Ще давам 325-цата на жената....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Ейййййй, голяма мъка с тези жени щом опре до колите...... И гаджето като се записа на шофьорски курс преди 2 седмици ми се сви сърцето
и от сега почна да ми вика "кога ще ми дадеш колата".... мъка мъка....
Затова слагай дървеното трупче под педала и почвай да ревеш за колата
П.С. стискам палци жена ти да е много по добра шофьорка от гаджето ми

Затова слагай дървеното трупче под педала и почвай да ревеш за колата
П.С. стискам палци жена ти да е много по добра шофьорка от гаджето ми
oooooooooooooooooххххххххххххххх!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
еее какво да направя не разбрах пък си имам други проблеми в главата...
и пак...няма да й даваш купи й една малка кола и това е:)
по добре овчар отколкото кравар или свинар...да не викам баничар бат Митьо

еее какво да направя не разбрах пък си имам други проблеми в главата...
и пак...няма да й даваш купи й една малка кола и това е:)
по добре овчар отколкото кравар или свинар...да не викам баничар бат Митьо

Последна промяна grnka на 14 Юли 2005, 19:21, променена общо 1 път
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
grnka написа:..такива пачаври .... мръсна к**ва...
Тука става въпрос за жена му на пича и едва ли такива епитети са на място. Сега - знам та, че си голям овчар

напред- " А, що прави така бе мило.Ти смени ли гумите

правете това с жените си. Оставете на нас професионалистите

ожени.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
grnka написа:да не й дължиш колата или с нейни пари си я купил??
ай сикана на такива пачаври бе като ги слушам (слушах и аз до последно) и ми се бъркат червата дееба чак се сърдят мамимацата им мръсна к**ва...
нищо не давай бе...парички на джоба и карта за градски транспорт или такси...после като я съсипят и....еее как ме ядосват такива жени като ги гледам (и те са доста бах мамка му) как ги траете? аз не издържах и айде!:) всеки по пътя си
Абе пич ти някога ще почнеш ли да се усещаш как говориш на хората тука?

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
а бе дай колата
щом имаш каско и т.н. какво ти пука?
ако искаш дай да ти я изкупувам аз за 2000 лв за всеки случай

щом имаш каско и т.н. какво ти пука?
ако искаш дай да ти я изкупувам аз за 2000 лв за всеки случай

Последна промяна grnka на 15 Юли 2005, 17:59, променена общо 1 път
nyky,
след като така разбуни духовете с тая тема, мисля че е крайно време да се намесиш и да изкажеш твоето субективно мнение - жена ти може ли да кара или не. Както споменах и предния си пост по-горе има жени, които могат. Нямах намерение да давам примери, за да не избухнат всички в бурен смях, защото като гледам аз май съм единствения заобиколен от жени шофьори. Значи 320-ката съм я давал няколко пъти на майка ми да я кара без притеснение, защото и познавам възможностите и се справя добре зад волана. Гаджето ми си кара А4-ката /150 коня/ всеки ден, но това не е причина да се въртя нощем в леглото от кошмари. Така че ако жена ти си я бива зад волана - давай й я и нека криви келешите по пътя с разни малолитражки.
след като така разбуни духовете с тая тема, мисля че е крайно време да се намесиш и да изкажеш твоето субективно мнение - жена ти може ли да кара или не. Както споменах и предния си пост по-горе има жени, които могат. Нямах намерение да давам примери, за да не избухнат всички в бурен смях, защото като гледам аз май съм единствения заобиколен от жени шофьори. Значи 320-ката съм я давал няколко пъти на майка ми да я кара без притеснение, защото и познавам възможностите и се справя добре зад волана. Гаджето ми си кара А4-ката /150 коня/ всеки ден, но това не е причина да се въртя нощем в леглото от кошмари. Така че ако жена ти си я бива зад волана - давай й я и нека криви келешите по пътя с разни малолитражки.
toper78 написа:nyky,

взел една Алфа 33 и високите скорости не са и чужди

с задно не беше карала. Според мен за БМВ всеки трябва да изкара
опознавателен курс. Независимо дали е мъж или жена

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
жена ми е от 2 месеца с книжка ... няма да ви разправям, че сме спрели да си приказваме. В момента в който стане дума да се ходи на някъде и идва най-омразния въпрос "Ще ми дадеш ли да карам?" ... понякога няма как да не и дам (когато има повече алкохол в кръвта ми), но някак си като се приберем и съм изтрезнял
... отделно понякога имам и мускулна треска на краката и лявата ръка ... мисля, че е от напрежението и от стискането на ръчната спирачка
незнам защо, но Голфа на един приятел го кара много добре ... а пък ние си нямаме

незнам защо, но Голфа на един приятел го кара много добре ... а пък ние си нямаме

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3