съвет за огледала(преминаване към подгряващи)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mitko_dd
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 m3
Re: съвет за огледала(преминаване към подгряващи)
metodi80 написа:mitko_dd написа:е добре като го вържеш да плюс и минус на моторчето как ще го пускаш и как ще го гасиш това подгреае?????
Защото огледалото не грее на 100% винаги , а зависи от външната температура. Реотана на огледалото е покрит със специфична повърхност , която си мени съпротивлението в зависимост от външната температура и по тоя начин регулира нагряването на реотана ... съответно при по -топло време да е по-слабо нагряването на реотана , а при по -студено време реотана да грее повече ...
от това което казваш следва че когато реотана загрее малко стъклото тои ще спре да грее а тази температура няма да бъде сотатъчна зада се нагрее стъклото зада изхъхне в таблицата по горе това е 25 градуса и стъклото ще съхне 2 дни при тази температра
явно си има модул които ги управлява когато са фабрични и не са на бутона
иначе ще си греят на 100% постоянно и не мисля че ще изкарат много
затова най-удачно е да с изкарат на бутона
аз сега запчнах да ги правя утре снимки как става
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега със нетърпени е ще чакам да пусниш снимки
,ще е полезно за много хора,то сега аз като се замислих малко ,аз съм със двузоновия климатроник и копчето за реотаните на задното стъкло се намира на блока на управлението на климатроника-със една дума на много кофти място,та на копчето за реотаните да ли са виждат кой кабел е(+ и -) или е пълно със кабели трябва да се гадае?

- mitko_dd
- младши ентусиаст
-
оказа се че едното ми огледало е с подгравява (само дето беше откачена букасата)
и наистина се оказа че се взиам захранване от моторчетата
както и го гледам ако трябваше да минава през модул за това нещо при топло време нямаше да има ел.огледала
засега го връзвам така както си е ще кача симка на другото понеже е сменявано и е без подгряване
ще ползвам огледалото от оригиналното и ще кача снимки как става номера със свързването
а що се отнася до копчето при него няма да правиш нищо ако се прави да е презкопчето се взима ток от релето което е при бушоните
и наистина се оказа че се взиам захранване от моторчетата
както и го гледам ако трябваше да минава през модул за това нещо при топло време нямаше да има ел.огледала
засега го връзвам така както си е ще кача симка на другото понеже е сменявано и е без подгряване
ще ползвам огледалото от оригиналното и ще кача снимки как става номера със свързването
а що се отнася до копчето при него няма да правиш нищо ако се прави да е презкопчето се взима ток от релето което е при бушоните
- mitko_dd
- младши ентусиаст
-
ето погледни тук как става
viewtopic.php?f=8&t=179044
viewtopic.php?f=8&t=179044
- metodi80
- старши ентусиаст
-
mitko_dd написа:[ а тази температура няма да бъде сотатъчна зада се нагрее стъклото зада изхъхне в таблицата по горе това е 25 градуса и стъклото ще съхне 2 дни при тази температра
явно си има модул които ги управлява когато са фабрични и не са на бутона
иначе ще си греят на 100% постоянно и не мисля че ще изкарат много .......

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2