осветление на уредите

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 28 Апр 2005, 12:55

Така - преди малко проверих - прав си :yes: Копчето за фаровете свети ВИНАГИ, но само когато си на контакт. Заблудил съм се от това, че когато не си на контакт и другите подсветки светят, то несвети. И понеже е светило винаги, като се стъмни просто започва да се вижда и това ме е объркало. Та така - извинявай, трябва да черпя бири май на събора 8) . Ако и с други мнения съм подвел някой, ще се радвам да ми кажеш за да се коригирам. Това е - точка на спора :) .

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 28 Апр 2005, 13:55

:yes: тава е най-лесно ще пием по бира на събора... само да дойда, че е под въпрос :):):) поздрави

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 08 Май 2005, 20:25

kmet написа:развиваш болчето под врътката и вадиш всичко заедно с духалката.Там има една бяла дълга пласмаса която се вади и с нея излиза и крушката БЯЛА НЕ ПРОЗРАЧНА

при мен я няма тая крушка .. как да разбера каква точно ми трябва .. явно е била махната преди да си купя колата .. може би е дразнело ? ..дали случайно не е същата като тази зад панелчето с вратките за климатика ?

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E61 530D
Мечтае да кара: BMW 760Li
Детайли за колата: сива, 06.2004 г.

Мнение от ivopicha » 08 Май 2005, 21:46

BABATA написа:
kmet написа:развиваш болчето под врътката и вадиш всичко заедно с духалката.Там има една бяла дълга пласмаса която се вади и с нея излиза и крушката БЯЛА НЕ ПРОЗРАЧНА

при мен я няма тая крушка .. как да разбера каква точно ми трябва .. явно е била махната преди да си купя колата .. може би е дразнело ? ..дали случайно не е същата като тази зад панелчето с вратките за климатика ?

При мен е същата като тая на осветлението на пепелника, часовника...май беше 2.5W

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 07 Сеп 2005, 12:16

Някой може ли да изреди абсолютно всичко, което трябва да свети вътре в колата? Или още по-добре -- някой, който е сигурен, че му свети всичко да направи една снимка на тъмно?

Предишна

Назад към E36