Мнение за едно Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
Re: Мнение за едно Е36
metodi80 написа:Тонката написа:Колата не е лоша, но не бих я купил. Не знам, дали си проучвал пазара на Е36-ци, но за тези пари в момента по-хубава тройка можеш да си вземш! Моят съвет е не прибързвай... Разгледай колите тук във форума секцията продава
Колко по -хубава кола може да вземе за тия пари ?! Аз па мисля , че по хубава може да вземе ама за повече пари ... Е и вчера с един колега от форума разглеждахме какво има в момента на пазара и трудно се намира хубава Е36 за под 6000 лв ... Така , че не го подвеждай колегата ... за тия пари , тая кола е добре ... Както казах , ако мотора е добре , то тая цена е перфектна ... Не знам от къде се насади това мнение , че може Е36 да се вземе на по ниска цена ... може ама котор , а не кола .. хубавата кола си държи цена , независимо дали е Е36 или друга марка ...
Искам да уточня, че говорех за coupe(просто прескачам темите със седаните...). Та има няколко купета точно тук във форума, които са под 6000лв и за мен отговарят на определението "хубави"... За да не бъда голословен, поствам линк viewtopic.php?f=46&t=175722 ...
За съжаление това мнение не се насади, а си е нормално явление за определен свободен пазар, където действа закона за търсенето и предлагането...

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Като се замисля,моята кола изглеждаше ей така като я взех

Тъй,че визията не е определящ фактор..
П.С. часовника си работи,просто лампата му е заминала..
П.С.2 Легне ли ти на сърце не слушай кво ти говорят

Тъй,че визията не е определящ фактор..
П.С. часовника си работи,просто лампата му е заминала..
П.С.2 Легне ли ти на сърце не слушай кво ти говорят

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Колегите са прави,а и се изказаха доста точно. Цифрите са и прекалено големи.. нормалната им цена е максимум 4, 4 и 500
Поразгледай форума има доста добри оферти. Упех дано сме ти помогнали!
Поразгледай форума има доста добри оферти. Упех дано сме ти помогнали!

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Тонката написа:За да не бъда голословен, поствам линк viewtopic.php?f=46&t=175722 ...
..
Колега ,тая кола , която е в линка е 95 г , а колата за която колегата пита в темата е 97 ... все пак мисля , че това не е без значение (две години са си две години) , нали... ? Продължавам да твърдя , че хубава Е36- 97-98г не може да се намери под 5000лв. (ако има под тия пари все нещо ще и има ... ).
... Да за кола 94-95г. ...EcLipSeR написа:.... нормалната им цена е максимум 4, 4 и 500 ...
Както и да е ...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
///MapTo това е преди, дай да видим и ''след'' как е станала. pls!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
Я се стегнете малко,тук половината Е-36,изглеждат не по добре от тази.Какво и е на колата???Ще кажете цената,вие какво искате,да я вземе за 2500 ли ???Тези с 150 и нагоре коне какво,ще хвърчите ли????Човека си е преценил за всичко и просто пита тук,Вижте новите модели,как се оплакват хората,същите недостатъци като при наще,но наще се оправят ефтино, сравнение със Е-90.Нека да я вземе момчето.....
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Nukem написа:///MapTo това е преди, дай да видим и ''след'' как е станала. pls!

Без хрома около копчетата на ел.стъклата,тях ги подарявам,оргиналдЪ са
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- veso_topalov
- кандидат ентусиаст
-
Колата е добра на пръв поглед,ако и двигателя е читав я вземай.Пробвай и да му свалиш малко от цената.Идеални коли на тая възраст няма,всичко подлежи на ремонт.Успех с покупката. 

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
metodi80 написа:Тонката написа:За да не бъда голословен, поствам линк http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=175722 ...
..
Колега ,тая кола , която е в линка е 95 г , а колата за която колегата пита в темата е 97 ... все пак мисля , че това не е без значение (две години са си две години) , нали... ? Продължавам да твърдя , че хубава Е36- 97-98г не може да се намери под 5000лв. (ако има под тия пари все нещо ще и има ... ).... Да за кола 94-95г. ...EcLipSeR написа:.... нормалната им цена е максимум 4, 4 и 500 ...
Както и да е ...
Колега имаш уважението ми ама не е да няма по-хубави коли за много по-малко пари... Тия цени които се опитват да се наложат на пазара на коли особено пък за 316 318 за по 4500 лв. си е пълно безумие. Не мога и да разбера хората като изкарат тия пари не се ли интересуват аджеба къде ще ги "хвърлят"... Като не знаеш нещо колко струва - питаш и точно това е направил колегата и не съм съгласен с цената отникъде

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
имайте предвид, че на тая кола са и нужни едни 500лв грубо, само да се изкара на пътя - еко-такса, номера, ГО.....цената определено не е добра, а колата ми се струва твърде наредена някакси..... да не говорим, че само от 5 снимки вече са ясни инвестициите на колегата на първо време...
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- olymp
- Потребител
-
- Кара: e36 318i '97
- Мечтае да кара: BMW
Благодаря на всички за мненията и препоръките, ще ги взема под внимание.
Прочетох за проблема с бензиномера и изглежда няма да е сложно оправянето му. Не мисля, че салона е чак толкова захабен (аз го гледах наживо) пък и имам идея да го претапицирам. Не съм търсил как се оправят часовника и термометъра, но невярвам да са много скъпи и сожни. За това си мисля че колата си е добра оферта. Разбирасе че ще се и попазаря, пък каквото стане.
Успех и карайте внимателно
Прочетох за проблема с бензиномера и изглежда няма да е сложно оправянето му. Не мисля, че салона е чак толкова захабен (аз го гледах наживо) пък и имам идея да го претапицирам. Не съм търсил как се оправят часовника и термометъра, но невярвам да са много скъпи и сожни. За това си мисля че колата си е добра оферта. Разбирасе че ще се и попазаря, пък каквото стане.
Успех и карайте внимателно

Карам леко, внимателно с повече газ
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
според мен не губиш нищо освен 15-на минутки да разгледаш секцията тук за продавани автомобили.... за под 5 хиляди има едно разкошно черно купе с М-пакет и един куп чудесии.... и други интересни коли има... каквото и да вземеш, дано е читаво
успех!

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

Boyadjiev написа:... като имай в предвид че едно ходене до Германия с кола и връщане с 2 коли е около 1000 лв. )....
май малко послъга ...

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Denev написа:Boyadjiev написа:... като имай в предвид че едно ходене до Германия с кола и връщане с 2 коли е около 1000 лв. )....
май малко послъга ...
С наи-добри чувства - черното Ауди от галерията ми е собственоръчно купувано от Германия и мога да ти кажа колко струват винетките за пътищата + документите от немския КАТ за временен номер такси и прочие

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2