Огледалата парят
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Огледалата парят
Ако може да ползвам темата и да попитам, на мен лявото ми огледало грее а дясното не преди време го смених и слойих такова с подгрев и го вързах както е вързано и шофьорското директно + от едното моторче и - от другото и заработи, но след това го откачих и сега като го свържа не работи мерих го с мултицет и показва, че е изгоряло май
. Та мисълта ми е може ли да се ремонтира някак или да купувам друго ?

http://www.clip4e.com/play.php?id=45143& -ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА !!!
[url=http://forum-lines.ru/]
[/url]интересное
[url=http://forum-lines.ru/]

[/url]интересное
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Ако съпротивлението е по-голямо от 1.5-2 килоома най-вероятно е изгорял нагревателя, и при мен беше така-изгорялото отчиташе 11.5 килоома, смених го и няма грижи, а относно това, че греят постоянно и при мен е така-подава напрежение към нагревателя на стъклото като дам на контакт и не виждам какво общо има датчика за външна температура, а той се намира във левия въздуховод и прилича на кибритена клечка с приблизително правоъгълна жълта букса/за незапознатите/ и ако той не е свързан или изгорял отчита минус 37 градуса на дисплея на бордкомпютъра.
- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
Колеги, съпротивлението на огледалото при стайна температура е около 8 ома, при загряване на огледалото съпротивлението се покачва, аз измерих (тук думата замерих не е подходяща, нали замеряме юрдечките на село с камъни, а в техниката мерим, измерваме величини
) 25-30 ома, при загрято огледало. Така е направено с цел да се осигури известно регулиране при достигане на работна температура

- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Ето малко заводска информация при която са дадени градусите на външни условия и във какъв процент работи подгрева спрямо външната тем.!!!!
И другото което е че на самото огледало си има датчик(термо реленце) което си мери тем. и определя колко силно да подгряват!! като е разглобено огледалото се вижда-поне при мен на Мковите е така!!!
Temp Range % of Time
below -10C 100% (totally on)
-10C thru 0C 75%
0C thru 15C 50%
15C thru 25C 25%
above 25C 0% (totally off)
И другото което е че на самото огледало си има датчик(термо реленце) което си мери тем. и определя колко силно да подгряват!! като е разглобено огледалото се вижда-поне при мен на Мковите е така!!!

Temp Range % of Time
below -10C 100% (totally on)
-10C thru 0C 75%
0C thru 15C 50%
15C thru 25C 25%
above 25C 0% (totally off)
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
На обикновените не е с термореленце. Самото подгряващо фолио е саморегулиращо се. Реотана не е прост проводник, а има и едно такова черно фолио, с което контактува. Това черното си мени съпротивлението при промяна на температурата.

- PiMPi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3-ка Black Edition
- Мечтае да кара: много неща...
- Детайли за колата: много черна....
Има ли вариант да си направя обикновените огледала подгряващи или да си търся нови с подгряване ? Баси май мойта е единствената с ел.огледала и без нагреватели !!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
pimpi написа: Баси май мойта е единствената с ел.огледала и без нагреватели !!
Не е, мойто Е36 също беше без подгряване и с ел... за да ти станат ел. ще ти трябват огледала (самите "стъкла) с подгряване и да се пуснат кабели. Има много изписано из раздела.
Както и да е, темата няма какво повече да продължава... нещата са ясни.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2