рециклиране на амортисиор

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: рециклиране на амортисиор

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Май 2010, 16:09

bmwe46m3 написа:като нямате пари за подръжка на колите си , купете си такива дето да са ви евтини :) пример давам голф 2 :) отивате в гардероба пребърквате дрехите си за стотинки отивате в магазина със 2 шепи стотинки и казвате дайте ми от най-доброто което имате :) и си свиркайте
(имаме в семейството голф 2 от 27 години и му супер евтина подръжката и те вози от точка а до точка б)
БМВ не се кара от газарство , а с пари......
Нищо лично към хората за рециклирането.

не ги разбирам тези които си купуват супер скъпите коли и нямат пари за бензин и гуми .......... като един фр купи си кола за 40 000 евро супер рядко кара щото е 5.5 амг и нямаше пари за зимни гуми и караше с летни.......

Колега виж сега това,че на теб ти е широко около врата не означава,че на всички останали е така.Въздържай се от подобни коментари има хора които са теглили кредити за да си купят автомобил,има и други на които им е подарък от мама и тате с осигурени пари за подръжка и гориво.Темата е с друга насока затова.... :OT:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ф30 328и
Мечтае да кара: ф30 340и
Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)

Re: рециклиране на амортисиор

Мнение от bmwe46m3 » 04 Май 2010, 16:15

съжелявам , нищо лично не съм имал , но просто аз съм на такъв принцип , гледам да си купувам оргинални части и нови , ако нямам пари няма да карам колата. Моето мнение не ги рециклирай , вземи си нови , от Англия са по евтини частите

Предишна

Назад към E36