Ще давам 325-цата на жената....

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 13 Юли 2005, 11:04

Абе пич я по добре не и спъвай колата на жената Недай си боже да тръгне да изпреварва и да не свари да изпревари понеже си и скопил колата та да стане някоя беля. Мани мен ако ме питаш не е работа! Ти си решавай. ма или и я давай така или по добре не и я давай. Ти си знаеш но това е моя съвет!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 13 Юли 2005, 11:21

тя колата на 2500-3000 оборота неможе да се спъне рзвивай бола спокойно аз съм го развивал нищо няма да се прецака

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 13 Юли 2005, 13:43

батка а ти може ли да се предадеш така бе ;)
То вярно жена, ала бала ама да си дадеп любимата кола :dummy:
Ако карах такова в никъв случай нямаше да го дам на някой да го кара вместо мен ...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 14 Юли 2005, 8:04

Ейййййй, голяма мъка с тези жени щом опре до колите...... И гаджето като се записа на шофьорски курс преди 2 седмици ми се сви сърцето :banghead: и от сега почна да ми вика "кога ще ми дадеш колата".... мъка мъка....

Затова слагай дървеното трупче под педала и почвай да ревеш за колата

П.С. стискам палци жена ти да е много по добра шофьорка от гаджето ми

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Юли 2005, 12:45

Escape....

защо знам как се чустваш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Aurora » 14 Юли 2005, 12:57

колкото е по мощна една кола, толково тя е по безопасна, винаги ще ти измъкне от опасно изпреварване.
що се отнася до жените проблемът там не е в мощността на двигателя, така че това е не решение на въпроса

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 14 Юли 2005, 14:10

oooooooooooooooooххххххххххххххх!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :uups: :lol: :mhihi:

еее какво да направя не разбрах пък си имам други проблеми в главата...

и пак...няма да й даваш купи й една малка кола и това е:)

по добре овчар отколкото кравар или свинар...да не викам баничар бат Митьо :)
Последна промяна grnka на 14 Юли 2005, 19:21, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 14 Юли 2005, 16:56

grnka написа:..такива пачаври .... мръсна к**ва...

Тука става въпрос за жена му на пича и едва ли такива епитети са на място. Сега - знам та, че си голям овчар 8) , ама това вече е прекалено.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nyky » 14 Юли 2005, 19:19

:shock: :shock: :shock: Лелеее хора :!: Много е страшно да се возиш на БМВ. И то при жена :!: По бул" Тодор Александров" вдигаме 140- 150км. На кръстовището с "Опълченска" сме с вратите
напред- " А, що прави така бе мило.Ти смени ли гумите :!: " Хорааа,не
правете това с жените си. Оставете на нас професионалистите :!: :kuku: :kuku: А на ГРНКА му пожелавам да се
ожени.

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 14 Юли 2005, 19:23

grnka написа:да не й дължиш колата или с нейни пари си я купил??
ай сикана на такива пачаври бе като ги слушам (слушах и аз до последно) и ми се бъркат червата дееба чак се сърдят мамимацата им мръсна к**ва...

нищо не давай бе...парички на джоба и карта за градски транспорт или такси...после като я съсипят и....еее как ме ядосват такива жени като ги гледам (и те са доста бах мамка му) как ги траете :mhihi: ? аз не издържах и айде!:) всеки по пътя си

Абе пич ти някога ще почнеш ли да се усещаш как говориш на хората тука? :evil: Явно е че се мислиш за най-големия газар тук ама повярвай ми не си и лично аз ако бях на мястото на колегата пуснал темата лично щях да ти го докажа :evil: От тук нататък аз като админ на този форум ти обещавам че при следващото ти подобно мнение директно получаваш БАН и то без да обеснявам защо и как. Сега ако решиш и на мене да ми се правиш на гъзар мини на лични да не ти гледат хората тъпотите по форума :evil:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 14 Юли 2005, 19:23

а бе дай колата
щом имаш каско и т.н. какво ти пука?

ако искаш дай да ти я изкупувам аз за 2000 лв за всеки случай :roll: :lol:
Последна промяна grnka на 15 Юли 2005, 17:59, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toper78 » 15 Юли 2005, 8:52

nyky,
след като така разбуни духовете с тая тема, мисля че е крайно време да се намесиш и да изкажеш твоето субективно мнение - жена ти може ли да кара или не. Както споменах и предния си пост по-горе има жени, които могат. Нямах намерение да давам примери, за да не избухнат всички в бурен смях, защото като гледам аз май съм единствения заобиколен от жени шофьори. Значи 320-ката съм я давал няколко пъти на майка ми да я кара без притеснение, защото и познавам възможностите и се справя добре зад волана. Гаджето ми си кара А4-ката /150 коня/ всеки ден, но това не е причина да се въртя нощем в леглото от кошмари. Така че ако жена ти си я бива зад волана - давай й я и нека криви келешите по пътя с разни малолитражки.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nyky » 15 Юли 2005, 18:12

toper78 написа:nyky,
след като така разбуни духовете с тая тема, мисля че е крайно време да се намесиш и да изкажеш твоето субективно мнение - жена ти може ли да кара или не. Както споменах и предния си пост по-горе има жени, които могат. Нямах намерение да давам примери, за да не избухнат всички в бурен смях, защото като гледам аз май съм единствения заобиколен от жени шофьори. Значи 320-ката съм я давал няколко пъти на майка ми да я кара без притеснение, защото и познавам възможностите и се справя добре зад волана. Гаджето ми си кара А4-ката /150 коня/ всеки ден, но това не е причина да се въртя нощем в леглото от кошмари. Така че ако жена ти си я бива зад волана - давай й я и нека криви келешите по пътя с разни малолитражки.

:mhihi: Доста е смела. От 3 години има книшка и кара добре. Бях и
взел една Алфа 33 и високите скорости не са и чужди :roll: Ама кола
с задно не беше карала. Според мен за БМВ всеки трябва да изкара
опознавателен курс. Независимо дали е мъж или жена :!:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Юли 2005, 2:02

Според мен за БМВ всеки трябва да изкара
опознавателен курс. Независимо дали е мъж или жена

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
айде моля ви се то бива ама чак пак толко

п.с. нищо лично ;) аз сам карал жигула и за тфа се чудя че толко ми се отдава шофирането с бмв :mhihi:

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 16 Юли 2005, 8:08

жена ми е от 2 месеца с книжка ... няма да ви разправям, че сме спрели да си приказваме. В момента в който стане дума да се ходи на някъде и идва най-омразния въпрос "Ще ми дадеш ли да карам?" ... понякога няма как да не и дам (когато има повече алкохол в кръвта ми), но някак си като се приберем и съм изтрезнял :roll: ... отделно понякога имам и мускулна треска на краката и лявата ръка ... мисля, че е от напрежението и от стискането на ръчната спирачка :mhihi:

незнам защо, но Голфа на един приятел го кара много добре ... а пък ние си нямаме
:mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E36