проблем със сединител
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
- Мечтае да кара: F10
Re: проблем със сединител
Който не ми вярва , може да се обзаложим на пари ... Някой колега , който е за смяна на съединител - събираме се и отиваме - аз не можах да повярвам ,очакчах цял ден да седя при Али-то /защото,така бях чул от мои познати/...
Макар че и така стана ,защото слагаше на една Е30 - ТУРБО и беше доста интересно с тестването в квартала
и дори ,че ми го смени ТОТАЛ за 30 минути - аз седях доста повече за приказката
.Давам адреса и отиваме
)) .
Намирам се в София.
И той ми спомена , че на др. място ще им отнеме половин ден .
P.S.
Искам да допълня , освен че смени съединителя за 30 минути и не прави като др. майстори пипне 1 нещо ,пък после яде , пие , говори и така минава целият ден... Това Е30 , го беше започнал в 20ч. предния ден , цялата трансплатация на двигателя + турбото и нужното да запали го беше свършил до 2:30 АМ - този човек е УНИКАЛЕН .
Ετο един линк :
http://vbox7.com/play:74809cb1&al=1&vid=2040616
Сам си прави бегачките , постоянно преправя двигателите
На Калояново ги мачкаше с 2.7 мотор.
Макар че и така стана ,защото слагаше на една Е30 - ТУРБО и беше доста интересно с тестването в квартала

Намирам се в София.
И той ми спомена , че на др. място ще им отнеме половин ден .
P.S.
Искам да допълня , освен че смени съединителя за 30 минути и не прави като др. майстори пипне 1 нещо ,пък после яде , пие , говори и така минава целият ден... Това Е30 , го беше започнал в 20ч. предния ден , цялата трансплатация на двигателя + турбото и нужното да запали го беше свършил до 2:30 АМ - този човек е УНИКАЛЕН .
Ετο един линк :
http://vbox7.com/play:74809cb1&al=1&vid=2040616
Сам си прави бегачките , постоянно преправя двигателите

На Калояново ги мачкаше с 2.7 мотор.
- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
Да не би да са ти сменили само долната помпата на съединителя за 30 мин и да са ти казали бегай сменихмети съединителя хайде бегай 
В техническите данни на BMW го дават за 3ч и малко и то в оторизиран сервиз на BMW, където си имат всички нужни пособия и инстроменти а ти ми говориш за 30 мин. толкова ми отнема на мен да откача генерацията и кардана ама щом казваш
Да не говичим, че съм срещал и болтове на стартер завити на обратно
, тогава само аз зная какъв филм е 

В техническите данни на BMW го дават за 3ч и малко и то в оторизиран сервиз на BMW, където си имат всички нужни пособия и инстроменти а ти ми говориш за 30 мин. толкова ми отнема на мен да откача генерацията и кардана ама щом казваш

Да не говичим, че съм срещал и болтове на стартер завити на обратно

- madrus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 60 - 218 ка
- Мечтае да кара: V 10 5.0
колега явно тренира здраво и могат да го вземат за механик във F1 

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2