осветление на уредите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Така - преди малко проверих - прав си
Копчето за фаровете свети ВИНАГИ, но само когато си на контакт. Заблудил съм се от това, че когато не си на контакт и другите подсветки светят, то несвети. И понеже е светило винаги, като се стъмни просто започва да се вижда и това ме е объркало. Та така - извинявай, трябва да черпя бири май на събора
. Ако и с други мнения съм подвел някой, ще се радвам да ми кажеш за да се коригирам. Това е - точка на спора
.

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
kmet написа:развиваш болчето под врътката и вадиш всичко заедно с духалката.Там има една бяла дълга пласмаса която се вади и с нея излиза и крушката БЯЛА НЕ ПРОЗРАЧНА
при мен я няма тая крушка .. как да разбера каква точно ми трябва .. явно е била махната преди да си купя колата .. може би е дразнело ? ..дали случайно не е същата като тази зад панелчето с вратките за климатика ?
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
BABATA написа:kmet написа:развиваш болчето под врътката и вадиш всичко заедно с духалката.Там има една бяла дълга пласмаса която се вади и с нея излиза и крушката БЯЛА НЕ ПРОЗРАЧНА
при мен я няма тая крушка .. как да разбера каква точно ми трябва .. явно е била махната преди да си купя колата .. може би е дразнело ? ..дали случайно не е същата като тази зад панелчето с вратките за климатика ?
При мен е същата като тая на осветлението на пепелника, часовника...май беше 2.5W
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2