въпросче за джантета
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Гост
-
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Брато но хард филингс ама и тоя дето ти продаде 1-те гуми ти каза че са всесезонни щото пише че са М+Сmelody1 написа:Този който ми слага джантите в София ми каза , че е нормално разхода да падне понеже джантите са много леки- старите желязните ми бяха 2-пъти по тежки.

Ти ела и се обади на Боби той ми знае телефонаbam-bam написа:5.то Войков остави тел .. идвам на сф.
Намерил съм даже съм сложил ти съмняваш ли сеIndiana написа:...Освен ако не е намерил вече нещо друго.. .

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
[quote="Fast-and-Furious"]
Брато но хард филингс ама и тоя дето ти продаде 1-те гуми ти каза че са всесезонни щото пише че са М+С
Остави ни моля да знаем все пак бая време караме със 17-ки пък и бая сме изчели преди да ги сложим.
Аз онези гуми не ги сложих
.Имаха супер голям грайфер(ти ги видя), обаче като отидох да ми ги слагат се оказа, че отвътре едната има цепка
.После ги върнах на тоя където ми ги беше пробутал и си взех от едно момче от форума и като ги сложих излезе, че едната има балон.Абе повече стари гуми няма да взимам или само от сигурни хора.
Брато но хард филингс ама и тоя дето ти продаде 1-те гуми ти каза че са всесезонни щото пише че са М+С

Аз онези гуми не ги сложих

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3