Проблем при 318ис!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: Проблем при 318ис!!!
zBoost написа:е какво има да и зацепваш тва да не е жигула 1500s. ECU-то си oтговаря затова.
Баш еку-то ще хване да ти зацепи валовете,когато "маистор" отвори мотора,не бележи валовете и ги размести...баш еку-то

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
///MapTo написа:zBoost написа:е какво има да и зацепваш тва да не е жигула 1500s. ECU-то си oтговаря затова.
Баш еку-то ще хване да ти зацепи валовете,когато "маистор" отвори мотора,не бележи валовете и ги размести...баш еку-то![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1

- metodi80
- старши ентусиаст
-
ивчо3 написа:ръб написа:От сонда не може да дава такъв голям разход - моята е откачена от 1 месец и си ми гори 11/100 в града, като със здрава до сега не съм карал, да знам колко трябва да е разхода попринцип![]()
Че то е нормално с откачен кабел на сондата да ти дава такъв разход, но колата толкова и ще върви, с прецакана сонда ми е давала разход 16 на 100 км, лятно време.
Абсолютно ... !

Не знам защо се сравнява откачена сонда със закачена .... Неправилно работеща сонда може да даде разход по -голям от колкото работа на двигателя без сондта !!!
Е тука съм обяснил защо : viewtopic.php?f=8&t=218993&start=59
Колега , прегледай си ламбдата и датчика на коляновия вал (но иди при хора дето си разбират от работата ). Казваш , че колата е минала 3 диагностики .... , може да мине и през 10 и пак да ти кажат , че датчиците са наред , а те всъщност да не са ... По горе имаше съвет за ГТ1 ...

клапан - регулатор на налягането също можеш да погледнеш...неравномерни обороти, богата смес и висок разход, при мен това беше. диагностика не го хвана.
както и останалите неща, които са описани прегледно в "Наръчник механик-водача на м42"
както и останалите неща, които са описани прегледно в "Наръчник механик-водача на м42"

virtue and tranquillity
- dallev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: космически кораб
Пичове искам да ви питам за информация гледам за 318 говорите а за 320ci двуврат 150 кс 6 цилиндара колко разход на гориво ще дава 2000г ???? може ли да ми помогнете ?
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
dallev написа:Пичове искам да ви питам за информация гледам за 318 говорите а за 320ci двуврат 150 кс 6 цилиндара колко разход на гориво ще дава 2000г ???? може ли да ми помогнете ?
Това е кола от друг подфорум май

- Venko_3222
- Потребител
-
- Кара: bmw e36 m42b18
моито стапково моторче го рочистих на ултра звук и се оправи на м42-ката ми! колега можеш да опиташ 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Тука всеки си пише квото му е кеф
Незнам как издържаш Иво,честно!

Незнам как издържаш Иво,честно!
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Към автора:
Направи ли диагностика в ДАРУ КАР и разреши ли проблема?
И това че ти подминава 7000об.(и имаш чип) не значи че трябва да гори толкова много.
Направи ли диагностика в ДАРУ КАР и разреши ли проблема?
И това че ти подминава 7000об.(и имаш чип) не значи че трябва да гори толкова много.

- V_E_N_G_O
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318 is
- Мечтае да кара: BMW E36 M3
здравейте колеги.
До колкото разбрах колата ти е чипосана имам само 1 въпрос имаш ли спортен филтър
Въпроса ми идва от там, че четох днес един колега който доста добре е обяснил за разликата между стоковите, панелните и коносните спортни филтри.
При коносните колегата е обяснил че е възможно да дават точно такива проблеми защото този тип филтър вкарва наистина много въздух и то с мн частици които замърсяват двигателя и самия дебитомер,стъпково моторче и т.н. и тъй като сместа е богата на кислород е богата и на гориво
пробвай да сложиш обикновен филтър да видиш дали ще има разлика 
До колкото разбрах колата ти е чипосана имам само 1 въпрос имаш ли спортен филтър

Въпроса ми идва от там, че четох днес един колега който доста добре е обяснил за разликата между стоковите, панелните и коносните спортни филтри.
При коносните колегата е обяснил че е възможно да дават точно такива проблеми защото този тип филтър вкарва наистина много въздух и то с мн частици които замърсяват двигателя и самия дебитомер,стъпково моторче и т.н. и тъй като сместа е богата на кислород е богата и на гориво

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2