Газ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 27 Авг 2005, 11:27

газта ще доближи лев ,но по дразнещо е че ще има годишна такса за ползването на газ за автомобил ,нещо за 400 лв се чува .. не е кой знае какво ,но това са 2 хубави нови амортисьора например ... :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 27 Авг 2005, 16:36

Alexi написа:газта ще доближи лев ,но по дразнещо е че ще има годишна такса за ползването на газ за автомобил ,нещо за 400 лв се чува .. не е кой знае какво ,но това са 2 хубави нови амортисьора например ... :confused:

Оффф.Сега и това липсва, 400 лева.То на бензин тогава ще излезе да е по евтино.Това според мен са празни приказки.Според мен такса ако има ще е най много 50, 60 лева.Ако и след такава такса(400 лева) и то за газ народа не вземе да предприеме някакви мерки, то аз казвам , че живеем в КУРВЕНСКОПЕДЕРАСКА държава.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 27 Авг 2005, 18:44

И аз така мисля, ако направат такава изродия ще ходим или да го изнесем тва правителство или си бия камшика :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 27 Авг 2005, 22:13

:mhihi: Мом4ета трябва да вземем сериозни мерки ако това стане!Предлагам да направим партия "Национално движение BMW 3" да защитава правата ни в парламента :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 27 Авг 2005, 22:48

Съгласен съм и с двамата.Ще отидем в парламента и ще сритаме задниците на тъпите гъзоблизници на турски задници.Ще вземем и Волен Сидеров с нас. :mhihi: :mhihi: Стига са ни управлявали продажни турци, евреи , а сега и руснаци.Кога най-сетне българин ще поеме управлението на БЪЛГАРИЯ :bgflag: . :confused:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 27 Авг 2005, 23:05

Ама ето в Гърция вдигнаха петрола и какво стана ...Една бърза стачка и пак на същите цени .....а ние какво само се дупим да ни го н...т по на вътре :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 27 Авг 2005, 23:11

Дайте да се съберем всички автоклубове и да направим една "мирна" стачка пред парламента.Ако продъжи да се вдига цената на бензина де.Или ако наистина се измисли такаса газ 400лв. :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 28 Авг 2005, 3:18

нямая да помогне иначе по цял ден там ще кисна. Тя си се вдига на международния пазар мисля че мина 450 на барел или нещо такова но ние изпадаме от класацията. Аз минавам по-малко мк от миналата година :( :( :(
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

ре

Мнение от ged » 28 Авг 2005, 13:52

Според мен са пълни глупости това за годишна такса за да караш на газ ... все пак газта е по екологично чисто гориво от бензина ... а
идеята е да се минава на екологично чисти горива ...
+ това ако е 400 лв дали някой ще го плаща това нещо ?
аз съм с газ от 3 години да не мислите че са ме глобили че нямам разрешително и не ми е минавала бутилката на преглед
а и да затегнат яко нещата има бутилки и за резервна гума и етц
да не мислите че полицаите ще ви разглобяват колата да видят къде сте скрили бутилката за газта ?
един бордюр човал с пясък и цимент в багажника пък ако искат да вадят дали имам резервна гума или бутилка за газ :)
в бг всичко може да се измисли дори и испарителя може да ти го набият майсторите на кучето в дупето и пак никой да не ти го види
ама незнам като стане тогава ще го мислим :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 29 Авг 2005, 9:57

melody1 написа:Ето рахода на горивото.Значи смесено ми харчи 10/100, от София до Пловдив ми глътна 7 лева, демек 8 литра.(120км/ч).Градско ми гълта 11 макс.Според мен този разход е супер.Двигателят ми е М40.Газаджиите ми казаха,че това е най безпроблемния двигател за газ. :mhihi: :mhihi: понеже колекторите не са пластмасови.Много съм доволен.С мерак ми я направиха хората.Пък и този сервиз е най-хваления в Пловдив.Досега няма случай на недоволен клиент. :D

Кой е този сервиз,че и аз скоро като си взема Бимър ще слагам газ
То на бензин не се издържа вече

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 29 Авг 2005, 22:15

400 лв ако караш на газ :kuku: и как ще разберат че в момента карам на газ като прехвърлянето става за секунди това са глупости според мен наи много да измислят малко по дебели цени за прегледите на бутилките и там паспортите

кандидат ентусиаст
Аватар

///

Мнение от paf40 » 29 Авг 2005, 23:52

и тва за прегледите за бутилките е една работа няма що
на бащами колата пежо с 405 с газ няма нито книжка нито докоменти за газта и няма проблеми с нея щот си я минава на преглед
за 20 кинта
само 1 ще направят с това повече пари да даваме на ръка на хората дет ни минават колите на преглед и да вдигнат акцизите още
пп :OT: таз европа ни отказа от цигарите :maad:
намали ни кефа от карането (цената на бензина ) :maad: :maad: :maad: :maad:
:ranting: остава и ракията да стигне 20 лв ботилка :ranting: и
и тогава ще има смъртни случаи в парламента или няма да го има народното събрание :bang:
0889429419

младши ентусиаст
Аватар

Няма да стане.

Мнение от a3 » 30 Авг 2005, 8:27

Няма да стане с тея 400лв такса за газ! То и в момента има такава такса и тя е за паспорт на бутилката и последният път когато се пр**бах да я платя беше преди 2-3г и беше 60лв за година. От тогава не съм я плащал и не съм имал никви ядове, но вече незнам колко е. Но ако стане тая такса 400лв, газ станциите първи ще скочат, а те за разлика от нас са по-организирани, а пък и ние ще се включиме (надявам се) и ще стане мазало. Много искам най-накрая да почне да се слуша и думата на народа, да си тежиме на мястото, а не овце братче... Неможе само да се оплакваме и да хленчиме.
Поздрави :!:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 30 Авг 2005, 23:40

Лукойл вдига цените на горивата от 31 август. Бензин А-92 поскъпва с 2.14%, А-95 с 2.56%, А-98 с 2.68%. Цената на дизела се увеличава с 2.69%, газьолът качва с 2.86% :evil: :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 31 Авг 2005, 9:34

Колеги я споделете.Коя газ е по добра: от Лукойл, ОМВ, Шел или Еко петролиум.

ПредишнаСледваща

Назад към E36