БМВ 3.18 tds Голям разход
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bavareca112
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 tds
- Мечтае да кара: Novata 5-ca
Re: БМВ 3.18 tds Голям разход
мен ми е чудно ако я кача на компутар дали ще разберат на какво се дължи този голям разход
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
честно казано като знам какви дървени философи са в варна половината ... най-вероятно ще ти наговорят толкова глупости че да ти се завие свят
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
bavareca112 написа:мен ми е чудно ако я кача на компутар дали ще разберат на какво се дължи този голям разход
Колега казаха ти как се мери разхода най правилно.Първо си напълни резервоара мини 100 км и го допълни пак за да разбереш дали наистина ти гори толкова.
И аз преди така засичах моята,сипя за 10 лева и мина 45 км и викам много гори.След това го напълних и на 98 км отидох и заредих пак до горе и събра 8.75 л.
Направи и ти така,и ако пак ти гори толкова тогава диагностика.Тук какво да ти кажем освен да хвърляме боб,от какво може да ти гори толкова много.

- bavareca112
- Потребител
-
ами става и така ама аз и по друг начин сам я заси4ал и винаги еднакво ми показва 10 много рядко 11 на 100 на 90% сам сигорен 4е ми гори :s
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
На мен ми гори около 12,5 - 14,5 -Варна,на къси разстояния,с повечко газ,повечето време студена(325 ТДС)
- bavareca112
- Потребител
-
да ама ти си големия дизел 3.25 нормално да ти хари4и 11-12
докато при мен го дават да е 7-8 аа моя е 11 голяма разлика
докато при мен го дават да е 7-8 аа моя е 11 голяма разлика
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
интересно защо си на мнение че има толкова огромна разлика в разхода на 318 и 325 при къси разстояния, задръствания и студен двигател
vld ти даде отговор на въпроса всичко от там нататък е врачки
а и това дават.... давали са го 1993 лето господне га нафтата е била без вода и улиците с по-малко коли.
vld ти даде отговор на въпроса всичко от там нататък е врачки
а и това дават.... давали са го 1993 лето господне га нафтата е била без вода и улиците с по-малко коли.
- bavareca112
- Потребител
-
ее как не все пак говорим за мн голям двигател каде ще ми сравняваш 3.18 тдс 90 коня с 3.25 143 коня ли колкото там бяха мн ясно 4е поне 2 литри пове4е разход трябва да даде голями дизел пред малкия
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
bavareca112 написа:ее как не все пак говорим за мн голям двигател каде ще ми сравняваш 3.18 тдс 90 коня с 3.25 143 коня ли колкото там бяха мн ясно 4е поне 2 литри пове4е разход трябва да даде голями дизел пред малкия
Момче стегни се и направи това,което всички ти казват! Напълни догоре и мини 100км и пак напълни!
Ако даде над 10/100л пиши пак или пробвай с диагностика. Каза,че имаш теч - виж си го.
Престани да мрънкаш във всеки пост, а приеми някой от съветите и ги направи - нали за това си писал.
- bavareca112
- Потребител
-
аз разхода си го знам 5 пъти ти казах засякал сам го стига с вашето засе4иго казах 4е но знам 11 на 100 ж наи добри1 слу4аи 10 утре ще отида да видя за теча
- Memo85
- кандидат ентусиаст
-
Брат и аз карам 318тдс и при мен разхода е някаде 10-100 говорим за градско и сега ще сменя бензиностанцията , пиши ако имаш промяна
- tekabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xd F11 individual
Мойта при нормално каране градско ми гори 6,8-7,5 според зависи от бензиностанцията като повечето пъти зареждам от тубите.Та колега според мен ти е голям разхода погледнете помпата какво количество впръсква,също течове има ли и остават филтрите да си погледнеш и диагностика при читав майстор.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
аз казах ли ви че ще започнат ....
братле
габраво ... варна .... габраво .... варна ....
варна за да отидеш до кофата да си изхвърлиш боклука има 3 светофара и колона от 40 коли пък не дай си боже да живееш в кварталите и работиш в центъра дори и поло 1.3тди ша ти даде 10/100
докато не си засече реалният разход по гореописаният метод е безмислено, а на работеща и непушеща кола да се пипат ГНП или дюзи
братле
габраво ... варна .... габраво .... варна ....
варна за да отидеш до кофата да си изхвърлиш боклука има 3 светофара и колона от 40 коли пък не дай си боже да живееш в кварталите и работиш в центъра дори и поло 1.3тди ша ти даде 10/100
докато не си засече реалният разход по гореописаният метод е безмислено, а на работеща и непушеща кола да се пипат ГНП или дюзи

- bavareca112
- Потребител
-
Незнам и аз един казва много ти хар4е един нормално е
един приятел е с същото на него му харе4е 8 на мен 11 ее не става така това е не е 1 литър аааа цели 3 литра разлиха като се има на предвид 4е моита е мн по 4итава от неговата с сменини консоматива сам
един приятел е с същото на него му харе4е 8 на мен 11 ее не става така това е не е 1 литър аааа цели 3 литра разлиха като се има на предвид 4е моита е мн по 4итава от неговата с сменини консоматива сам
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
казах ти
смени бензиностанцията
от лукойл до лукойл има огромна разлика дори пък камо ли някой друга марка
повечето лукойл-и в нашия "китен" град са строени върху стари бензиностанции ползват се резервоари на по 20 години и нагоре
идея си нямаш кво може да има вътре реципрочно кво ти влиза в резервоара
относно на приятеля ти колата и твоята ... има огромна разлика в стиловете на каране аз самият съм се засичал че с мое нормално каране харча 13-14 с много кротко слизам на 10-11 ама под много кротко си е буквално чуя ли "фиууу" и си махам крака от педала. Реално 2 дизела ако не ги караш ти сам няма как да ги сравниш ... дълга е с много неизвестни но ако не ти пуши прекъсва нямаш притрисване и вибрации не пипай двигател и помпа

от лукойл до лукойл има огромна разлика дори пък камо ли някой друга марка
повечето лукойл-и в нашия "китен" град са строени върху стари бензиностанции ползват се резервоари на по 20 години и нагоре
идея си нямаш кво може да има вътре реципрочно кво ти влиза в резервоара
относно на приятеля ти колата и твоята ... има огромна разлика в стиловете на каране аз самият съм се засичал че с мое нормално каране харча 13-14 с много кротко слизам на 10-11 ама под много кротко си е буквално чуя ли "фиууу" и си махам крака от педала. Реално 2 дизела ако не ги караш ти сам няма как да ги сравниш ... дълга е с много неизвестни но ако не ти пуши прекъсва нямаш притрисване и вибрации не пипай двигател и помпа
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3