Още една е36-ца в клуба
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Още една е36-ца в клуба
www.realoem.com
Напиши си там колега последните 5 цифри от рамата и ще разбереш.
Моята е 03/94 и е М43.
Ако е М43 е верига, ако е М40 е ремък.Успех и безаварийно.
Напиши си там колега последните 5 цифри от рамата и ще разбереш.
Моята е 03/94 и е М43.
Ако е М43 е верига, ако е М40 е ремък.Успех и безаварийно.
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Mollov написа:Тоя чат няма да продължи дълго...
И аз тва казвам

Ама 94-а си е с ремъка маи

- SpeeD_GT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 CI
TheKiller написа:Май е м43,ма ме мързи сега да слизам да го гледам,каква е разликата между 2-та мотора
е нали са ти го написали колегите- м43 новия мотор с верига и 2 коня повече power
- sinster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М52B20
- Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)

...burn your tyres , not your soul.....

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
И първия проблем,вчера се возих возих вечерта,оставих я,паля я думна на газ и колата под 3000 оборота спря да върви и глъхне яко и гасне,някакви идеи?
/// 6>4

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
TheKiller написа:И първия проблем,вчера се возих возих вечерта,оставих я,паля я думна на газ и колата под 3000 оборота спря да върви и глъхне яко и гасне,някакви идеи?
Дебитомер.....честито

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
plradev написа:TheKiller написа:И първия проблем,вчера се возих возих вечерта,оставих я,паля я думна на газ и колата под 3000 оборота спря да върви и глъхне яко и гасне,някакви идеи?
Дебитомер.....честито
Сигурно ли е?

/// 6>4

- plradev
- старши ентусиаст
-
TheKiller написа:plradev написа:TheKiller написа:И първия проблем,вчера се возих возих вечерта,оставих я,паля я думна на газ и колата под 3000 оборота спря да върви и глъхне яко и гасне,някакви идеи?
Дебитомер.....честито
Сигурно ли е?
Ми щом е думнала,предполагам ,че си с обикновено АГУ ,а не с ГИ.И ако нямаш "кихалка" ,на 90% е сигура,че дебитомера е поел кашлицата и се е разместил

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
plradev написа:TheKiller написа:plradev написа:TheKiller написа:И първия проблем,вчера се возих возих вечерта,оставих я,паля я думна на газ и колата под 3000 оборота спря да върви и глъхне яко и гасне,някакви идеи?
Дебитомер.....честито
Сигурно ли е?
Ми щом е думнала,предполагам ,че си с обикновено АГУ ,а не с ГИ.И ако нямаш "кихалка" ,на 90% е сигура,че дебитомера е поел кашлицата и се е разместил... Случайно да ти се е отворила филтърната кутия или да са се поразхвърчали пластмаси?
Имам една кихалка при дебитомера с една гумичка и тя се беше разместила,кутията не съм я гледал,че беше тъмно

/// 6>4

- plradev
- старши ентусиаст
-
TheKiller написа:Имам една кихалка при дебитомера с една гумичка и тя се беше разместила,кутията не съм я гледал,че беше тъмноТолко лесно ли думкат тия дебитомери?
Еми достатъчно лесно,за да се размести гребена от графитените писти и да почне да прави мизерии колата ... По същество дебитомера е най-слабото звено при подобно "кихане" в цялата система преди смукателните колектори и реално няма какво друго да се прецака механично в следстие на такъв гърмеж .

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
И кво сега нов или подлежи на реглаж? Ако не подлежи за колко се намират втора ръка?
/// 6>4

- plradev
- старши ентусиаст
-
Ами чувал съм (но не съм виждал как) ,че е възможно да се оправи.Нека ,някой който е имал вземане даване с такъв проблем да помогне.Чисто нов е ,ще те заболи главата ако разбереш
(около 1000лв.) Втора еъка ,се поразрови във продава има колеги,който само с това се занимават.Но те съветвам ,каквотои да правиш ,да ходиш да ти регулират самата газова,щото не е уред ,за да киха така и новия или оправен дебиломер ,пак ще даде фира.А и имай в предвид,че той играе роля в работата на мотора реално само когато работи на бензин.
Другото ,което е да видиш дали имаш ламбда емулатор и изобщо как седят нещата с тая газова,за да си нямаш проблеми и за в бъдеще
Успех !

Другото ,което е да видиш дали имаш ламбда емулатор и изобщо как седят нещата с тая газова,за да си нямаш проблеми и за в бъдеще

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
Не би ли трябвало като го откача дебитомера да работи или не? Тя колата не работи и на бензин и на газ,да не е нещо от дистрибуторна капачка,кабели свещи?
/// 6>4

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3