за 2-ра ръка, доста хора са си ги сменяли с тази за изпъкналите бъбреци и вероятно им е останала
а и така ще знаеш, че е оригинална, щото като си купиш нова(турска) ще е по-скъпа и по-скапана!
а и така ще знаеш, че е оригинална, щото като си купиш нова(турска) ще е по-скъпа и по-скапана!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
toper78 написа:А някой знае ли откъде и за какви пари мога да си купя металната маска отпред, на която се слагат бъбреците? Тази сутрин я попилях в един...
Може и втора ръка, ако някой има.
Пусни тема в "Купува", а също така, можеш да питаш в моргата в кв.Гевгелийски. Скоро в основния говореха за нея. Темата беше нещо от рода "моргата на Жоро сопола".

?
А някой знае ли колко струва тази рамка за изпъкналите бъбреци, че аз пък имам бъбреците, но не става за моята решетка

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
bmwdriver написа:Ами обясни на всички,ако има и снимки още по-добре.Веднага ще го
сложа при полезните теми за Е36,ако е хубаво обяснено
Просто мислех,че не е толкова важно,та да пълня темата на човека с това.Ще се опитам да бъда максимално ясен.Снимки нямам.Ако на някой нещо не му стане ясно ще отговарям на въпроси с удоволствие.
1-во: Сваля се решетката от колата.
2-ро:Трябва много добре да се "матира" Никела!!!(или CrNi, или Cr,не знам какъв точно е използвания метал).Матирането на метала се извършва с водна щкурка.Препоръчвам 240-280(водна!)Търка се докато метала изгуби блясъка си!Трябва де си личи ясно как метала е нажулен.
3-то: Измива се обилно и много добре с вода.Оставете да изсъхне.
4-то:Пръска се с ШприцКит(така наречения от накои Щприц или PRIMER,не купувайте обаче от евтиния!!!!!!).За целта Щприца първо трябва да се разреди малко с Коресилин.Разрежда се до толкова,че да е удобен за пръскане.За такъв дребен детайл обаче препоръчвам да се използва ЩприцКит на спрей,просто защото Шприца се продава в големи опаковки,който са достатъчни за цяла кола.
Пръскате ТРИ пъти(три ръце).Много е важно между всяко пръскане на Шприца да правите интервали от 20-30мин.След като сте приключили с пръскането на Шприца,оставете го 24 часа да изсъхне.
(Може и по-малко от 24 часа,но това много зависи от температурата на околната среда.За това давам макс.време.)
5-то:След като добре е изсъхнал Шприца,търкате Го водно.
Търка се с водна щурка 1200.Измива се и се оставя да изсъхне.
6-то:Облепяне на средните ребра.
7-мо:Преди да се боядиса се минава леко с обезмаслител.Той се изчаква 3-4 мин.да се изпари.Избърсвате детайла с ръка,така че да паднат прашинките и каквото друго е попаднало върху детайла.Детайла трябва да бъде идеално чист!
8-мо:Боядисване.Боядисва се в обезпрашено и чисто помещение.
В кухнята на баба Ви,например

Ако се боядисват и вътрешните ребра,който са пластмасови:
Преди да бъдат Шприцнати,те задължително трябва да бъдат обработени(напръскани) с Пластификатор(Пластофикс).Той съхне за около 15-20 мин.След това се Шприцват.
- F-14
- младши ентусиаст
-
ей ги манийте...
има и още ама не са ми ги доставили
http://img60.imageshack.us/img60/5515/bmw7gz.jpg
има и още ама не са ми ги доставили

http://img60.imageshack.us/img60/5515/bmw7gz.jpg
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
kiko написа:мммм добър пазар си направилпедалчетата какви пари ти излязоха??
30лв. на час за пълна програма

по въпроса за пребоядисването съм чувал от разни бояджии, че няма нещо което да не може да се боядиса! Само че... при всеки вид материал и боя/лак/грунд се изисква специфичен и различен начин на "преработване", "обработване", "подготвяне" и "пръскане"... може би трябва да запитаме някой добър бояджия...
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
DEFLEPPARD написа:по въпроса за пребоядисването съм чувал от разни бояджии, че няма нещо което да не може да се боядиса! Само че... при всеки вид материал и боя/лак/грунд се изисква специфичен и различен начин на "преработване", "обработване", "подготвяне" и "пръскане"... може би трябва да запитаме някой добър бояджия...
Ами малко по горе аз съм го обяснил как става.

- F-14
- младши ентусиаст
-
kopchev написа:И никой не каза колко струва тази рамка за изпъкналите бъбреци. Знае ли някой и от къде мога да си я взема???
коя рамка бе за тия от снимката ли питаш не разбрах?
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2