При пълен ляв пукане ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: При пълен ляв пукане ???
jorryy написа:Това със свалянето на амортисьора е доста игра. Преди 1 годи сменях и двата и с едни скоби се измъчих. Добре а ако отворя предния капак и някой прави обратен завой и аз да слушам точно от горе на тампона, мисля че ще се чуе, ако е там?
Амортисьора изобщо няма да го сваляш , само ще го изкараш от тампона (от долната страна амортисьора изобщо няма да го освобождаваш , само от горе от към тампона ....). Със слушане може и да се усети , ама обикновено звуците "лъжат" , но опитай всичко ...., м/у другото може и от шарнир да ти идва проблема (както вече колегите споменаха ....).
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
много други неща може да са трява да се погледне отдолу!при мен и при един приятел при завиване се чуваше пак нещо подобно а ни бяха заминали тампоните на двигатела които са хидравлични и масълцето си беше изтекло!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
angel_lalov написа:много други неща може да са трява да се погледне отдолу!при мен и при един приятел при завиване се чуваше пак нещо подобно а ни бяха заминали тампоните на двигатела които са хидравлични и масълцето си беше изтекло!
А , баш ... и това е възможно .... ! Не знам по каква причина , но съм забелязал , че на 4 цилиндровите мотори най -често се къса десния тампон на двигателя ....
- angel_lalov
-
-
и при мен беше така но реших да сменя и 2 с нови!
- angel_lalov
-
-
и при мен беше така но реших да сменя и 2 с нови!
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2