Лампата на спирачките не изгасва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Re: Лампата на спирачките не изгасва
melody1 написа:BOBSI написа:batko_koko написа:Але приятели искам да попитам нешто. Имам Е36 320 купе. Светна ми лампата за накладките смених си ги а сега лампата не иска да изгасне а накладките са чисто нови. Даите мнение какво трябва да направя? Благодаря ви предварително.
Сваляш клемите + и - дигаш във въздоха и ги допираш за една цигара време слагаш и си ти![]()
![]()
![]()
![]()
Това не е ли вредно за ел.инсталацията на автомобила.И след това като се скапят накладките ще светне ли пак лампичката.
значи единият вариант е да си купиш и да си го смениш .. а другия

BOBSI написа:melody1 написа:BOBSI написа:batko_koko написа:Але приятели искам да попитам нешто. Имам Е36 320 купе. Светна ми лампата за накладките смених си ги а сега лампата не иска да изгасне а накладките са чисто нови. Даите мнение какво трябва да направя? Благодаря ви предварително.
Сваляш клемите + и - дигаш във въздоха и ги допираш за една цигара време слагаш и си ти![]()
![]()
![]()
![]()
Това не е ли вредно за ел.инсталацията на автомобила.И след това като се скапят накладките ще светне ли пак лампичката.
значи единият вариант е да си купиш и да си го смениш .. а другияда не си купуваш и няма ко да ти свети.. не е вредно и сам го практикувал на мойта и няма проблем .. иначе тази лампа на накладките няма гаснене.. а по този начин се нулира PC на колата .. и няма проблем
![]()
![]()
Датчика го смених и пак продължава да свети.Ръчната не ми работи и има някъв скъсан кабел.Можели да е от нея.

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
melody1 написа:BOBSI написа:melody1 написа:BOBSI написа:batko_koko написа:Але приятели искам да попитам нешто. Имам Е36 320 купе. Светна ми лампата за накладките смених си ги а сега лампата не иска да изгасне а накладките са чисто нови. Даите мнение какво трябва да направя? Благодаря ви предварително.
![]()
![]()
![]()
значи единият вариант е да си купиш и да си го смениш .. а другияда не си купуваш и няма ко да ти свети.. не е вредно и сам го практикувал на мойта и няма проблем .. иначе тази лампа на накладките няма гаснене.. а по този начин се нулира PC на колата .. и няма проблем
![]()
![]()
Датчика го смених и пак продължава да свети.Ръчната не ми работи и има някъв скъсан кабел.Можели да е от нея.
Кат смени датчика направи ли това с клемите ...

BOBSI написа:melody1 написа:BOBSI написа:melody1 написа:BOBSI написа:batko_koko написа:Але приятели искам да попитам нешто. Имам Е36 320 купе. Светна ми лампата за накладките смених си ги а сега лампата не иска да изгасне а накладките са чисто нови. Даите мнение какво трябва да направя? Благодаря ви предварително.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кат смени датчика направи ли това с клемите ...![]()
Не съм го направил.Да пробвам ли

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Нали ти казах сваляш + и - дигаш във въздуха за 1 цигара време допираш ги и си готов... Аз моята съм си а оправил по този начин изпитано е нема страшно
а после

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2